Reacția lui Ilie Stan după ce a aflat că Marius Ioniță paria pe meciurile propriei echipe: ”Voi cere să fie exclus din lot” | EXCLUSIV

Alin GRIGORE 02 Jan. 2021, 15:36 Liga 2
Reacția lui Ilie Stan după ce a aflat că Marius Ioniță paria pe meciurile propriei echipe: ”Voi cere să fie exclus din lot” | EXCLUSIV

ProSport a prezentat astăzi cazul jucătorului Marius Ioniță (29 de ani) de la SCM Gloria Buzău, care a pariat pe mai multe meciuri ale propriei echipe.

Majoritatea pariurilor erau puse de iubita fotbalistului, care a decis să apeleze la presă pentru a-l da de gol pe jucător, după ce acesta a înșelat-o înaintea finalului de an. Întreaga poveste o puteți citi AICI!

Ilie Stan, șocat de cazul lui Marius Ioniță!

Ilie Stan, antrenorul echipei SCM Gloria Buzău, s-a arătat șocat de situația actuală și spune că jucătorul riscă să i se rupă contractul în urma acestor dezvăluiri.

Fiecare jucător are stipulată clauză în contract că n-are voie să joace la pariuri. Dacă există dovezi, atunci i se va rezilia contractul. Nu cred, că-l cunosc foarte bine pe Marius. E un buzoian și un copil deosebit. De acest jucător n-aș putea să cred aceste lucruri, chiar n-am ce comenta. Este clar că atâta timp cât voi fi la Buzău cei care nu respectă contractul vor plăti. Sunt surprins de ce-mi spuneți. Nu pot comenta ceva ce nu e sigur. Eu îl știu că e un băiat deosebit și nu cred că ar fi făcut așa ceva.

La meciul cu Slatina n-am fost pe bancă. I-am spus celui care a pregătit echipa să facă ce prim 11 vrea, pentru că el a pregătit echipa în săptămâna aceea pentru că eu eram în carantină. Eu nefiind lângă echipă nu știam care e moralul jucătorilor. Am câștigat cu 2-0 acel meci. Cu Craiova a greșit la gol, a făcut marcaj larg. Mâine voi cere la club ca jucătorul să fie exclus din lot până se vor clarifica lucrurile. Mie nu-mi plac chestiile astea cu pariuri, cu jocuri de noroc.

A fost prins de iubită cu o altă fată? El era logodit. Aolo! Ea de disperare a apelat la presă… E o telenovelă”, a declarat Ilie Stan pentru ProSport.

Marius Ioniță (29 de ani) este originar din Buzău, iar înainte de a ajunge în iunie 2019 la SCM Gloria a evoluat pentru Energeticianul (actuala Viitorul Pandurii), atât în Liga 3, cât și în Liga 2. În cariera sa a mai trecut pe la Dinamo, Dinamo II, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna, Olimpia Satu Mare, ACS Berceni, SC Oțelul și AFC Hărman.

În 11 din cele 14 meciuri desfășurate de SCM Gloria Buzău în acest sezon de Liga 2 a evoluat Marius Ioniță, în zece dintre ele fiind titular și integralist. În ediția trecută a avut 20 de apariții, în toate fiind integralist.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cutremur-in-fotbalul-romanesc-dovezi-bomba-despre-cum-pariaza-un-jucator-pe-meciurile-echipei-sale-credea-ca-unele-sunt-blaturi-si-e-dat-de-gol-de-iubita-inselata-pariurile-erau-un-drog-19163409

Alin GRIGORE 02 Jan. 2021, 15:36 Liga 2
Pe aceeași temă