Ianis Zicu rămâne calm după victoria Farului cu Aerostar. Jocul nu l-a convins și a recunoscut: ”Nu m-am lămurit dacă ne putem bate la campionat, mai aștept o etapă”

Răzvan STÎNGĂ 05 Sep. 2020, 19:55 Liga 2
Ianis Zicu rămâne calm după victoria Farului cu Aerostar. Jocul nu l-a convins și a recunoscut: ”Nu m-am lămurit dacă ne putem bate la campionat, mai aștept o etapă”

Farul a câștigat la un gol diferență meciul cu Aerostar Bacău, cu 1-0, dar Ianis Zicu nu a avut ce să le reproșeze jucătorilor. Chiar dacă au avut momente mai puțin reușite, antrenorul constănțenilor a fost sigur că nu vor pierde cele trei puncte, pentru că au alergat foarte mult mai ales în repriza a doua. Ianis Zicu nu i-a reproșat nimic nici lui Bălan, care a lovit un adversar cu palma și a fost eliminat pe finalul primei reprize.

A fost greu, dar e o victorie meritată. Chiar dacă am jucat în 10, am avut situațiile mai clare. Am o echipă de băieți foarte inteligenți, muncitori. Astăzi s-a văzut câtă dorință și pasiune pun în ceea ce fac. Sunt bucuros că antrenez un astfel de grup, sper ca pe viitor, dacă voi antrena la altă echipă, să am mereu un astfel de colectiv. În repriza a doua nu am avut emoții, văzând cât de mult aleargă și știam că nu o să primim gol.

(N.r. – referitor la eliminare) Eu nu mă pot supăra pe niciun jucător, niciodată nu o voi face. Pot fi doar dezamăgit pentru o decizie sau trist, dar atât, pentru că știu câtă muncă depun la antrenamente, uneori în condiții grele. El e un jucător tânăr și ne va ajuta pe viitor”, a declarat Ianis Zicu pentru DigiSport.

Ianis Zicu: ”Nu m-am lămurit dacă ne putem bate la campionat, mai aștept o etapă” 

Ianis Zicu a prefațat partida următoare din Liga 2, din etapa a treia, cu ASU Politehnica, de la Timișoara. A afirmat că Farul va merge din nou la victorie, să ia cele trei puncte, așa cum s-a întâmplat și în primele două runde, cu Petrolul și Aerostar Bacău.

Trebuie să muncim cu fiecare echipă pe care o întâlnim. Nu contează ce buget are, de unde vine sau ce jucători au. Noi trebuie să jucăm la victorie fiecare meci. Credeam că putem obține șase puncte în primele două etape, altfel nu mai eram aici. Mă gândesc doar la victorie pentru meciul de la Timișoara, trebuie să rămânem în față. Nu m-am lămurit dacă ne putem bate la campionat, mai aștept o etapă”, a completat Ianis Zicu.

Farul are șase puncte după primele două meciuri 

Farul a câștigat cu emoții în fața echipei Aerostar Bacău. Constănțenii s-au impus cu 1-0, dar au suferit în repriza a doua. Singurul gol al meciului a fost semnat de Herghelegiu, în minutul 25. Partida este în format live-text AICI.

În prima rundă, Farul a trecut de Petrolul, în deplasare, cu 2-1.

Foto: FC Farul Constanța 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Sep. 2020, 19:55 Liga 2
Pe aceeași temă