Încă o achiziție pentru Viitorul Pandurii: un fundaș venit de la Metaloglobus

Andi SÂRBU 13 Jul. 2022, 17:40 Liga 2
Încă o achiziție pentru Viitorul Pandurii: un fundaș venit de la Metaloglobus

Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipa antrenată din această vară de Florin Stîngă, a perfectat prima achiziție în această vară. Este vorba de Ionuț Alexandru Sîrbu, un jucător de 21 de ani originar chiar din Târgu Jiu și care ultima dată a evoluat la Metaloglobus București.

Ionuț Sîrbu: ”Cred că va fi un atu important pentru mine faptul că voi juca acasă”

Ionuț Sîrbu, fundaș dreapta, s-a despărțit în această vară de Metaloglobus și a semnat un contract valabil pe un sezon cu Viitorul Pandurii. O confirmă chiar el.

”Cred că va fi un atu important pentru mine faptul că voi juca acasă, mă va face să dau totul la fiecare meci. Echipa este destul de tânără, are ca obiectiv clasarea în primele șase și sperăm să facem o figură frumoasă”, a declarat noua achiziție a gorjenilor pentru Radio Accent.

Sîrbu, fost junior la U Craiova, pentru care nu a apucat să joace la prima echipă, a evoluat în ultimele trei sezoane în Liga 2. Din 2019 până în 2021 a evoluat pentru Dunărea Călărași, în 36 de meciuri (14+22) în două ediții de campionat, în care a înscris și un gol, iar în sezonul trecut al eșalonului secund a prins 17 jocuri (11 ca titular) la Metaloglobus.

Alți patru jucători noi sunt sub comanda lui Florin Stîngă

Ieri, Viitorul Pandurii a disputat primul ei amical în această vară, pierdut cu scorul de 0-1 la Slatina cu nou-promovata CSM Slatina.

Printre jucătorii anunțați de antrenorul Florin Stîngă ca utilizați în acest test nu s-a numărat și Ionuț Sîrbu.

În schimb, alte noutăți ale gorjenilor sunt Adrian Stoian (ex Astra și SR Brașov), Cosmin Zamfir (ex Viitorul Constanța și Unirea Constanța), Paulian Banu (ex Astra) și Vlad Costea (Lotus Băile Felix).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andi SÂRBU 13 Jul. 2022, 17:40 Liga 2
Pe aceeași temă