Ștefan Bărboianu, accidentare horror în partida Turris Oltul – Metaloglobus. FOTO și prima reacție a fundașului

Andreea VISU 05 Sep. 2020, 19:08 Liga 2
Ștefan Bărboianu, accidentare horror în partida Turris Oltul – Metaloglobus. FOTO și prima reacție a fundașului

Turris Oltul – Metaloglobus a fost un meci spectaculos, cu multe goluri, încheiat la egalitate, scor 2-2, însă fundașul dreapta Ștefan Bărboianu (32 de ani) a ieșit ”șifonat” de pe teren. În minutul 19, Metaloglobus București a rămas în inferioritate numerică, după ce Andrei Sava (29 de ani), fundașul stânga al echipei din Capitală, l-a faultat dur pe Ștefan Bărboianu.

Ștefan Bărboianu: ”Mulțumesc lui Dumnezeu că nu este grav!

Această intrare dură nu a rămas fără semne. Ștefan Bărboianu a avut nevoie de intervenția medicilor, având o plagă deschisă deasupra gleznei de la piciorul drept. Acesta a fost cusut și este în afara oricărui pericol.

Competiția e bună, dar cu toții trebuie să ajungem sănătoși acasă la familiile noastre! Mulțumesc lui Dumnezeu că nu este grav! Mulțumesc tuturor pentru mesaje și sprijinul acordat!”, a scris Ștefan Bărboianu, pe pagina sa de Facebook.

ATENTIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! Înțelegem că toți sunt motivați să demonstreze în meciurile directe că sunt mai buni decât noi, dar totul până la o limită…”, au scris și cei de la Turris Turnu Mărgurele, pe pagina oficială de Facebook.

Turris Oltul a făcut doar 2-2 cu Metaloglobus 

Turris Oltul nu a reușit să se impună nici de această dată, la fel ca în prima rundă, chiar dacă a jucat acasă, cu Metaloglobus, și a avut avantaj și pe tabelă și pe teren. A condus cu 2-0, scorul fiind stabilit după minutul 19, pe fondul unei superiorități numerice.

Metaloglobus a evoluat în 10 oameni în urma unei intrări foarte dure a lui Sava asupra lui Bărboianu. În primă fază, centralul George Roman i-a arătat cartonașul galben, dar când a văzut urmările i-a dat roșu direct jucătorului de la Metaloglobus. Fundașul lui Turris Oltul a fost transportat la spital în urma contactului.

În fine, golurile gazdelor au venit în minutele 30 și 54, prin Voinea și Pană. Reușita lui Pană a fost semnată din lovitură de pedeapsă, după un fault comis de Cazan asupra lui Voinea. Pe final, bucureștenii au revenit și au restabilit egalitatea, în minutele 69 și 80, prin frații Herea, Claudiu iar apoi Ovidiu. Deși au jucat cu un om mai puțin, oaspeții au fost aproape chiar să câștige partida, având șanse foarte bune de a marca.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/goluri-multe-si-o-surpriza-in-primele-meciuri-ale-etapei-a-doua-din-liga-2-turris-oltul-a-comis-o-din-nou-dupa-ce-avea-2-0-si-om-in-plus-in-minutul-65-19146625

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-a-transferat-un-mijlocas-din-liga-1-clubul-ii-ureaza-bun-venit-si-mult-noroc-19146294

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-transfera-si-dupa-inceperea-campionatului-a-adus-un-mijlocas-de-la-u-craiova-19146254

 

Andreea VISU 05 Sep. 2020, 19:08 Liga 2
Pe aceeași temă