Argeșul, încă două despărțiri de jucători cu care a retrogradat. Clubul aruncă săgeți spre Andrei Prepeliță și deciziile sale din startul sezonului trecut!

Marius ANGHEL 13 Aug. 2023, 14:54 Liga 2
Argeșul, încă două despărțiri de jucători cu care a retrogradat. Clubul aruncă săgeți spre Andrei Prepeliță și deciziile sale din startul sezonului trecut!

La o zi distanță după ce a anunțat achiziționarea croatului Domagoj Babin, Campionii FC Argeș a comunicat despărțirea de alți doi jucători străini, printre puținii care au rămas în lot după retrogradarea din SuperLigă.

Conducerea clubului piteștean a ajuns la un acord de reziliere a contractului cu Julio Donisa și Enzo Celestine, fotbaliști care n-au mai fost doriți după ce s-a picat în Liga 2.

Julio Donisa și Enzo Celestine s-au despărțit și ei de Campionii FC Argeș

Julio Kenny Donisa (29 de ani), atacant originar din Madagascar și care are cetățenie francează, a evoluat pentru Argeș în 9 meciuri (316 minute).

Enzo Nicolas Jacques Celestine (26 ani), atacant francez, a jucat pentru alb-violeți în 7 partide, doar 109 minute, și nici el nu a înscris.

În comunicatul prin care anunță despărțirea de cei doi jucători, clubul atacă ”deciziile asumate de conducerea tehnică ce a fost la cârma echipei în prima jumătate a sezonului trecut”. Adică stafful tehnic condus de Andrei Prepeliță.

”Începând de astăzi, Julio Donisa și Enzo Celestine nu mai sunt fotbaliștii echipei noastre. Conducerea clubului a ajuns la un acord de reziliere cu cei doi.
Precizăm că de câteva luni se depun toate eforturile necesare pentru rezolvarea diverselor situații pricinuite de deciziile asumate de conducerea tehnică ce a fost la cârma echipei în prima jumătate a sezonului trecut. Aceste decizii au generat ulterior rezultate sportive slabe și o creștere nejustificată a cheltuielilor salariale.
Este necesar să învățăm din aceste situații pentru a ne asigura că vor fi evitate în viitor”, a anunțat Campionii FC Argeș.

19 jucători plecați și 19 jucători achiziționați de Argeș

Cu puțin timp înainte sau după consemnarea retrogradării în Liga 2, Campionii FC Argeș a anunțat despărțirea de jucătorii Tony Njike, Lucas Brendon, Zorhan Bassong, David Meza Colli, Fabio Vianna, Antonio Jakolis, Alin Dobrosavlevici, Mimito Biai, Marius Constantin, Kevin Koubemba, Boubacar Hanne, Geani Crețu, Andrei Tîrcoveanu, David Croitoru, Wesley Jobello, Andreias Calcan și Bryan Alceus.

Prin rezilierile cu Julio Donisa și Enzo Celestine, Argeșul a ajuns la 19 jucători cu care și-a încheiat conturile în această vară.

În actualul lot condus de Alexandru Pelici sunt cinci jucători străini, argentinianul Facundo Rizzi și malgașul Dorian Bertrand, rămași din vechiul lor, croatul Josip Mihalic, bulgarul Milcho Angelov și croatul Domagoj Babin, achiziționați în această vară. Tot 19 jucători are echipa și la capitolul achiziții. În lot s-a întors în această vară și Mario Mitoi, după un an de împrumut la SC Oțelul Galați, însă acesta n-a prins lotul în prima etapă.

Meci cu CS Mioveni în etapa a 2-a a Ligii 2 și apoi cu Vedița Colonești, în Cupa României

Campionii FC Argeș va evolua în runda a doua a Ligii 2 acasă cu CS Mioveni, luni, 14 august, de la ora 17:30. Din acest sezon, acasă pentru echipa alb-violetă înseamnă stadionul Orășenesc din Mioveni, chiar casa adversarei din etapa a 2-a.

În această săptămână, echipa antrenată de Alexandru Pelici și-a aflat și adversarul din Turul 3 al Cupei României. Acesta este Vedița Colonești, pe care îl va întâlni joi, de la ora 17:30, în deplasare.

În prima etapă a noului sezon de Liga 2, alb-violeții au debutat cu o remiză la Târgu Jiu, 0-0 cu Viitorul Pandurii.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/constantin-schumacher-analiza-partidei-campionii-fc-arges-cs-mioveni-19280118

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-in-etapa-a-2-a-din-liga-2-19279970

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-sub-presiune-la-campionii-fc-arges-dupa-un-meci-19279751

https://liga2.prosport.ro/seria-1/domagoj-babin-a-semnat-cu-campionii-fc-arges-19279967

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-19279829

Marius ANGHEL 13 Aug. 2023, 14:54 Liga 2
Pe aceeași temă