Cu gândul la promovarea în Liga 2, Bucovina Rădăuți și-a luat portar care a apărat în divizia a doua sezonul trecut. Formația de Liga 3, multe schimbări în defensivă

Andrei PASCU 15 Aug. 2021, 16:05 Liga 3
Cu gândul la promovarea în Liga 2, Bucovina Rădăuți și-a luat portar care a apărat în divizia a doua sezonul trecut. Formația de Liga 3, multe schimbări în defensivă

Bucovina Rădăuți vrea să se regăsească din nou în poziția de la finalul sezonului trecut de Liga 3 și în stagiunea care stă să înceapă, să lupte pentru accederea în Liga 2. În această perioadă continuă seria schimbărilor la nivelul echipei, după cea începută în luna iunie.

Bucovina Rădăuți l-a luat pe Andrei Udeanu

Modificările sunt importante la nivelul lotului de jucători, iar unul dintre cele mai recente nume sosite la Rădăuți este cel al portarului Andrei Udeanu (22 de ani), care sezonul trecut chiar a apărat în Liga 2, la fosta Farul. Nu a fost luat în lotul echipei Unirea Constanța, așa cum s-a întâmplat cu alți fotbaliști cu care a împărțit vestiarul la fosta formație de la malul mării, astfel că a coborât, iată, în Liga 3.

Udeanu a apucat să joace în doar patru meciuri pentru fosta Farul, în 2020/2021, în primele patru etape ale sezonului regular. Apoi, nu a mai intrat în atenția antrenorului Ianis Zicu, fiind cel mult în lotul anumitor partide.

În cariera sa, înainte de experiența de la fosta Farul, portarul de 22 de ani a mai evoluat pentru SC Oțelul, Aerostar Bacău și Campionii FC Argeș.

Bine ai venit, Andrei Udeanu!

Și cum portarul reprezintă unul dintre posturile cheie într-o echipă, Bucovina Rădăuți reușește una dintre cele mai bune mutări de pe piața transferurilor, Udeanu vine să le facă concurență lui Butnariu și Rotar!

În vârstă de doar 22 de ani goalkeeper-ul piteștean are în CV echipe de tradiție ale fotbalului românesc, precum Farul Constanța, Oțelul Galați, Aerostar Bacău sau FC Argeș!

Mult succes și cât mai puține goluri încasate!

HAI BUCOVINA”, a anunțat clubul din Rădăuți, pe pagina de Facebook.

Bucovina Rădăuți, multe întăriri în defensivă 

Transferurile făcute de Bucovina Rădăuți în această vară au fost, în mare măsură, concentrate pe întărirea apărării. Până acum, divizionara a treia i-a mai prezentat pe jucătorii Paul Mateciuc (fundaș, ex Foresta Suceava), Ștefan Rusu (fundaș, ex Poli Iași), Aurelian Șurubaru, Florin Chiseliță (fundaș, ex Șomuz Fălticeni), Bogdan Forisz (fundaș, Șomuz Fălticeni).

Foto: CSM Bucovina Rădăuți

 

 

 

 

Andrei PASCU 15 Aug. 2021, 16:05 Liga 3
Pe aceeași temă