Începutul slab de an a demoralizat CSM Slatina. Dinu Todoran speră și la o remiză cu Farul: ”În play-out orice punct obţinut va conta”

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2021, 13:06 Liga 2
Începutul slab de an a demoralizat CSM Slatina. Dinu Todoran speră și la o remiză cu Farul: ”În play-out orice punct obţinut va conta”

După un început de an slab, cu două eșecuri în două meciuri, CSM Slatina va încerca să răstoarne calculele hârtiei și să scoată un rezultat de egalitate sau să învingă Farul. Partida are loc sâmbătă de la ora 11:00 și face parte din etapa a 18-a din Liga 2.

Dinu Todoran: ”Un meci greu, împotriva unei echipe bune” 

Oltenii au înregistrat înfrângeri cu CS Mioveni, scor 0-1, și cu Universitatea Cluj, scor 1-2, dar antrenorul Dinu Todoran speră ca jucătorii lui să reacționeze mai bine de data asta și să scoată un rezultat pozitiv. Este însă convins că nu va fi ușor, în special pentru faptul că Farul este în lupta pentru play-off-ul de promovare.

Din spusele sale, va fi mulțumit și dacă Slatina va obține un punct în disputa de sâmbătă.

”Un meci greu, împotriva unei echipe bune. Farul Constanţa vine după un rezultat pozitiv şi îşi joacă ultimele şanse la play-off. Noi, la rândul nostru, trebuie să acumulăm puncte, pentru că în play-out orice punct obţinut va conta”, a spus Dinu Todoran, citat de Gazeta Nouă.

CSM Slatina, antepenultima în Liga 2, Farul pe 11 

Dacă CSM Slatina a început anul cu eșecuri pe linie, Farul a avut rezultate pozitive în campionat, 1-1 cu Dunărea Călărași și 1-0 cu Viitorul Pandurii. Trupa lui Ianis Zicu a fost angrenată însă și în Cupa României la începutul anului, dar a părăsit competiția în faza 8-imilor. A fost eliminată de Chindia Târgoviște, la Constanța, după 0-3.

CSM Slatina e antepenultima în Liga 2, 18, cu numai 13 puncte în 15 partide. Sub ea se mai află doar Aerostar Bacău, 9 puncte în 16 meciuri, și Pandurii, 7 puncte în 15 partide.

Farul e pe locul 11, cu 24 de puncte în 15 confruntări. Diferența față de locul 6 e acum de două puncte. Pe respectiva poziție se află Universitatea Cluj, care a adunat 26 de puncte în 15 confruntări.

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto)

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2021, 13:06 Liga 2
Pe aceeași temă