Horovei: „Ne trebuie o victorie să ne descătușăm”

06 Apr. 2012, 17:20 Liga 2
Horovei:**

Chiar dacă misiunea Gloriei Buzău în duelul de pe teren propriu cu liderul clasamentului, Viitorul Constanta, pare una imposibilă, echipa din Crâng va încerca să producă surpriza. Mijlocașul gazdelor Dumitru Horovei speră ca, la finalul jocului, tabela de marcaj să indice o victorie pe care buzoienii o tot așteaptă de ceva vreme.

,,Suntem în continuare supărați că am pierdut la Bacău, dar meciul a trecut și acum ne lingem rănile. Noi vom încerca să câștigăm partida cu Viitorul Constanța chiar dacă va fi foarte greu având în vedere valoarea adversarei. Ne trebuie neapărat o victorie să ne descătușăm, iar până la final ne vom da silința să salvăm echipa. Dacă reușim să scăpăm de retrogradare ar fi o mare performanță ținând cont de condiții și acea situație care a fost la echipă în tur”, a declarat Horovei.

Un alt jucător al Gloriei Buzău, Ștefan Iordache, spune că dată fiind situația din clasament orice punct cucerit este bun. Atacantul a ținut să menționeze că pentru formația din Crâng fiecare meci care a mai rămas de disputat este ca o finală. ,,Ne vom juca șansele până la final iar ce se va întâmpla Dumnezeu știe.”, a punctat Iordache.

Articol și foto de Adi SOARE

06 Apr. 2012, 17:20 Liga 2
Pe aceeași temă