FOTO | Ștefan Bărboianu a început recuperarea și se pregătește să revină la antrenamentele echipei Turris Oltul

Andrei PASCU 08 Sep. 2020, 13:47 Liga 2
FOTO | Ștefan Bărboianu a început recuperarea și se pregătește să revină la antrenamentele echipei Turris Oltul

Ștefan Bărboianu (32 de ani) se pregătește să revină la antrenamentele echipei Turris Oltul în perioada următoare, după accidentarea suferită în meciul cu Metaloglobus, de la Turnu Măgurele. După ce a făcut investigațiile și a fost anunțat că problema nu este una gravă, apărătorul a început un program specific perioadei de după astfel de accidentări.

Turris Oltul a postat o imagine cu Ștefan Bărboianu prezent la o ședință de recuperare.

Ștefan Bărboianu: ”Sava a venit după meci la mine și mi-a cerut scuze. Nu îl condamn” 

Fundașul a ieșit ”șifonat” de pe teren sâmbătă, în etapa a doua din Liga 2. În minutul 19, Metaloglobus București a rămas în inferioritate numerică, după ce Andrei Sava (29 de ani), fundașul stânga al echipei din Capitală, l-a faultat dur pe Ștefan Bărboianu. Această intrare dură nu a rămas fără semne. A fost nevoie de intervenția medicilor, având o plagă deschisă deasupra gleznei de la piciorul drept.

A doua zi după accidentare, Ștefan Bărboianu a afirmat că se va întoarce repede la antrenamentele lui Turris Oltul, poate chiar din această săptămână. A fost la spital, a fost consultat și problema nu este una gravă.

Am fost la spital imediat după. Am purtat mască, bineînțeles, am intrat și într-un cort de triaj. Din toate punctele de vedere, am fost tratat foarte bine. Domnul doctor de la urgențe s-a comportat exemplar. N-am simțit dureri în timp ce am fost cusut. Sper să reiau antrenamentele în cel mai scurt timp, chiar săptămâna viitoare. Am avut noroc. Am trecut noaptea cu bine. Se putea să fie și mai rău. Astăzi, puteam să vorbesc de pe patul de spital și să spun adio fotbalului. N-am avut în atâția ani în Liga 1 câte accidentări am în Liga 2. Sunt multe intrări peste limita regulamentului aici.

Sava a venit după meci la mine și mi-a cerut scuze. Nu îl condamn. Un singur lucru i-am spus, să aibă grijă că poate să nenorocească o viață. Eu am 32 de ani, puteam să fiu pa. Cu tot respectul pentru Metaloglobus, ieri a fost un joc destul de dur. Au luat șapte-opt cartonașe galbene și unul roșu”, a declarat Ștefan Bărboianu pentru DigiSport, despre momentul accidentării.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-barboianu-a-primit-verdictul-medicilor-dupa-accidentarea-din-meciul-cu-metaloglobus-cat-va-absenta-fundasul-de-la-turris-oltul-19146790

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dulca-benzar-draghiceanu-hlistei-stefan-barboianu-accidentare-horror-in-partida-turris-oltul-metaloglobus-foto-si-prima-reactie-a-fundasului-19146696

https://liga2.prosport.ro/seria-1/goluri-multe-si-o-surpriza-in-primele-meciuri-ale-etapei-a-doua-din-liga-2-turris-oltul-a-comis-o-din-nou-dupa-ce-avea-2-0-si-om-in-plus-in-minutul-65-19146625

 

 

Andrei PASCU 08 Sep. 2020, 13:47 Liga 2
Pe aceeași temă