Cristi Pustai se teme de o surpriză neplăcută cu Unirea Constanța. Antrenorul Gloriei Buzău avertizează, mai ales că trei fotbaliști sunt incerți: ”E o echipă care joacă frumos”

Răzvan STÎNGĂ 01 Oct. 2022, 16:30 Liga 2
Cristi Pustai se teme de o surpriză neplăcută cu Unirea Constanța. Antrenorul Gloriei Buzău avertizează, mai ales că trei fotbaliști sunt incerți: ”E o echipă care joacă frumos”

Gloria Buzău are, la prima vedere, un meci ușor în etapa a 8-a din Liga 2, luni, de la ora 16:00, cu Unirea Constanța, în deplasare. Cu toate acestea, Cristian Pustai a făcut o analiză detaliată a formației pregătite de Dacian Nastai și e convins că duelul nu va fi chiar unul ușor.

Oricum, e posibil ca antrenorul buzoienilor să nu aibă tot lotul valid, pentru că trei jucători au ceva probleme de ordin medical și e posibil să absenteze. E vorba de Dinko Trebotic, Sergiu Pîrvulescu și Andrei Blejdea.

Gloria Buzău întâlnește Unirea Constanța în etapa a 8-a de Liga 2. Cristian Pustai avertizează!

Cristian Pustai a făcut și analiza rezultatelor înregistrate până acum de Unirea Constanța, scoțând în evidență victoria cu Viitorul Pandurii, dar și eșecurile la limită cu SC Oțelul și Poli Timișoara, la un gol diferență.

O echipă care a câștigat pe teren propriu contra Viitorului Pandurii, a pierdut greu în deplasare la Oțelul și Timișoara, la un gol diferență, are și un meci mai puțin, nu e neapărat acea Unirea Constanța din campionatul trecut. Din ce am văzut, nici terenul de la Clinceni nu mai arată așa cum arăta.

Este o echipă care chiar joacă frumos, cu construcție de la portar, e formată din jucători tineri, dar care au junioratul făcut la cluburi mari. Au nevoie de meciuri, iar de la an la an vor fi tot mai buni”, a afirmat Cristian Pustai înaintea confruntării cu Unirea Constanța, de la Clinceni, conform Campus TV.

Gloria Buzău, 13 puncte după șapte meciuri în Liga 2. Unirea Constanța are 3 puncte, dar după șase meciuri

Gloria Buzău are 13 puncte după șapte meciuri de Liga 2. În ultimele cinci etape are două victorii, două eșecuri și o remiză. A învins CSC Dumbrăvița și Dinamo cu același scor, 2-1, a pierdut cu FK Miercurea Ciuc, scor 2-3, și Poli Iași, scor 0-0, și a făcut 1-1 cu CSM Slatina.

Unirea Constanța are doar 3 puncte, câștigând până acum, așa cum remarca și Cristian Pustai, doar cu Viitorul Pandurii, la Clinceni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Runda trecută, înainte de pauza de Liga 2, formația lui Dacian Nastai nu a jucat cu Steaua, iar partida va avea loc la o altă dată.

Anterior, în etapa a 6-a, Unirea Constanța pierdea la scor partida cu Concordia Chiajna de pe teren propriu, scor 0-3.

Foto: Dragoș Pășcăneanu (Mediafax Foto) și Gloria Buzău

 

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Oct. 2022, 16:30 Liga 2
Pe aceeași temă