Jucătorii Brașovului cad pe capete! Noi probleme de efectiv pentru Călin Moldovan, care are și câteva vești bune

Adi MARICA 25 Mar. 2022, 08:56 Liga 2
Jucătorii Brașovului cad pe capete! Noi probleme de efectiv pentru Călin Moldovan, care are și câteva vești bune

FC Brașov se confruntă cu multe probleme de lot în această săptămână. Mai mulți jucători ai echipei au fost afectați o gripă severă, astfel că au intrat pe mâna staffului medical.

Horia Popa, Răzvan Andronic, Bogdan Piper și Milcho Angelov s-au confruntat cu probleme medicale în această săptămână. Andronic și Angelov au revenit ieri la antrenamente, însă bulgarul s-a pregătit separat. Atacantul marocan Zakaria El Azzouzi nu a făcut niciun antrenament în această săptămână din cauza unei inflamații.

Cheleş are entorsă la gleznă. Fustar și Boția revin după accidentări

Pe lângă aceste probleme medicale, mijlocașul Dragoș Cheleș s-a accidentat la antrenamentul de miercuri, iar diagnosticul pus de medici este entorsă și va fi indisponibil în următoarea perioadă.

Călin Moldovan a primit și vești bune din partea staffului medical. Fundașul Ivan Fustar și mijlocaşul Vlad Boția sunt pregătiţi să revină pe teren.

Fustar s-a accidentat în primul meci oficial din 2022, cel din deplasare cu Poli Iași. Croatul a început antrenamentele separat, iar de săptămâna viitoare va intra în programul normal de pregătire.

În schimb, mijlocașul Vlad Boția revine pe teren după o lungă perioadă în care a stat pe tușă din cauza problemelor musculare. Boția este refăcut, iar de vineri va putea intra la antrenamente alături de echipă.

Amical cu FC Hermannstadt

FC Brașov va juca sâmbătă, de la ora 12:30, pe Tineretului, un meci amical cu FC Hermannstadt.

La echipa sibiană, antrenată de Marius Măldărășanu, evoluează și doi jucători brașoveni de mare perspectivă, atacantul Daniel Paraschiv și mijlocașul Călin Popescu.

În sezonul regular, FC Hermannstadt a câștigat cu 2-1 meciul de pe stadionul Tineretului cu FC Brașov, în etapa a 12-a. Au marcat Valentin Buhăcianu (20) și Florin Bejan (90+3), pentru sibieni, respectiv Vlad Mihalcea (25 – penalty), pentru brașoveni.

La finalul sezonului regular, după 19 etape, FC Hermannstadt s-a clasat pe locul 3, cu 41 de puncte, iar FC Brașov a terminat pe poziția a 16-a, cu 14 puncte, cele două echipe mergând în play-off, respectiv play-out.

Meciul FC Brașov – FC Buzău va fi televizat

Altfel, FRF și deținătorii drepturilor tv din Liga a 2-a au stabilit programul etapei a 2-a din play-out.

În această rundă, FC Brașov va întâlni pe FC Buzău, iar meciul a fost programat pentru duminică, 3 aprilie, de la ora 11:00, urmând a fi televizat.

FC Buzău este liderul Grupei B a play-out-ului, cu 35 de puncte, iar FC Brașov ocupă locul 5, de baraj de menținere, cu 17 puncte.

Duminică, meci demonstrativ între FC Brașov Old Boys și naționala României Old Boys

Duminică, de la ora 15:55, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași “, va avea loc un meci demonstrativ între echipele de old boys ale României și FC Brașov

În altă ordine de idei, Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași“ din Brașov va găzdui, duminică, de la ora 15:55, un meci demonstrativ eveniment, între FC Brașov Old Boys vs Naționala Old Boys, care reunește marii fotbaliști ai echipei naționale a României, dar și jucători emblematici de la FC Brașov.

Ziua de 27 martie coincide cu cea a fostului mare fotbalist Nicolae Pescaru, simbolul fotbalui brașovean. Nicolae Pescaru, decedat pe 25 mai 2019 la vârsta de 76 de ani, este considerat și acum drept cel mai mare fotbalist brașovean al tuturor timpurilor. La meciul demonstrativ de duminică vor fi prezenți și Lara Frumosu și Alex Frumosu, fata, respectiv nepotul marelui Pescaru.

În organizarea promotorului Adrian Troscenco și a lui Marian Ivan, evenimentul poartă titulatura Trofeul „Steagul Roșu Brașov“. ”Este un eveniment de suflet pe care îl organizez împreună cu promotorul Adrian Troscenco pentru toți iubitorii fotbalului brașovean. Accesul va fi gratuit pentru toți iubitorii fotbalului. Meciul va fi transmis în direct pe PRO X, iar la pauză vom premia mai mulți jucători emblematici din istoria lui FC Brașov. Le mulțumesc sponsorilor care sunt alături de noi, dar și colegilor care vor fi prezenți la acest eveniment. Eu cred că acest meci de gală poate fi și un restart pentru fotbalul brașovean. Brașovul fotbalistic trebuie să revină în elita fotbalului românesc”, a spus Marian Ivan.

Intrarea spectatorilor la acest eveniment va fi liberă.

Dorin Arcanu, John Ene – Laszlo Balint, Mugurel Buga, Mihai Stere, Ionuț Pîrvu, Romeo Surdu, Marian Constantinescu, Marian Cristescu, frații Sandu și Iuliu Andrași, Marian Ivan, Marius Benciu, Ioncsi Gnadt, Laszlo Balint, Flavius Moldovan sunt câteva dintre numele care vor juca pentru FC Brașov Old Boys, în timp ce la naționala României vor evolua, printre alții, Rică Răducanu, Bogdan Stelea, Florin Prunea – Miodrag Belodedici, Gabi Tamaș, Tibi Ghioane, Ionel Ganea, Florin Cernat, Dănuț Lupu, Gică Mihali, Adi Ilie sau Florin Răducioiu.

Meciul legendelor va fi arbitrat de Marius Beudeanu, fost arbitru internațional și instructor UEFA.

Adi MARICA 25 Mar. 2022, 08:56 Liga 2
Pe aceeași temă