Ion Barbu este noul căpitan al Farului

19 Aug. 2009, 15:46 Liga 2
Ion Barbu este noul căpitan al Farului

 

În urma accidentării lui Cristi Șchiopu (35 de ani), banderola Farului a fost preluată de un alt jucător cu experiență, Ion Barbu (32 de ani), care s-a mai găsit până acum în această postură.

 

După plecarea lui George Curcă la Dinamo, prima opțiune a lui Marius Șumudică, antrenorul principal al „marinarilor”, pentru căpitanul echipei, fusese Cristi Șchiopu, însă, în ur-ma accidentării grave a veteranului Farului, tehnicianul i-a dat banderola stoperului Ion Barbu, un fost căpitan al formației.

 

„Barbu e noul căpitan, dar mai sunt jucători care pot purta banderola, precum Cristocea sau Chico, fotbaliști cu experiență, care pun suflet pentru echipă. De fapt, toți băieții se dedică și, din partea mea, i-aș dori pe toți căpitani. Părerea mea e că, din spate, vezi mult mai bine jocul. Un căpitan trebuie să vorbească, să fie ca un antrenor în teren”, a anunțat ieri Șumudică.

 

Un alt jucător experimentat, mijlocașul Bogdan Andone (34 de ani), venit în această vară la Farul de la Ermis Aradippou, nu a intrat în calcule pentru postura de căpitan, întrucât e și antrenor secund.

 

„Nu e pentru prima dată când sunt căpitan. Îmi pare rău însă că am preluat banderola în urma unei accidentări a colegului meu Cristi Șchiopu. Îi doresc însănătoșire grabnică și îl aștept cât mai repede pe gazon”, a spus Ion Barbu, care a preluat banderola de la Șchiopu la Giurgiu, după înlocuirea din minutul 26 a fostului căpitan.

 

Sursa și foto cugetliber.ro

19 Aug. 2009, 15:46 Liga 2
Pe aceeași temă