Ivan Fustar s-a ”rupt” în prima repriză a meciului cu Poli Iași! ”Limoniu” Mărginean s-a dat în stambă la oficială

Adi MARICA 01 Mar. 2022, 10:56 Liga 2
Ivan Fustar s-a ”rupt” în prima repriză a meciului cu Poli Iași! ”Limoniu” Mărginean s-a dat în stambă la oficială

FC Brașov a obținut, sâmbătă, un punct în primul meci oficial din 2022, 1-1 în deplasare cu Poli Iași, în etapa a 17-a a Ligii 2. Echipei antrenate de Călin Moldovan nu i-a lipsit mult să plece victorioasă din Copou, în condițiile în care a ratat ocaziile mari ale jocului.

Ivan Fustar a ieșit accidentat în prima repriză

La acest joc, Moldovan a mizat pe un cuplu de fundași centrali croați, Luka Maric – Ivan Fustar. Cei doi au părut că se înțeleg bine, însă Fustar s-a accidentat în minutul 40 și a fost nevoit să părăsească terenul. Fustar a fost înlocuit cu Robert Gherghe, iar fostul căpitan al celor de la CS Mioveni s-a achitat bine de sarcini.

Se pare că accidentarea lui Fustar este destul de gravă, acesta fiind suspect de ruptură musculară. Fundașul de 32 de ani urma să facă aseară o serie de investigații medicale pentru ca medicul echipei să poată da un diagnostic clar. Cel mai probabil, acesta va rata meciurile cu Metaloglobus București și FK Miercurea Ciuc, ultimele din sezonul regular.

  • FC Brașov în meciul cu Poli Iași: Laur. Popescu – M. Burlacu, Maric, Dumbravă, Fustar (Gherghe 40′), Negrean (Rz. Andronic 86′), Tesija (Drăgoi 86′), Leonte (cpt.), El Azzouzi (Vas. Constantin 67′), Lambrinoc (Rz. Iorga 67′), Angelov. Rezerve neutilizate: Mutu – Rob. Răducioiu, Bg. Roșu, Vl. Mihalcea.

Ioan Mărginean s-a dat în stambă la oficială

La meciul de la Iași, președintele FC Brașov, Ioan Mărginean, nu a mai suportat tensiunea jocului și a avut mai multe ieșiri nervoase la adresa jucătorilor echipei sale.

”Limoniu” a început să urle din toate puterile pentru a-i ține în priză pe jucătorii lui Moldovan, deși nu aceasta este menirea unui președinte. Totul, sub privirile stupefiate a celor prezenți la tribuna oficială a stadionului din Iași.

Nervos că jucătorii nu mai reușesc să țină de minge, ”Limoniu” a scăpat și o înjurătură la adresa unui fotbalist brașovean: „dă-te-n p… mea!”. Dezamăgit de lipsa de reacție a acestora, Mărginean a avut o ultimă reacție, ”Băăăi, ăsta e fotbal, mă?”.

Toate ”indicațiile” lui Mărginean au putut fi auzite pe transmisia meciului asigurată de clubul gazdă. Comportamentul lui ”Limoniu” a fost remarcat și de ziariștii locali din Iași. ”Mărginean a avut un repertoriu bogat de cuvinte neortodoxe. Și la pauza meciului și la final!”, a spus Ovidiu Minea, jurnalist la Ziarul de Iași.

Urmează meciul cu Metaloglobus

FC Brașov are 13 puncte după 17 etape și se menține pe locul 16 în Liga 2, apropiindu-se cu un punct de Poli Timișoara (locul 15, 20 de puncte).

În etapa următoare, FC Brașov joacă acasă cu Metaloglobus București (locul 9, 25 puncte), sâmbătă, de la ora 11:00, iar în ultima rundă a sezonului regular va întâlni FK Miercurea Ciuc (locul 7, 29 puncte), în deplasare.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-un-punct-important-obtinut-la-iasi-calin-moldovan-a-inceput-meciul-cu-cinci-noutati-in-primul-11-si-are-motive-de-optimism-19221006

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-dupa-semiesecul-din-copou-cu-fc-brasov-nu-am-stiut-sa-gestionam-avantajul-rezultatul-nu-ne-multumeste-ce-parti-pozitive-a-gasit-antrenorul-echipei-poli-iasi-19220909

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-ratat-poli-iasi-s-a-impiedicat-pe-teren-propriu-de-fc-brasov-in-primul-meci-oficial-al-anului-oaspetii-au-ratat-marile-ocazii-ale-partidei-19220772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-17-nu-mai-putin-de-sase-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-fc-buzau-si-fk-miercurea-ciuc-sunt-printre-echipele-care-lupta-pentru-play-off-si-vor-evolua-in-aceste-jocuri-19220694

Adi MARICA 01 Mar. 2022, 10:56 Liga 2
Pe aceeași temă