La CS Mioveni se vorbește în continuare de play-off, deși e doar pe 10 cu cinci etape înainte de ”linia de finish”. Sergiu Negruț a identificat problema din prima parte a campionatului: ”Altfel, puteam obţine mai multe puncte!”

Andrei PASCU 07 Jan. 2021, 17:17 Liga 2
La CS Mioveni se vorbește în continuare de play-off, deși e doar pe 10 cu cinci etape înainte de ”linia de finish”. Sergiu Negruț a identificat problema din prima parte a campionatului: ”Altfel, puteam obţine mai multe puncte!”

CS Mioveni s-a luptat sezonul trecut pentru accederea în Liga 1. A jucat barajul de promovare-retrogradare cu Chindia Târgoviște, dar l-a pierdut. De această dată, cu cinci etape rămase de jucat din sezonul regular din Liga 2, CS Mioveni e doar pe locul 10, la două puncte de ultima poziție de play-off.

Chiar dacă nu a avut cele mai bune evoluții în prima parte a campionatului, în partidele desfășurate în acest sezon de Liga 2, CS Mioveni speră la un joc mai bun și la calificarea în grupa celor mai bune șase echipe, unde se va da bătălia pentru promovare.

Sergiu Negruț: ”Dacă vom avea puţin noroc la final, vom reuşi să fim în obiectiv”

Atacantul Sergiu Negruț (27 de ani) a declarat că încredere există la echipă, dar că e nevoie și de un strop de noroc. Analizând ce s-a întâmplat până acum cu CS Mioveni, vârful a remarcat mai multe momente de ghinion, care în opinia lui au oprit trupa pregătită de Alexandru Pelici să termine mai sus în clasament, la final de 2020.

Mai avem de disputat cinci meciuri din acest tur de campionat şi eu, sincer, sunt optimist şi mai cred în calificarea în play-off. Mai ales că diferenţa de puncte nu este aşa de mare. Sunt convins că dacă vom juca la fel şi vom avea puţin noroc la final, vom reuşi să fim în obiectiv şi anume acela de a fi în primele șase echipe, iar în vară să ne bucurăm de promovarea în prima ligă!

(N.r. – Care a fost cea mai mare dezamăgire în 2020?) Cea mai mare dezamăgire este faptul că puteam fi mult mai sus în clasament. Avem o echipă bună care joacă un fotbal frumos dar cred că am avut parte de mult ghinion în multe meciuri, unde puteam obţine mai multe puncte!

(N.r. – Cum a fost anul 2020?) Una dintre cele mai mari satisfacţii a fost că am ajuns la o echipă mare, care se luptă la promovare, a declarat atacantul Sergiu Negruț, citat de Curierul zilei.

  • Venit în vară la CS Mioveni, Sergiu Negruț a jucat în 13 meciuri și a marcat de două ori.

CS Mioveni va organiza cantonamentul la Poiana Brașov

CS Mioveni se reunește pe 13 ianuarie. Apoi, vor avea loc vizita medicală și efectuarea testului pentru depistarea COVID-19, iar toate demersurile au în vedere organizarea unui stagiu de cantonament de la Poiana Brașov.

Timp de 11 zile, 18-29 ianuarie, Alexandru Pelici va lucra cu elevii săi în localitatea din județul Brașov. Sunt programate și două meciuri amicale acolo, cu echipe locale. CS Mioveni va juca, în mare măsură, cu Olimpic Cetate Râșnov, din Liga 3, și Olimpic Zărnești, din Liga 4.

După revenirea din Poiana Brașov, CS Mioveni va mai disputa alte patru partide amicale, printre care câteva cu adversari mai puternici. Le va întâlni pe CS Afumaţi, Metaloglobus, Unirea Bascov şi Rapid.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dumitru-olteanu-pune-presiune-la-cs-mioveni-sunt-increzator-ca-vom-accede-in-primele-sase-presedintele-vorbeste-despre-cati-jucatori-vor-pleca-si-vor-veni-si-despre-pregatirea-de-i-19163997

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-la-juniorii-lui-juventus-la-cs-mioveni-davide-massaro-a-vorbit-in-presa-din-italia-despre-cariera-sa-si-echipa-argeseana-la-juve-a-fost-o-experienta-de-neuitat-19163817

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-incepe-pregatirea-ultimelor-meciuri-din-sezonul-regular-pe-13-ianuarie-trupa-lui-alexandru-pelici-va-organiza-cantonament-la-poiana-brasov-si-va-disputa-sase-meciuri-amicale-doua-adversar-19163670

 

 

 

 

Andrei PASCU 07 Jan. 2021, 17:17 Liga 2
Pe aceeași temă