Încă o lovitură de imagine dată de Concordia Chiajna: a semnat cu Gabriel Torje!

Marius ANGHEL 19 Sep. 2023, 17:48 Liga 2
Încă o lovitură de imagine dată de Concordia Chiajna: a semnat cu Gabriel Torje!

Concordia Chiajna dă încă o lovitură de imagine în Liga 2. Echipa ilfoveană a cooptat în lotul său, după șase etape trecute deja de noul sezon, un internațional român cu multe meciuri.

Gabriel Torje (33 de ani), ultima dată în Turcia, la Genclerbirligi, va juca pentru prima dată în cariera sa în Liga 2 din România.

Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna

Fără echipă din vară, când s-a despărțit de Genclerbirligi, formație din liga secundă a Turciei, Gabriel Torje s-a pregătit în ultima perioadă cu o echipă din Liga 2, CSC Dumbrăvița, unde a găsit înțelegere pentru a se antrena alături de unul dintre colegii săi din perioada junioratului, Adrian Zaluschi.

Torje, cu 57 de apariții în naționala de seniori a României, pentru care a marcat 12 goluri, spera să-și găsească un nou contract în afara țării sau în prima ligă din România, însă nu s-a întâmplat acest lucru, iar oferta primită de la Concordia Chiajna l-a determinat să o accepte.

Torje va fi coechipier la Concordia cu alți foști internaționali români, Gabriel Tamaș (39 de ani) și Adrian Popa (35 de ani). În sezonul trecut, la trupa ilfoveană a evoluat și Raul Rusescu.

”BUN VENIT, GABRIEL TORJE!
Clubul Sportiv Concordia Chiajna si Gabriel Torje au semnat un contract valabil pana la data de 30.06.2024. Acesta a venit la clubul nostru din campionatul Turciei de la Genclerbirligi.
Gabriel Torje a bifat in CV echipe precum Politehnica Timisoara, Dinamo Bucuresti, Farul Constanta, Udinese, RCD Espanyol Barcelona, FC Granada, Konyaspor, Osmenlispor, Karabukspor, Sivasspor, Bandirmaspor si Ankaraspor.
Mijlocasul in varsta de 33 ani, a adunat in tricoul echipei nationale a Romaniei, 57 de selectii, reusind sa inscrie 12 goluri.
Clubul nostru ii ureaza BUN VENIT si ii doreste sa aiba parte de evolutii excelente in tricoul „vulturilor verzi”, alaturi de colegi si staff-ul tehnic!”, a transmis Concordia Chiajna.

  • În cariera sa, Gabriel Torje a evoluat la seniori pentru Poli Timișoara, CFR Timișoara, Dinamo (în trei perioade), Udinese (Italia), Granada, Espanyol Barcelona (ambele din Spania), Konyaspor, Ankaraspor (ambele din Turcia), Terek Grozny (Rușia), Karabukspor, Sivasspor (ambele din Turcia), Larissa (Grecia), Bandirmaspor (Turcia), Farul Constanța, de la care a primit o medalie de campion pentru cele 16 meciuri jucate în prima parte a sezonului trecut, și Genclerbirligi (Turcia). Pentru aceasta din urmă a evoluat în 9 meciuri în partea a doua a sezonului trecut și a înscris 2 goluri.

Concordia, plină de jucători vedetă, însă abia pe locul 8 în Liga 2

Concordia Chiajna este una dintre echipele considerate din nou ca mari favorite la play-off și promovare, însă, în ciuda acestui lucru, a antrenorului experimentat pe care îl are și a lotului cu mulți jucători cu partide în prima ligă, are din nou un start modest de campionat.

În ultima etapă, trupa antrenată de Erik Lincar a remizat pe teren propriu cu Steaua, scor 0-0, iar după șase runde are 8 puncte și ocupă, momentan, locul 8, putând fi depășită de Chindia, dacă aceast câștigă la Piatra Neamț.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-exclus-din-lotul-concordiei-chiajna-19284866

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-6-liga-2-19284913

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-erik-lincar-dupa-concordia-chiajna-steaua-0-0-19284837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-daniel-oprita-dupa-concordia-steaua-0-0-19284832

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-torje-se-antreneaza-cu-csc-dumbravita-19282193

Marius ANGHEL 19 Sep. 2023, 17:48 Liga 2
Pe aceeași temă