CS Mioveni a stabilit data reunirii. Trupa lui Alexandru Pelici merge în cantonament la Poiana Brașov și va disputa șase meciuri amicale

Răzvan STÎNGĂ 05 Jan. 2021, 15:01 Liga 2
CS Mioveni a stabilit data reunirii. Trupa lui Alexandru Pelici merge în cantonament la Poiana Brașov și va disputa șase meciuri amicale

CS Mioveni a făcut primele demersuri în vederea reluării pregătirilor, pentru noul an. Clubul argeșean a emis un comunicat de presă în care a precizat informații cu privire la data reunirii, cantonament, dar și partidele amicale în care Alexandru Pelici își va testa jucătorii.

Astfel, CS Mioveni va trece la treabă pe 13 ianuarie, când va avea loc reunirea. Apoi, vor avea loc vizita medicală și efectuarea testului pentru depistarea COVID-19. Toate demersurile au în vedere organizarea stagiului de cantonament de la Poiana Brașov.

CS Mioveni va juca meciuri amicale și cu Rapid și Metaloglobus 

Timp de 11 zile, 18-29 ianuarie, Alexandru Pelici va lucra cu elevii săi în localitatea din județul Brașov. Sunt programate și două meciuri amicale acolo, cu echipe locale. CS Mioveni va juca, în mare măsură, cu Olimpic Cetate Râșnov, din Liga 3, și Olimpic Zărnești, din Liga 4.

După revenirea din Poiana Brașov, CS Mioveni va mai disputa alte patru partide amicale, printre care câteva cu adversari mai puternici. Le va întâlni pe CS Afumaţi, Metaloglobus, Unirea Bascov şi Rapid.

”Conducerea clubului nostru şi banca tehnică a echipei de fotbal au stabilit astăzi programul de pregătire al galben-verzilor, în această iarnă.

Astfel, fotbaliştii lui CS Mioveni vor avea reunirea lotului pe 13 ianuarie, pentru ca a doua zi să se facă vizita medicală şi apoi testul COVID. Apoi, pe 18 ianuarie se va pleca în contament la Poiana Braşov, unde se va sta până pe 29 ianuarie. Între 1 şi 20 februarie pregătirea se va face pe plan local, primele două săptămâni fiind rezervate pregătirii tehnico-tactice de iarnă, iar ultima săptămână fiind rezervată pregătirii primului meci oficial, cel de pe 20 februarie, de la CSM Slatina.

În toată această perioadă de pregătire de iarnă se vor disputa şi 6 meciuri amicale, două în cantonamentul de la Poiana Braşov (adversari fiind cel mai probabil Râşnov şi Zărneşti) şi alte patru după venirea acasă, la fiecare 3-4 zile adversari fiind CS Afumaţi, Metaloglobus, Unirea Bascov şi Rapid”, se arată în comunicatul emis de CS Mioveni.

CS Mioveni, la două puncte de play-off 

CS Mioveni va începe ultimele partide din sezonul regular de pe locul 10, cu 21 de puncte acumulate în 15 meciuri pe care le-a disputat până acum. Dacă vrea să ajungă pentru al doilea sezon la rând în play-off-ul de promovare, trebuie să se claseze cel puțin pe locul 6. Acum, pe poziția respectivă se situează Universitatea Cluj, cu 23 de puncte în 14 meciuri.

În 2021, în sezonul regular, CS Mioveni mai are programate cinci meciuri. După partida din 20 februarie cu CSM Slatina (deplasare), echipa lui Alexandru Pelici va da peste Fotbal Comuna Recea (acasă), U Craiova 1948 SA (deplasare), Petrolul (deplasare) și Aerostar Bacău (acasă).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iustin-popescu-da-sanse-foarte-mari-la-promovare-echipei-cs-mioveni-vestea-care-l-a-umplut-de-emotie-si-cea-mai-apriga-dorinta-care-i-s-a-indepli-19163619

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-politehnica-a-revenit-la-treaba-cu-schimbari-in-poarta-dan-alexa-spune-de-ce-a-renuntat-la-cantonamentul-din-turcia-si-cati-jucatori-noi-isi-mai-doreste-19163640

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mircea-rednic-are-numai-cuvinte-de-lauda-pentru-unul-dintre-jucatorii-de-la-fc-u-craiova-nu-stiu-cati-jucatori-cu-cv-ul-sau-ar-fi-acceptat-sa-joace-in-liga-2-din-romania-19163664

Răzvan STÎNGĂ 05 Jan. 2021, 15:01 Liga 2
Pe aceeași temă