George Tudoran nu-și mai regăsește postul la Metaloglobus, dar speră să lupte pentru promovarea în Liga 1 cu o altă echipă! ”Cred că pot mai mult”

Mircea OGLINDOIU 24 Jan. 2022, 17:27 Liga 2
George Tudoran nu-și mai regăsește postul la Metaloglobus, dar speră să lupte pentru promovarea în Liga 1 cu o altă echipă! ”Cred că pot mai mult”

După ce a evoluat în prima partea a campionatului doar 226 minute, în 5 partide, pentru Metaloglobus București, mijlocașul George Tudoran se va despărți de echipa din Pantelimon în această iarnă.

Gorjeanul de 26 ani mai are contract până la finele sezonului cu ocupanta locului 11 din Liga 2 după 16 etape, dar a / i s-a solicitat rezilierea înțelegerii parafate vara trecută. Sezonul trecut, Tudoran bifase 1361 minute, în 21 de etape, la Dunărea Călărași, pentru care a marcat și 4 goluri.

George Tudoran: ”Practic, postul meu nu mai există!”

George Tudoran a pus aparițiile sale rare pe teren din actualul sezon pe seama accidentărilor, cauzate de terenul sintetic pe care evoluează echipa sa, dar și a faptului că antrenorul Nicolae Grigore a schimbat sistemul de joc.

”Sincer, nu am fost nici eu mulţumit de evoluţia mea la Metaloglobus. Am venit târziu la pregătire, cu două săptămâni înainte să înceapă campionatul. Am jucat primele patru etape, apoi am avut nişte probleme la tendoane, se pare că din cauza terenului sintetic. Am forţat şi am jucat aşa, pentru că îmi doream foarte mult să evoluez. Am decis să merg la doctor, care m-a sfătuit să stau pe tuşă aproape o lună. Când am revenit, s-a schimbat şi sistemul, antrenorul (n.r. – Nicolae Grigore) a decis să joace cu cinci fundaşi, iar practic postul meu nu mai exista. Acum, în iarnă, am decis cu conducerea clubului să reziliem contractul. Să vedem dacă ne vom înţelege. Toţi cei de la club s-au purtat foarte frumos cu mine, nu am ce să le reproşez. Antrenorul mi-a dat şanse, doar că vreau să evoluez mai mult”, a declarat George Tudoran, pentru Gorjeanul.

N-a luat în calcul revenirea la Pandurii, echipa din orașul natal

Deși n-a mai jucat din 29 septembrie 2021, de la meciul pierdut, surprinzător, de Metaloblobus cu Unirea Constanța, scor 1-4, pe teren propriu, în etapa a 8-a a Ligii 2, Tudoran speră să prindă un contract la o echipă cu pretenții de promovare.

Mijlocașul a exclus o revenie la Pandurii Târgu Jiu, echipă din Liga 3 la care a fost golgheter în sezonul 2018-2019, când a marcat de 14 ori pentru gorjeni, în Liga 2. ”Eu mă pregătesc normal cu Metaloglobus și aştept o ofertă bună. Mi-aş dori să joc la o formaţie cu un obiectiv îndrăzneţ. Ştiu că este foarte greu, dar anul trecut am jucat în play-off, am jucat la barajul cu Dunărea Călărași, şi eu cred că pot mai mult. Vreau să rămân în Liga 2, dacă pot să mă bat la promovare. Ştiu că majoritatea echipelor caută jucători care au evoluat mai mult în ultimul timp. Din păcate, eu am jucat mai puţin, dar în ultimele trei sezoane am jucat aproape meci de meci. Nu am luat în calcul varianta Târgu-Jiu, fiindcă Pandurii am înţeles că are interdicţie la transferuri. Sper să am mai multe variante din care să aleg, nu exclud nicio posibilitate”, a precizat Tudoran.

Mijlocașul a mai evoluat în Liga 2 la Rapid (2015-2016), Olimpia Satu Mare (2016-2017), Pandurii Târgu Jiu (2017-2019) și Dunărea Călărași (2019-2021).

Metaloglobus, pe locul 11 în Liga 2, cu șanse reduse la play-off

Metaloglobus s-a reunit lunea trecută și a parafat, în pauza de iarnă, partide amicale cu Progresul Spartac, FC Buzău, Unirea Constanța sau Agricola Borcea.

După 16 etape, echipa antrenată de Nicolae Grigore e pe locul 11 în Liga 2, la șase puncte de locurile 5 și 6, FC Buzău și Steaua. Metaloglobus mai are de jucat în sezonul regular cu CS Comunal Șelimbăr (acasă), FC Brașov (în deplasare) și Steaua (acasă), încă menținând șanse matematice la accederea în play-off.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-miscari-de-trupe-la-metaloglobus-reunirea-s-a-produs-cu-un-lot-de-30-de-jucatori-in-care-s-au-regasit-doua-nume-noi-si-a-lipsit-unul-planul-perioadei-de-pregatire-19216291

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-patru-locuri-sunt-libere-pentru-play-off-ul-ligii-2-insa-doua-sunt-ca-si-ocupate-pentru-celelalte-doua-are-sanse-matematice-si-clasata-pe-locul-15-cum-poate-fk-miercurea-ciuc-lua-fata-cel-19215222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/12-echipe-din-liga-2-n-au-mutat-pe-banca-tehnica-in-acest-sezon-sunt-insa-sase-care-au-fost-devoratoare-de-antrenori-o-practica-tot-mai-des-intalnita-in-fotbalul-romanesc-19214899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/patronul-echipei-metaloglobus-isi-doreste-brandul-sportul-studentesc-a-facut-o-oferta-conducatorilor-clubului-din-regie-exclusiv-19214801

Mircea OGLINDOIU 24 Jan. 2022, 17:27 Liga 2
Pe aceeași temă