Ilie Lemnaru, discurs dur în privința a două cluburi din Liga 2: ”Noi tratăm meciurile serios, nu ca alții care au mers cu juniorii sau fără antrenor. Ăsta e fotbalul din România!”

Andrei PASCU 16 Oct. 2022, 18:17 Liga 2
Ilie Lemnaru, discurs dur în privința a două cluburi din Liga 2: ”Noi tratăm meciurile serios, nu ca alții care au mers cu juniorii sau fără antrenor. Ăsta e fotbalul din România!”

A fost frustrare în tabăra Unirii Slobozia, după ce s-a ratat victoria în partida cu CS Comunal Șelimbăr în minutul 90+5, când gazdele au marcat și s-a terminat 1-1. Președintele Ilie Lemnaru a fost vizibil supărat la finalul confruntării, declarând că jucătorii au greșit gestionarea ultimelor minute.

Dacă antrenorul Constantin Enache a fost supărat pe atitudinea arbitrilor, Ilie Lemnaru a fost nemulțumit de anumiți jucători, în special de modul în care a fost tratată faza de la primirea golului.

Ilie Lemnaru, acuze publice la adresa echipelor CSM Slatina și Poli Iași, după remiza cu CS Comunal Șelimbăr

Conducătorul a avut, însă, un discurs orientat și către Poli Iași și CSM Slatina, pentru modul în care au abordat meciurile din Cupa României. Din dorința de a scoate în evidență faptul că Unirea Slobozia respectă fotbalul și competițiile, a dat ca exemplu negativ cluburile din Moldova și Olt.

Am luat gol în minutul 90+5, la ultima fază, e dezamăgitor, dar nu învățăm din greșeli. A fost o greșeală, pentru că am făcut acel fault. Nu a fost lăsat portarul să degajeze și apoi a venit faultul. Dacă degaja portarul, nu se mai întâmpla ce s-a întâmplat.

Nu știu să zic dacă am câștigat un punct sau am pierdut două, dar orice punct contează, nu trebuie să mai facem pași greșiți, mai ales pe teren propriu. Avem meciul cu Voluntari, iar apoi cel cu Timișoara, în care trebuie să câștigăm trei puncte.

(N.r. – Veți aborda partida cu FC Voluntari din Cupa României cu prima echipă?) Noi tratăm toate meciurile serios, nu ca alții care au trimis juniorii sau au mers fără antrenor. Ăsta e fotbalul în România! Nu joci cu juniori sau tratezi cum au tratat alții!

E un campionat echilibrat, dacă sezonul trecut era greu să câștigi cu Petrolul sau Hermannstadt, acum fiecare echipă are șansa ei la victorie, indiferent cu cine joacă”, a spus Ilie Lemnaru la Metropola TV.

Unirea Slobozia, meci cu FC Voluntari în Cupa României, apoi partidă cu Poli Timișoara în Liga 2

Unirea Slobozia este, după remiza cu CS Comunal Șelimbăr, pe locul 4 în clasament, cu 18 puncte, la egalitate cu echipa de sub ea, SC Oțelul, dar care are un meci în minus. Momentan, pe locul 1 în Liga 2 este Unirea Dej, cu 21 de puncte.

Referitor la runda a 11-a din Liga 2, Unirea Slobozia va juca pe teren propriu, cu Politehnica Timișoara, locul 19, penultimul, cu numai 6 puncte. Până atunci, gruparea pregătită de Constantin Enache va avea duelul din Cupa României, din prim etapă a grupelor, cu FC Voluntari, pe teren propriu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tatar-salveaza-un-punct-in-ultimele-secunde-contra-unirii-slobozia-cs-comunal-selimbar-al-patrulea-1-1-consecutiv-acasa-si-doar-doua-puncte-in-ultimele-trei-etape-19249519

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alo-se-aude-la-frf-sau-cca-costel-enache-taxeaza-aroganta-arbitrilor-din-jocul-cs-comunal-selimbar-unirea-slobozia-imi-amaraste-sufletul-sunt-din-alt-fenomen-nu-i-putem-deranja-19249470

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-10-am-ajuns-la-jumatatea-sezonului-regular-de-la-ora-1100-se-disputa-cinci-meciuri-printre-echipele-care-intra-la-joc-fiind-si-trei-care-ocupa-locuri-de-play-off-19249380

 

 

Andrei PASCU 16 Oct. 2022, 18:17 Liga 2
Pe aceeași temă