Gabi Tamaș a dezvăluit principalul motiv pentru care a decis să-și încheie cariera de fotbalist. S-a implicat într-un proiect în care sunt și Dan Alexa și Eric de Oliveira, dar și Concordia Chiajna: ”Vreau să revoluționez sportul”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2023, 13:17 Liga 2
Gabi Tamaș a dezvăluit principalul motiv pentru care a decis să-și încheie cariera de fotbalist. S-a implicat într-un proiect în care sunt și Dan Alexa și Eric de Oliveira, dar și Concordia Chiajna: ”Vreau să revoluționez sportul”

Gabriel Tamaș a surprins prin decizia sa de a-și încheia cariera de fotbalist într-un moment în care nu părea că are probleme în a se impune cel puțin la nivelul de Liga 2, dar și în plin campionat, când mai erau de disputat cinci meciuri în acest an, iar el urma să împlinească 40 de ani peste 13 zile.

A motivat că psihic nu mai putea juca, fiindcă ajungea acasă și plângea pentru că punea suflet și nu vedea roade, dar și pentru că e de părere că fotbalul românesc este într-un regres.

Gabriel Tamaș, despre decizia de a-și încheia activitatea de fotbalist: ”Am și alte planuri pe viitor și nu puteam să le fac pe ambele jucând fotbal”

În conferința de presă în care și-a anunțat încheierea activității de fotbalist, Tamaș a spus și ceea ce vrea să facă în viitor.

”Am și alte planuri pe viitor și nu puteam să le fac pe ambele jucând fotbal. După cum știți, am și carnetul de antrenor, vreau să continui și școala de antrenori, vreau să fac și tot ceea ce depinde de managementul fotbalistic, ca să le am, iar, după aia, să decid. Am intrat și într-un proiect Emorya, care este global. Veți auzi mai multe de el zilele care urmează. Va ajuta foarte mult sportul, dar și oamenii care consumă calorii. Mai multe nu pot să spun. Datorită Emoryei voi înființa și o academie, – și acesta este visul meu -, pentru a ajuta toți copiii să aibă ceea ce nu am avut eu când eram mic, adică toate condițiile. Dacă va fi bine, fără bani, dacă nu, cu puțini bani”, spunea fostul fundaș.

  • Gabriel Tamaș și-a încheiat cariera de jucător la Concordia Chiajna, unde activa din primele zile ale anului 2023. În partea secundă a sezonului trecut de Liga 2 a evoluat în toate meciurile rămase de disputat, nouă la număr, și a înscris 1 gol pentru Concordia, iar în campionatul actual al ligii secunde a jucat în nouă din totalul de zece partide disputate în campionat de trupa din Chiajna.

Tamaș, ambasator al unei afaceri cu criptomonede. Sunt implicați și Dan Alexa și Eric de Oliveira

Ulterior, Tamaș a vorbit despre ”proiectul global Emorya”, o afacere cu criptomonede, al căruit ambasador a devenit. Nu este singurul fost fotbalist cooptat ca ambasador în această afacere, ci mai sunt și Dan Alexa, în prezent antrenor la FC Botoșani, și brazilianul Eric de Oliveira.

Fostul internațional spune că acest proiect, pe care îl numește de suflet, este principalul motivi pentru care a decis să se lase de fotbal. E de părere că afacerea în care s-a băgat va revoluționa sportul în România!

”Este un proiect ce va revoluționa tot. Gândiți-vă că puteți face sport și caloriile arse se vor transforma în bani. Este proiectul meu de suflet și voi reveni cu mai multe detalii. Da, este adevărat. Acesta este principalul motiv pentru care m-am lăsat de fotbal. Vreau să revoluționez sportul și nu numai cu acest lucru. Orice om, dacă arde calorii, va putea să facă bani”, a declarat Gabi Tamaș pentru Fanatik.

Emorya Finance contorizează și monetizează fiecare calorie arsă de utilizator, iar aceștia pot transforma caloriile arse în bani. ”Deoarece monedele clasice pierd valoare în fiecare zi, am reușit să creăm un jeton hiper-deflaționar, care în loc să fie umflat ca monedele clasice, câștigă valoare în timp prin caracteristicile sofisticate de monede. Posesorii de jetoane Emorya nu sunt răsplătiți numai prin recompense statice, ci și prin adevărate arsuri automate din fiecare comerț din fondul de lichidități”, susține Emorya Finance pe site-ul său.

Concordia Chiajna, primul partener al acestui proiect!

În ziua în care își anunța încheirea carierei de fotbalist, Emorya Finance anunța cooptarea lui Gabi Tamaș ca ambasador:

”Gabi Tamaș se retrage din Fotbal Profesional și se alătură Proiectului Global Emorya Finance!
Astăzi, cu inima plină de recunoștință, Tamaș face un anunț important:
Se retrage din fotbalul profesionist și pornește la noi orizonturi cu Emorya Finance, un proiect global.
O nouă aventură începe pentru el, iar noi suntem încântați să îl avem alături de noi!”

La două zile distanță, clubul Concordia Chiajna era anunțat și el ca prima partener al acestui proiect:

”Vești mari!
Suntem încântați să anunțăm primul nostru parteneriat cu clubul de fotbal Concordia Chiajna, scriem istorie în timp ce ne unim forțele cu primul nostru club profesionist de fotbal.
Ne așteaptă vremuri interesante, iar asta ne aduce cu un pas mai aproape de mult așteptata EMORYA SPORTSX PRO!
Rămâneți aproape pentru mai multe actualizări și luați parte la această călătorie de excelență!
Pentru mai multe detalii, vizitați canalul nostru oficial: https://t.me/EmoryaFinanceInternational”

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-tamas-punct-final-in-cariera-de-fotbalist-19290191

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/fc-brasov-u17-si-u19-in-play-off-ul-campionatului-national-19290657

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-gentea-voia-ca-nicolae-dobrin-sa-fie-parte-din-cfc-arges-19290073
Marius ANGHEL 31 Oct. 2023, 13:17 Liga 2
Pe aceeași temă