EXCLUSIV | ”U” Cluj a bătut palma cu Valentin Alexandru, golgheterul Dunării Călărași

Vlad MĂCICĂȘAN 04 Jun. 2021, 11:11 Liga 2

Erik Lincar continuă să-și construiască echipa pentru sezonul viitor de Liga 2. Noul antrenor al Universității Cluj așteaptă în aceste zile parafarea unui nou transfer la echipa ardeleană.

La cererea sa, ”studenții” au ajuns la un acord cu Valentin Alexandru, atacantul de 29 de ani de la Dunărea Călărași, echipă care a ratat promovarea în Liga 1, la barajul cu FC Voluntari (1-2 acasă și 0-4 în deplasare).

Alexandru nu a jucat în niciuna dintre aceste partide cu ilfovenii, fiindcă s-a accidentat chiar la încălzirea jocului tur.

6 echipe în 4 ani, pentru Valentin Alexandru

Valentin Alexandru a fost unul dintre golgheterii din Liga 2, în ultimele sezoane, în care a schimbat mai multe echipe. Și în stagiunea recent încheiată, atacantul a fost cel mai bun marcator pentru Dunărea Călărași, cu 7 reușite.

Cel mai bun sezon al său a fost bifat în stagiunea 2017 – 2018 a ligii secunde, când a reușit 24 de goluri în 33 de partide pentru Dunărea Călărași, cu care a promovat atunci în Liga 1.

Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna, Rapid, Chindia Târgoviște și SCM Gloria Buzău au mai fost echipele la care a evoluat Valentin Alexandru în ultimii 4 ani.

Atacantul care nu a stat niciodată mai mult de două sezoane la o echipă are și 25 de partide bifate în Liga 1 și 5 goluri și va fi al patrulea transfer la Universității Cluj din această vară, după Cristian Balgiu (SCM Gloria Buzău), Albert Voinea (UTA) și Costinel Gugu (”FC U” Craiova).

  • La ”U” Cluj e posibil să nu se mai întoarcă golgheterul echipei din sezonul recent încheiat, iraelianul Idan Golan, care și-a încheiat contractul și nu a mai fost contactat de noua conducere. Și Cristian Gavra s-a despărțit de trupa ardeleană.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cum-motiveaza-u-cluj-absenta-sa-dintre-cluburile-care-au-primit-licenta-pentru-liga-1-ce-spune-administratia-de-licentiere-a-frf-19188153

https://liga2.prosport.ro/seria-1/toate-cluburile-din-play-off-ul-ligii-2-au-obtinut-licenta-de-liga-1-farul-si-petrolul-sunt-singurele-din-play-out-care-ar-fi-avut-drept-de-joc-in-prima-liga-si-a-dorit-u-cluj-prom-19187849

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-u-cluj-a-anuntat-un-nou-transfer-ardelenii-au-ajuns-la-a-treia-mutare-pentru-sezonul-urmator-19187807

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-u-cluj-doua-transferuri-dintr-un-foc-erik-lincar-a-mers-la-sigur-si-a-adus-doi-fosti-elevi-de-la-turris-oltul-19187032

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-golgheterul-lui-u-cluj-din-campionat-cu-sanse-mici-sa-ramana-nu-stiu-daca-voi-continua-sper-ca-urmatoarea-provocare-sa-fie-tot-in-in-romania-19186008

Vlad MĂCICĂȘAN 04 Jun. 2021, 11:11 Liga 2
Pe aceeași temă