Leo Grozavu, după eșecul suferit de Poli Iași la Slatina: ”Nu pot să spun că sunt dezamăgit neapărat. În momentul de față probabil atât se poate”

Narcis POHOAȚĂ 21 Oct. 2022, 19:00 Liga 2
Leo Grozavu, după eșecul suferit de Poli Iași la Slatina: ”Nu pot să spun că sunt dezamăgit neapărat. În momentul de față probabil atât se poate”

Poli Iași a dezamăgit crunt la primul meci cu noul ei antrenor pe banca tehnică și a suferit al doilea eșec consecutiv în deplasare, 0-1 cu nou-promovata CSM Slatina, înregistrând, totodată, al treilea eșec în acest sezon ajuns în etapa a 11-a.

Chiar dacă a avut o posesie mai bună, Iașiul a rulat în gol, a făcut un nou joc modest și s-a chinuit teribil să ajungă în careul advers.

Leo Grozavu a găsit scuza perfectă după eșecul cu Slatina: ”Acum, probabil, atât se poate”

La finalul jocului desfășurat vineri, la Slatina, antrenorul Leo Grozavu a declarat că nu are ce să le reproșeze elevilor săi din punctul de vedere al atitudinii, dar a punctat că, probabil, Poli Iași nu poate mai mult în momentul de față.

”E primul meci la care am stat pe bancă… Sigur, puțin dezamăgit de rezultat. Nu pot să spun că sunt dezamăgit neapărat de evoluția băieților. Sigur că mă așteptam la mai mult, dar, ca atitudine, ca dorință, nu pot să spun că am stat slab. Dar, din păcate, în momentul de față probabil atât se poate și atunci trebuie să avem încredere în noi, trebuie să muncim mai mult, trebuie să facem sacrificii, pentru că numai așa putem să ne creștem nivelul”, a declarat Leo Grozavu.

Poli Iași în meciul cu CSM Slatina: Jankov – Martac, V. Lică, Fl. Plămadă (cpt.), Finica – Vașvari (Harrison 80′), Marchioni (Del Priore 69′) – A. Roman (Fr. Cristea 46′), Bujor (Ant. Dumitru 63′), Hlistei – Plokhotnyuk (Kouadio 46′). Rezerve neutilizate: Brînză – Tincu, Ciaun, Al. Anton.

”Suntem destul de inofensivi atunci când primim gol”

Antrenorul Iașiului a subliniat faptul că echipa sa este inofensivă după ce primește gol. La fel s-a întâmplat și la Ripensia, când Poli nu a avut reacție după primirea golului, cedând în cele din urmă cu 1-3.

”Așa, doar ca să caracterizez jocul, e clar că nu am făcut o partidă reușită. Am întâlnit o echipă care și-a văzut foarte bine interesul, s-a blocat foarte bine defensiv, a încercat doar să contraatace. Am făcut un cadou, am primit un gol, după care era clar că le-am facilitat (n.r. misiunea), pentru că trecutul nostru arată că suntem destul de inofensivi atunci când primim gol. În sensul că foarte greu ne descurcăm, foarte greu reușim să ducem acțiuni periculoase și din acest motiv e mult de muncă în continuare”, a mai spus Leo Grozavu.

Rugat de un jurnalist să comenteze sistemul competițional al eșalonului secund, Grozavu a răpsuns că toate echipele trebuie să se adapteze. ”Nu aș vrea să comentez, trebuie să ne adaptăm la sistem. Toată lumea are același sistem și regulament, știm cu toții la ce se nă așteptăm, nu e primul sezon cu acest sistem. E mult de muncă, nu doar la noi, ci și la celelalte echipe pentru a crește performanța la nivelul Ligii a 2-a”, a conchis Grozavu.

În urma acestui eșec, Poli Iași rămâne cu 20 de puncte și, cel mai probabil, va pica de pe locul 4, pe care se află acum, după doar un joc disputat în etapa a 11-a a Ligii 2. În runda următoare, a 12-a, Poli Iași va avea o misiune grea în Copou, cu FK Miercurea Ciuc (sâmbătă, 29 octombrie, ora 11:00).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-debut-ratat-pe-banca-politehnicii-iasi-csm-slatina-s-a-impus-in-fata-moldovenilor-si-simte-aerul-locurilor-de-play-off-19250597

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-poli-iasi-se-joaca-de-la-ora-1530-in-deschiderea-etapei-a-11-a-a-ligii-2-leo-grozavu-debuteaza-pe-banca-moldovenilor-19250527

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-s-a-despartit-de-inca-un-jucator-de-fiul-fostului-antrenor-19250593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-schimbat-stadionul-pentru-partida-cu-dinamo-din-respect-pentru-echipa-oaspete-spectatori-pentru-fotbal-unde-se-joaca-meciul-din-etapa-a-11-a-19250564

Narcis POHOAȚĂ 21 Oct. 2022, 19:00 Liga 2
Pe aceeași temă