Ionuț Badea se folosește de pauză să învețe lucruri noi. Antrenorul echipei Campionii FC Argeș se documentează zilnic: ”E un bun prilej sa pregătesc antrenamente, să experimentez”

Răzvan STÎNGĂ 06 Apr. 2020, 16:08 Liga 2
Ionuț Badea se folosește de pauză să învețe lucruri noi. Antrenorul echipei Campionii FC Argeș se documentează zilnic: ”E un bun prilej sa pregătesc antrenamente, să experimentez”

Ionuț Badea (44 de ani), antrenorul echipei Campionii FC Argeș, își petrece pauza pricinuită de pandemia de coronavirus acasă, cu familia. Stă în aceste zile cu cei dragi, dar încearcă să adopte și să învețe idei noi despre fotbal, pe care să le transpună, ulterior, în jocul formației piteștene.

Badea vede partea bună a situației. E un moment prielnic să se odihnească, atât el cât și jucătorii, pentru că, după reluarea campionatului Ligii 2, Campionii FC Argeș nu trebuie să mai facă pași greșiți. Trebuie să-și îndeplinească obiectivul, promovarea în prima ligă la finalul stagiunii.

”În mod evident e mai bine să trecem această perioadă într-un loc în care avem posibilitatea să ne bucurăm și de aer liber. Oricum acesta este locul în care noi ne încărcăm bateriile și unde noi veneam de câte ori aveam ocazia. Nu e ușor pentru nimeni și nu ne gândeam că ne vom confrunta cu o astfel de situație, dar cu calm și echilibru lucrurile vor reveni la ceea ce numeam normalitate.

În aceste zile continuu să fiu antrenor, dar sunt antrenorul fetițelor mele. Exerciții fizice în curte. Chiar și jocuri cu mingea, plimbări cu bicicleta în pădurea din imediata apropiere a căsuței… Avem ce face, nu ne plictisim”, a declarat Ionuț Badea pentru digisport.ro, care se folosește de pauză să învețe noi metode pe care să le implementeze la echipă: ”Cărți, studii de specialitate plus programele la care sunt abonat. E un bun prilej sa pregătesc antrenamente, să experimentez, deocamdată teoretic, să inovez.”

  • Ionuț Badea este antrenorul piteștenilor din octombrie anul trecut. A condus echipa în 12 partide, înregistrând 5 victorii, 6 egaluri și o înfrângere. Campionii FC Argeș are o medie de 1.75 puncte pe meci cu Badea la conducerea băncii tehnice.

Campionii FC Argeș are șanse reale la promovarea în Liga 1. Clasarea pe locul 4 în ierarhia Ligii 2, după 24 de etape, o face să spere că poate face pasul în primul eșalon. Acumulează 38 de puncte, la unul diferență de locul 3, Turris Oltul Turnu Măgurele, dar și de locul secund, CS Mioveni. UTA Arad, liderul din Liga 2, pare deja că și-a asigurat prima poziție la finalul sezonului. În acest moment are 50 de puncte.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionat/interviu-ionut-badea-stie-ce-discutii-sunt-in-grupul-de-lucru-al-frf-pentru-continuarea-ligii-2-cea-mai-aproape-varianta-de-adevar-in-opinia-antrenorului-si-situatia-de-la-pitesti-19016477

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-si-a-depus-in-ultima-zi-permisa-dosarul-pentru-obtinerea-licentei-de-liga-1-a-fost-o-munca-asidua-daca-va-mai-fi-nevoie-de-mici-completari-vom-fi-anuntati-19129215

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-face-elias-bazzi-fostul-fotbalist-al-fc-arges-cu-ce-se-ocupa-argentinianul-dupa-retragere-si-cum-descrie-exerientele-din-romania-a-fost-cea-mai-frumoasa-perioada-din-cariera-19129160

Foto: Gabriela NEACȘU / Fotbal Club Argeș Pitești

Răzvan STÎNGĂ 06 Apr. 2020, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă