Începe reconstrucția la Concordia Chiajna. Șanse mari să fie ”rulați” 10 jucători în iarnă, după ce gândul play-off-ului s-a dus. Eugen Trică a explicat situația sa și ce se întâmplă cu Adrian Voicu

Andrei PASCU 25 Nov. 2022, 11:24 Liga 2
Începe reconstrucția la Concordia Chiajna. Șanse mari să fie ”rulați” 10 jucători în iarnă, după ce gândul play-off-ului s-a dus. Eugen Trică a explicat situația sa și ce se întâmplă cu Adrian Voicu

Concordia Chiajna este, deja, una dintre deziluziile sezonului de Liga 2, în urma celor întâmplate după numai 14 etape, chiar dacă nu s-a terminat nici campionatul regular. Ilfovenii au ratat șansa calificării în play-off, iar dezamăgirea e mare la nivel intern.

Concordia Chiajna, șanse să înceapă reconstrucția din acestă iarnă. Eugen Trică ia în calcul plecări și veniri numeroase

Despre cum se simte acest obiectiv ratat a vorbit antrenorul Eugen Trică, pentru Liga2.ro. A afirmat că va face o analiză cu conducerea în pauza de iarnă, după ultimele meciuri din acest an, și e posibil ca reconstrucția să înceapă încă din pauza competițională și nu după finalul întregului campionat, în vară.

Astfel, aproape sigur vor fi schimbări de lot la Concordia Chiajna, poate unele majore, existând posibilitatea ca patru-cinci jucători să plece de la echipă, așa cum a afirmat Eugen Trică. În locul lor, bineînțeles, să vină alții, care să pună bazele unui nucleu mai puternic pentru stagiunea care vine, când iar e dorită promovarea în SuperLigă.

Eugen Trică continuă la Concordia Chiajna și în 2023

Cert este că Eugen Trică va testa mai mult jucătorii pe acest final de an, iar ulterior va decide alături de conducere ce pași urmează a fi făcuți, la cine se va renunța și cu cine se va continua.

Oricum, antrenorul a afirmat în dialogul cu reporterul Liga2.ro că nu se pune problema ca el să plece, contractul fiind scadent în vară, la terminarea campionatului. Probabil că dacă va rămâne până în vară, o eventuală prelungire va fi discutată în funcție de ce se va întâmpla până atunci, în sezonului regular și ulterior, la cum arată lucrurile, în play-out.

Din punctul meu de vedere, s-a pierdut încă un an, poate urmează o reconstrucție, dar acum trebuie să ne salvăm de la retrogradare. De planul de reconstrucție vom vorbi cu președintele, cu conducerea.

Situația mea nu depinde de ce se întâmplă în ultimele meciuri, am contract până în vară. Am discutat cu președintele, trebuie să luăm cât mai multe puncte din meciurile rămase. Tragem linie după aceste două etape și vedem ce urmează în viitor, pentru anul care vine.

E posibil să fie schimbări de lot în iarnă. Mizăm pe toți jucătorii acum, în ultimele meciuri, mă bazez pe toți jucătorii. Poate că vor fi schimbări de lot, de jucători, vedem. Poate vor fi aduși patru-cinci jucători, poate patru-cinci vor pleca. Vor avea și alții șanse să joace, să demonstreze. E o evaluare a lotului în aceste ultime meciuri, apoi vom vedea ce o să facem, pe cine vom miza”, a spus Eugen Trică pentru Liga2.ro.

Situația lui Adrian Voicu la Concordia Chiajna, lămurită de Eugen Trică

Eugen Trică a comentat și situația lui Adrian Voicu, a cărui utilizare destul de rară nu are la bază anumite disensiuni sau o legătură de altă natură decât latura sportivă. Antrenorul a afirmat că mizează pe atacantul de 30 de ani în măsura în care mizează și pe alți fotbaliști, în funcție de randamentul din meciuri și antrenamente.

Doar cinci etape a prins Adrian Voicu în acest sezon de Liga 2 pentru Concordia Chiajna, fără să marcheze.

Voicu se pregătește cu noi, câteodată joacă titular, altădată rezervă și intră pe parcurs. Nu sunt alte probleme, de altă natură, se pregătește foarte bine. Nu e o ruptură între noi și el, când intră pe teren trebuie să demonstreze valoarea pe care o are.

Dacă face lucrurile cum trebuie, o să fie mereu titular. Din păcate, până acum nu a făcut ce trebuia în meciuri. Nu e numai el, sunt și alți jucători în aceeași situație. Am un lot mare, 24 de jucători de când, toată lumea poate intra”, a mai spus Eugen Trică pentru Liga2.ro.

Eugen Trică, trei victorii în opt meciuri pe banca echipei Concordia Chiajna

Eugen Trică, în vârstă de 46 de ani, a pregătită Concordia Chiajna în opt partide, fiind înregistrate trei victorii, o remiză și patru înfrângeri. Unul din meciuri a avut loc în Cupa României, 0-2 cu Universitatea Cluj.

Concordia Chiajna se află la trei meciuri la rând fără victorie în Liga 2. După 2-0 cu Viitorul Pandurii, ilfovenii au mai strâns doar un punct, în urma unui egal, 1-1 cu Unirea Dej, și a două eșecuri, 0-1 cu FC Brașov și 0-1 cu Steaua.

Echipa lui Trică este pe locul 12, cu 17 puncte, iar în runda a 15-a va întâlni Gloria Buzău, vineri, de la ora 20:00. Formația lui Adrian Mihalcea este pe locul 5, cu 25 de puncte, la șapte puncte de liderul Steaua.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zona-rosie-pune-presiune-pe-concordia-chiajna-eugen-trica-afirma-ca-obiectivul-e-salvarea-de-la-retrogradare-si-atrage-atentia-inaintea-partidei-cu-gloria-buzau-tot-timpul-a-fost-o-echipa-p-19254520

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-calculeaza-fiecare-punct-pentru-a-duce-gloria-buzau-in-play-off-sta-in-garda-pentru-ultimele-meciuri-ma-axez-pe-ce-vreau-sa-facem-vor-fi-echipe-puternice-acolo-19254506

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-de-liga-2-din-2022-incepe-de-ziua-nationala-a-romaniei-in-ghencea-in-vacanta-de-iarna-se-intra-dupa-jocul-de-la-brasov-in-care-evolueaza-dinamo-19254426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-incheie-prima-parte-a-sezonului-fara-meci-pe-stadionul-principal-din-chiajna-motivul-pentru-care-s-a-preferat-terenul-2-si-cand-s-ar-putea-reveni-pe-noul-gazon-19254343

 

 

Andrei PASCU 25 Nov. 2022, 11:24 Liga 2
Pe aceeași temă