Investitorul care va prelua 50 la sută din Rapid ar fi semnat actele. Discuțiile erau purtate din toamna trecută: ”Ei vor fi cei doi acționari ai clubului, amândoi sunt prietenii mei”

Andrei PASCU 13 Jul. 2020, 10:34 Liga 2
Investitorul care va prelua 50 la sută din Rapid ar fi semnat actele. Discuțiile erau purtate din toamna trecută: ”Ei vor fi cei doi acționari ai clubului, amândoi sunt prietenii mei”

Încă un om de afaceri important s-ar fi alăturat, oficial, echipei Rapid. Noul nume care intră în proiect este Liviu Goncea, care și-ar fi dat acceptul să vină lângă echipa din play-off-ul Ligii 2, la rugămintea primarului Dan Tudorache. Goncea va prelua nu mai puțin de 50 la sută din acțiunile Rapidului.

Dan Tudorache, în toamna anului trecut: ”Deci 50 la sută sunt la Victor Angelescu, iar 50 la sută vor fi la Liviu Goncea”

Potrivit Realitatea Sportivă, totul este clar, iar celălalt procent, de 50 la sută, va fi deținut de Victor Angelescu. ProSport a scris în exlcusivitate despre venirea lui Liviu Goncea la Rapid, încă de anul trecut, din toamnă. Primarul Dan Tudorahe recunoștea că omul de afaceri se implica de la acea vreme la echipă, doar că nu deținea parte din club. Acum însă, se pare că va prelua jumătate din acțiunile grupării giuleștene.

Ca să închei orice discuție, Primăria Sectorului 1 nu a dat niciun ban la Rapid. Bani la Rapid aduc prietenii mei. Victor Angelescu este unul dintre ei, iar Liviu Goncea, acționarul de la KIA, va fi unul dintre acționarii majoritari. Va semna actele în septembrie sau octombrie, e o chestiune de timp, un acord de preluare a 50 la sută din acțiuni. Deci 50 la sută sunt la Victor Angelescu, iar 50 la sută vor fi la Liviu Goncea. Ei vor fi cei doi acționari ai clubului Rapid, amândoi sunt prietenii mei. Cu Liviu Goncea mă cunosc de peste 40 de ani”, declara primarul Tudorache pentru ProSport, în septembrie anul trecut.

Victor Angelescu: ”Din păcare, a venit pandemia și s-a mai amânat semnarea”

De altfel, și Victor Angelescu a vorbit despre venirea lui Liviu Goncea la Rapid. Discuțiile erau purtate din urmă cu mai mult timp, doar că pandemia a dat puțin planurile peste cap.

Asta pot să confirm. Sunt discuții și trebuia să se întâmple mai demult. Din păcare, a venit pandemia și s-a mai amânat semnarea. Dar, din ce știu și eu de la domnul Tudorache, domnul Goncea urmează să preia celelalte 50 la sută. De asta mă îndoiam și de venirea portughezului, fiindcă știu că actele erau făcute exact înainte să înceapă toată nebunia asta și, din ce știu eu, se va semna destul de repede. Astea erau, practic, planurile Rapidului înainte”, a spus Victor Angelescu la ProSport LIVE, în luna mai.

Cunoscut mai mult ca om de afaceri și supranumit ”Milionarul Kia”, Liviu Goncea este, din 2016, consilier local la Primăria Sectorului 1. El deține pachetele majoritare ae firmelor MIT MOTORS International SRL (51%), KIA ROMAUTO SRL (51%), Hera Cleaning SRL (54%) și Baltic Marine Grup SRL (51%), dar și 1% din acțiunile ISUZU ROMAUTO SRL. Este și administrator al firmelor firmelor MIT MOTORS International SRL și Baltic Marine Grup SRL.

Rapid a făcut încă un egal în play-off-ul din Liga 2 

Rapid a acumulat 21 de puncte după meciul cu Petrolul, de la Ploiești (scor 0-0), din etapa cu numărul doi din Liga 2. Se află pe locul 4, după ce a disputat două etape, fiind la egalitate cu CS Mioveni (un meci mai puțin), dar fiind cu trei puncte în urma celor de la Turris Oltul, și la patru de liderul UTA (un meci mai puțin). Sub Rapid se mai situează Campionii FC Argeș, cu 20 de puncte (un meci mai puțin) și Petrolul Ploiești, același punctaj ca piteștenii și cu o singură partidă jucată în play-off.

În ultimele trei etape din turneu, Rapid mai are de jucat cu Campionii FC Argeș, acasă, cu UTA Arad, în deplasare, și cu Turris Oltul, acasă.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-pancu-a-izbucnit-dupa-derby-ul-cu-petrolul-desi-a-recunoscut-ca-arbitrul-a-luat-deciziile-corecte-nu-numai-ca-rapid-nu-este-respectata-dar-am-ajuns-bataie-de-joc-ce-il-fac-19139097

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-nu-uita-si-nu-iarta-va-face-plangere-la-comisia-centrala-impotriva-lui-iulian-dima-ovidiu-burca-de-la-juniori-n-am-mai-vazut-asa-ceva-mi-s-a-parut-si-un-arbitraj-tendentios-19139098

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-popa-rupe-tacerea-dupa-ce-a-aparat-doua-penalty-uri-in-derby-ul-cu-petrolul-iar-interventiile-sale-au-fost-anulate-ce-i-a-transmis-arbitrul-cand-l-a-eliminat-19139070

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-socat-dupa-meciul-cu-petrolul-nu-am-mai-trait-asa-ceva-antrenorul-rapidului-ia-la-tinta-arbitrajul-desi-recunoaste-ca-jucatorul-sau-a-gresit-si-le-raspunde-carcotasilo-19139015

 

Andrei PASCU 13 Jul. 2020, 10:34 Liga 2
Pe aceeași temă