Transferuri cu nume la Someșul Dej. Echipa din Liga 3 i-a adus pe Dan Bucșa și Denis Hordouan

Andrei PASCU 16 Feb. 2021, 18:04 Liga 3
Transferuri cu nume la Someșul Dej. Echipa din Liga 3 i-a adus pe Dan Bucșa și Denis Hordouan

Someșul Dej a făcut două transferuri importante în această iarnă, deși promovarea în Liga 2, din Seria 10 a Ligii 3, pare doar un miraj. În acest moment, este pe locul 5, la jumătatea clasamentului, la cinci puncte de locul 2, Minaur Baia Mare, și la nouă de prima poziție, SCM Zalău.

Dan Bucșa și Denis Hordouan au semnat cu Someșul Dej 

Someșul Dej a adus doi jucători obișnuiți cu nivelul Ligii 2 și nu numai, pentru unul dintre ei. Este vorba de mijlocașul defensiv Dan Bucșa (32 de ani), liber de contract încă din vara anului trecut, după despărțirea de Concordia Chiajna, și de mijlocașul de bandă Denis Hordouan (22 de ani), ultima dată la Farul, cu care a reziliat în această iarnă.

Dan Bucșa a evoluat la echipe importate din România, ca Dinamo, ”U” Cluj, Petrolul sau ASA Târgu Mureș, dar a avut și experiențe în afara țării, în Ungaria și Israel. El a făcut parte din lotul echipei din Târgu Mureș și în 2016, când s-a cucerit Supercupa României.

Bun venit, Dan Bucșa !

Familia Someșul Dej se întărește în compartimentul defensiv, începând de astăzi, prin preluarea fundașului cu mare experiență, Dan Bucșa. Fost fotbalist la Concordia Chiajna, Dinamo București, U Cluj

Iar pe fanii noștri îi asigurăm că echipa lor favorită se întărește în continuare!”, anunță FC Someșul Dej.

Denis Hordouan a evoluat la rândul său pentru ”U” Cluj, înainte să ajungă la Farul, în iulie 2018.

De astăzi suntem mai puternici!

Denis Hordouan, fostul fotbalist al echipelor de Liga a II -a Farul Constanţa și U Cluj este de astăzi membru al familiei FC SOMEȘUL DEJ.

Tricoul Alb – Portocaliu cu numărul 17 sperăm să-i aducă mult noroc și multe goluri înscrise!

Iar pe fanii noștri îi asigurăm că echipa lor favorită se întărește în continuare!

Bun venit, Denis ”, este anunțul celor de la FC Someșul Dej.

Someșul Dej, pe 5 în Seria 10 din Liga 3 

Someșul Dej va începe campionatul Seriei 10 din Liga 3, în 2021, cu 15 puncte acumulate în 10 partide. Are cinci victorii și cinci înfrângeri și un golaveraj de 17 goluri marcate și 16 primite. Primele două locuri în clasament sunt ocupate de SCM Zalău, 24 de puncte, și Minaur Baia Mare, 20 de puncte.

Foto: FC Someșul Dej

 

 

 

Andrei PASCU 16 Feb. 2021, 18:04 Liga 3
Pe aceeași temă