Gloria Buzău vrea promovarea, dar ia în serios nou-promovata CSC Dumbrăvița. Avertismentul lui Cristi Pustai: ”Întâlnim o echipă surpriză a Ligii 2”. ”Profesorul” a remarcat câteva plusuri și a avut un nou mesaj pentru spectatori

Răzvan STÎNGĂ 03 Sep. 2022, 16:44 Liga 2
Gloria Buzău vrea promovarea, dar ia în serios nou-promovata CSC Dumbrăvița. Avertismentul lui Cristi Pustai: ”Întâlnim o echipă surpriză a Ligii 2”. ”Profesorul” a remarcat câteva plusuri și a avut un nou mesaj pentru spectatori

Gloria Buzău are primul meci după prima înfrângere din noul sezon cu CSC Dumbrăvița, luni de la ora 16:30. Partida are loc în etapa a 5-a a Ligii 2, iar Cristian Pustai se așteaptă la un duel dificil.

Gloria Buzău, meci cu CSC Dumbrăvița în etapa a 5-a a Ligii 2. Cristian Pustai a prefațat duelul 

În ciuda faptului că formația din Dumbrăvița este o echipă nou-promovată, cu fotbaliști fără experiență, Cristian Pustai se așteaptă ca Gloria Buzău, o echipă cu buget generos și cu fotbaliști importanți la nivelul Ligii 2, să aibă probleme și victoria să nu fie una la îndemână.

Chiar dacă formația din Buzău pornește în mod clar cu prima șansă, Pustai nu este foarte mulțumit de modul în care jucătorii săi se prezintă după primele patru etape și crede că duelul va fi mai greu decât se vede din exterior.

Cristian Pustai avertizează înaintea meciului pe care Gloria Buzău îl va juca împotriva CSC Dumbrăvița: ”O echipă care se apără grupat și contraatacă periculos”

Cristian Pustai are speranțe, însă, că jocul va arăta mai bine pentru că în precedentul duel de acasă, cu CSM Slatina, scor 1-1, au fost detalii care l-au mulțumit. Înfrângerea din runda trecută poate avea și ea un efect pozitiv pentru Gloria Buzău, să îi motiveze pe jucători.

A fost o înfrângere (n.r. – cu FK Miercurea Ciuc), am zis și după joc că am început mai slab, după care ne-am revenit. Până la urmă, în deplasare, în două jocuri, am marcat cinci goluri, asta înseamnă ceva. Problema e la meciurile de pe teren propriu. Să sperăm că la meciul cu Dumbrăvița, chiar dacă întâlnim o echipă surpriză a acestui campionat, vom face un meci bun.

O echipă care se apără grupat și contraatacă periculos. Va fi un meci destul de greu, însă importante sunt punctele. E începutul de campionat, dar să sperăm că luni vom fi bine și vom trece peste înfrângerea cu FK Miercurea Ciuc.

Eu sper să jucăm bine, cu Slatina am făcut un joc bun, am făcut o posesie mai bună, am stat destul de mult în terenul adversarului, am avut destule faze fixe, dar să sperăm că vom face mai multe luni”, a spus Cristian Pustai, conform Campus TV.

Cristian Pustai schimbă discursul pentru fanii echipei Gloria Buzău: ”Avem nevoie de susținerea publicului”

Cristian Pustai a criticat o parte din spectatori zilele trecute, pentru faptul că vin la stadion doar să apostrofeze echipa, chiar și în debutul meciurilor, când scorul nu este neapărat în dezavantajul Gloriei Buzău.

Acum, antrenorul buzoienilor a dorit, oarecum, să se împace cu fanii și le-a cerut să vină în număr cât mai mare la meciurile Buzăului de pe teren propriu, pentru că o susținere importantă chiar ar conta.

Sperăm să vină lumea, să ne susțină. Avem nevoie de susținerea publicului, pentru că peste tot unde am jucat, la echipele care își propun ceva, am văzut susținere. Până la urmă, publicul este al 12-lea jucător”, a mai declarat Pustai.

Gloria Buzău are 7 puncte după patru meciuri de Liga 2

Gloria Buzău are 7 puncte după patru runde scurse din Liga 2. În primele două etape a obținut victorii, 1-0 cu Ripensia și 3-1 cu Metaloglobus, iar apoi a remizat cu CSM Slatina, scor 1-1, și a cedat contra celor de la FK Miercurea Ciuc, scor 2-3.

Gloria Buzău va avea următoarea partidă, din runda a 5-a a Ligii 2, pe teren propriu, cu CSC Dumbrăvița, luni, 5 septembrie, de la ora 16:30.

Foto: FC Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-dimineata-aglomerata-in-esalonul-secund-cu-sase-meciuri-care-debuteaza-de-la-ora-1100-liderul-joaca-la-targu-jiu-ultimele-doua-clasate-au-meci-direct-la-timisoara-19243662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-pierdut-la-baia-mare-dupa-ce-a-condus-si-a-avut-doua-mari-situatii-sa-se-desprinda-daniel-oprescu-asa-se-intampla-cand-le-permiti-adversarilor-sa-vina-peste-tine-19243800

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-cu-motor-diesel-acum-merge-din-victorie-in-victorie-si-a-mai-invins-o-pretendenta-la-promovare-unirea-slobozia-impresiile-antrenorului-francisc-dican-19243788

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-ko-in-prelungiri-la-buftea-progresul-spartac-a-intors-scorul-in-ultimele-minute-cel-al-victoriei-venind-dintr-un-penalty-controversat-dan-alexa-acuza-jocuri-de-culise-nu-ne-mai-19243787

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mesaj-pe-placul-ultrasilor-adi-popa-n-a-stat-pe-ganduri-cand-a-fost-intrebat-de-derby-ul-dinamo-steaua-ce-prefer-o-victorie-in-locul-calificarii-in-play-off-cum-a-reac-19243750

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Sep. 2022, 16:44 Liga 2
Pe aceeași temă