Ionel Ganea nu părăsește Dunărea Călărași după ratarea promovării: ”Continui aici.” Ce se întâmplă cu jucătorii ale căror contracte expiră la final de iunie

Răzvan STÎNGĂ 09 Jun. 2021, 17:04 Liga 2
Ionel Ganea nu părăsește Dunărea Călărași după ratarea promovării: ”Continui aici.” Ce se întâmplă cu jucătorii ale căror contracte expiră la final de iunie

Dunărea Călărași nu are parte de liniște la capătul unui sezon trecut în care a ratat promovarea în Liga 1. Asta pentru că deja de la echipă au plecat doi jucători, portarul Răzvan Began (la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) și atacantul Valentin Alexandru (la ”U” Cluj).

Nici antrenorul Cristian Pustai nu va continua, după cum a declarat înaintea returului barajului cu FC Voluntari. Liga2.ro a vorbit cu directorul tehnic al echipei din Călărași, Ionel Ganea, care a declarat că sunt șanse, într-adevăr, ca și alți jucători să plece, fiind vorba în principal despre cei care își termină înțelegerile la finele lunii iunie.

Ionel Ganea recunoaște: ”Referitor la jucători, cine vrea să rămână, cu drag. Câțiva sunt la final de contract și nu avem ce face” 

În ceea ce privește situația sa, fostul atacant al naționalei României a afirmat că va continua și sezonul următor. Va respecta contractul pe care îl are cu Dunărea Călărași, pentru că mai e un an din înțelegere. Referitor la partea economică, un alt aspect important de la care au pornit problemele la echipă, Ionel Ganea nu are informații noi în această privință.

Eu mai am contract cu echipa un an, continui aici. Referitor la jucători, cine vrea să rămână, cu drag. Câțiva sunt la final de contract și nu avem ce face, e decizia lor dacă rămân sau nu. Nu putem ține vreun jucător cu forța. Despre situația financiară de la echipă, nu știu ce s-a mai întâmplat, cei care se ocupă de partea aceasta știu mai multe”, a declarat Ionel Ganea pentru Liga2.ro.

Liga2.ro a anunțat în exclusivitate, după returul barajului cu FC Voluntari, că mai mulți fotbaliști sunt gata să plece de la echipă, din pricina faptului că nu și-au primit banii și de jumătate de an. Astfel, șansele ca jucătorii Răzvan Began și Valentin Alexandru să fie urmați și de alții sunt foarte mari.

Dunărea Călărași se va reuni curând și are nevoie să acopere posturile care vor fi lăsate libere cu aducerea de jucători noi. În plus, e nevoie și de alegerea unui antrenor nou, care să îl înlocuiască pe fostul ”principal” Cristian Pustai.

Dunărea Călărași, răpusă de FC Voluntari în barajul pentru Liga 1 

După 2-1 în tur, la Călărași, FC Voluntari a câștigat și returul cu Dunărea, de acasă. A marcat de patru ori, prin Lukas Droppa, minutul 7, Jefte Betancor, minutul 18, Igor Armaș, minutul 79, și Cosmin Achim, minutul 86, din penalty, și se menține în Liga 1.

Dunărea Călărași va rămâne în Liga 2 încă un sezon, cel puțin, dacă nu se desființează, având în vedere problemele financiare pe care le are.

Foto text: Cristian Stavri / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-recea-a-vandut-un-fotbalist-la-u-craiova-suma-incasata-si-cum-poate-deveni-pepiniera-cluburilor-din-liga-1-florin-gherasim-mai-sunt-doriti-si-altii-19188600

https://liga2.prosport.ro/seria-1/buhaescu-s-a-razgandit-barboianu-nu-mai-e-dorit-nicolae-constantin-detalii-despre-lotul-petrolului-nucleul-de-baza-il-avem-format-unde-crede-ca-s-a-gresit-in-sezoanele-trecute-19188595

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victor-dican-desemnat-de-u-cluj-cel-mai-bun-jucator-al-sau-u21-in-editia-2020-2021-a-ligii-2-a-fost-un-an-in-care-am-avut-multe-lucruri-de-invatat-19188588

Răzvan STÎNGĂ 09 Jun. 2021, 17:04 Liga 2
Pe aceeași temă