Jucătorii Concordiei Chiajna, ironizați de președinte înaintea ultimului meci din 2022: ”Sunt bine financiar, n-au nevoie de bani”

Răzvan STÎNGĂ 30 Nov. 2022, 15:59 Liga 2
Jucătorii Concordiei Chiajna, ironizați de președinte înaintea ultimului meci din 2022: ”Sunt bine financiar, n-au nevoie de bani”

Concordia Chiajna se află în fața ultimului meci din 2022, cu Unirea Slobozia, de vineri, de la ora 13:00, din runda a 16-a. Deși nu mai au șanse la play-off, conducerea și stafful tehnic făcând publică noua strategie pentru restul campionatului, ilfovenii pot termina anul cu două victorii la rând.

Concordia Chiajna întâlnește Unirea Slobozia în ultima etapă din 2022, din Liga 2. Cristian Tănase, ironic

Concordia Chiajna are un final de an complicat, iar după partidele cu Steaua, scor 0-1, și Gloria Buzău, scor 1-0, va evolua cu o altă pretendentă la play-off, Unirea Slobozia, locul 2 înainte de începutul rundei a 16-a, cu 29 de puncte. Ilfovenii au 20 de puncte.

Președintele Cristian Tănase speră ca măcar pe finalul anului elevii lui Eugen Trică să se trezească și să dea ceva la schimb, după ce s-au prezentat sub așteptări până acum și pare că nu vor reuși să ducă Concordia Chiajna în play-off, chiar dacă șanse teoretice mai există.

Cristian Tănase, înainte de Concordia Chiajna – Unirea Slobozia: ”Anumiți jucători sunt stabili financiar și n-au nevoie de bani”

Conducătorul a afirmat că jucătorii sunt datori în raport cu condițiile și salariile pe care le încasează la formația pe care o reprezintă el și i-a și ironizat pentru evoluțiile de până acum.

Urmează un meci cu o echipă importantă, mai ales că toate echipele au fost foarte puternice până acum, în etapele de până acum, pentru că noi ne-am prezentat de o manieră sub orice critică. Să ai șapte înfrângeri, e enorm!

Îmi pare rău și de jucători, pentru că aveau foarte mult de câștigat, iar aici mă refer la partea financiară, că pentru asta muncește un om, să ducă bani acasă. Unii dintre jucători, se pare că sunt stabili financiar și nu au nevoie.

Sunt datorii (n.r. – datorii fotbalistice) ale jucătorilor către noi, iar o victorie ar mai îndulci amarul. Am gândi, poate, altfel ce vom face în această iarnă, din ianuarie”, a spus Cristian Tănase la Metropola TV.

Concordia Chiajna, în partea inferioară a clasamentului de Liga 2 

Concordia Chiajna se afla la trei meciuri la rând fără victorie în Liga 2 înaintea confruntării de runda trecută, cu Gloria Buzău.

După 2-0 cu Viitorul Pandurii, ilfovenii mai strânseseră doar un punct până la duelul cu formația lui Adrian Mihalcea, în urma unui egal, 1-1 cu Unirea Dej, și a două eșecuri, 0-1 cu FC Brașov și 0-1 cu Steaua. De altfel, în ultimele cinci runde, Concordia Chiajna a luat șapte puncte.

Unirea Slobozia e pe locul 2 înainte de începerea etapei, cu 29 de puncte, la trei lungimi de liderul Steaua și cu un punct peste locul 3, Poli Iași.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Răzvan STÎNGĂ 30 Nov. 2022, 15:59 Liga 2
Pe aceeași temă