John Kamara a prins gustul golului! Mijlocașul venit din Sierra Leone a punctat din nou pentru Poli Iași, acum în amicalul cu Flacăra Erbiceni

Narcis POHOAȚĂ 15 Apr. 2022, 22:02 Liga 2
John Kamara a prins gustul golului! Mijlocașul venit din Sierra Leone a punctat din nou pentru Poli Iași, acum în amicalul cu Flacăra Erbiceni

În lipsa unui adversar mai puternic, dintr-un eșalon superior, Politehnica Iași a disputat, vineri, un meci amical cu liderul Ligii a 4-a ieșene Flacăra Erbiceni. Partida s-a disputat pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Copou, pe durata a două reprize a câte 35 de minute.

Elevii lui Costel Enache s-au impus doar cu 3-0 (1-0), două din cele trei goluri fiind marcate în urma unor faze fixe.

Poli Iași a câștigat doar cu 3-0 amicalul cu Flacăra Erbiceni

Ca și în meciul din play-out, cu Brăila, nou-venitul John Kamara a punctat cu o lovitură de cap, în minutul 13, fructificând o centrare perfectă din lovitură liberă a lui Robert Asăvoaei, din partea dreaptă. Sekou Camara a dus scorul la 2-0, în minutul 52, dintr-un penalty obținut de Pop, iar Tiberiu Serediuc a închis tabela în minutul 60, cu un șut din careu, în urma unei acțiuni personale.

Antrenorul Politehnicii, Costel Enache, a început meciul în formula: Brînză – Kouadio, Chatziterzoglu, Fl. Plămadă, Adr. Ilie – J. Kamara, Chiorean – Aftanache, Asăvoaei, Muratovic – Plokhotnyuk, iar la pauză a schimbat aproape întreaga echipă, păstrându-i până la final doar pe Kouadio și Muratovic. În partea a doua, Poli a evoluat în următoarea alcătuire: Axinte – Kouadio, Cană, Ungurenașu, Tib. Serediuc – Cr. Pușcaș, F. Cristea – Mărieș, Muratovic, I. Pop – S. Camara.

Nu au jucat în acest meci Alexandru Stan (accidentat), Ionuț Pelivan și Cătălin Defta, aceștia din urmă fiind trimiși să joace la meciul de sâmbătă, al echipei de juniori.

Echipa din Copou stă în această etapă din Liga 2

La Erbiceni, liderul neînvins al Ligii a 4-a din județul Iași, perechea de stoperi a fost formată din Ovidiu Mihalache (37 de ani) și Adrian Ilie (40 de ani). Din lotul Erbiceniului mai fac parte și doi membri ai staffului Politehnicii, team-managerul Marius Onofraș și antrenorul secund Adrian Senin.

Poli Iași va sta în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 2, urmând ca în runda a 5-a să joace pe teren propriu cu Dunărea Călărași, vineri, 22 aprilie, de la ora 11:00. Până atunci, mai mulți jucători din echipa lui Costel Enache vor juca, sâmbătă, un meci demonstrativ în cadrul unei competiții organizate de suporterii Politehnicii.

Foto: Politehnica Iași

Narcis POHOAȚĂ 15 Apr. 2022, 22:02 Liga 2
Pe aceeași temă