Ștefan Bărboianu a primit verdictul medicilor după accidentarea din meciul cu Metaloglobus. Cât va absenta fundașul de la Turris Oltul

Cornel POPESCU 06 Sep. 2020, 14:39 Liga 2
Ștefan Bărboianu a primit verdictul medicilor după accidentarea din meciul cu Metaloglobus. Cât va absenta fundașul de la Turris Oltul

Ștefan Bărboianu (32 de ani) a suferit o accidentare horror în meciul lui Turris Oltul cu Metaloglobus, scor 2-2, iar acum a vorbit despre momentul dificil prin care a trecut. Fundașul formației din Turnu Măgurele a rămas cu o plagă deschisă după o intrare dură a lui Andrei Sava, iar apoi a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Mai mult, acesta a fost cusut.

Am avut noroc. Am trecut noaptea cu bine. Se putea să fie și mai rău. Astăzi, puteam să vorbesc de pe patul de spital și să spun adio fotbalului. N-am avut în atâția ani în Liga 1 câte accidentări am în Liga 2. Sunt multe intrări peste limita regulamentului aici.

Sava a venit după meci la mine și mi-a cerut scuze. Nu îl condamn. Un singur lucru i-am spus, să aibă grijă că poate să nenorocească o viață. Eu am 32 de ani, puteam să fiu pa. Cu tot respectul pentru Metaloglobus, ieri a fost un joc destul de dur. Au luat șapte-opt cartonașe galbene și unul roșu”, a declarat Ștefan Bărboianu pentru DigiSport.

Ștefan Bărboianu: ”Sper să reiau antrenamentele în cel mai scurt timp, chiar săptămâna viitoare” 

Ștefan Bărboianu a afirmat că se va întoarce repede la antrenamentele lui Turris Oltul, poate chiar începând de luni. A fost la spital, a fost consultat și problema nu este una gravă.

Am fost la spital imediat după. Am purtat mască, bineînțeles, am intrat și într-un cort de triaj. Din toate punctele de vedere, am fost tratat foarte bine. Domnul doctor de la urgențe s-a comportat exemplar. N-am simțit dureri în timp ce am fost cusut. Sper să reiau antrenamentele în cel mai scurt timp, chiar săptămâna viitoare”, a mai spus Bărboianu.

Turris Oltul a făcut doar 2-2 cu Metaloglobus

Turris Oltul nu a reușit să se impună nici de această dată, la fel ca în prima rundă, chiar dacă a jucat acasă, cu Metaloglobus, și a avut avantaj și pe tabelă și pe teren. A condus cu 2-0, scorul fiind stabilit după minutul 19, pe fondul unei superiorități numerice.

Metaloglobus a evoluat în 10 oameni în urma unei intrări foarte dure a lui Sava asupra lui Bărboianu. În primă fază, centralul George Roman i-a arătat cartonașul galben, dar când a văzut urmările i-a dat roșu direct jucătorului de la Metaloglobus. Fundașul lui Turris Oltul a fost transportat la spital în urma contactului.

În fine, golurile gazdelor au venit în minutele 30 și 54, prin Voinea și Pană. Reușita lui Pană a fost semnată din lovitură de pedeapsă, după un fault comis de Cazan asupra lui Voinea. Pe final, bucureștenii au revenit și au restabilit egalitatea, în minutele 69 și 80, prin frații Herea, Claudiu iar apoi Ovidiu. Deși au jucat cu un om mai puțin, oaspeții au fost aproape chiar să câștige partida, având șanse foarte bune de a marca.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dulca-benzar-draghiceanu-hlistei-stefan-barboianu-accidentare-horror-in-partida-turris-oltul-metaloglobus-foto-si-prima-reactie-a-fundasului-19146696

https://liga2.prosport.ro/seria-1/goluri-multe-si-o-surpriza-in-primele-meciuri-ale-etapei-a-doua-din-liga-2-turris-oltul-a-comis-o-din-nou-dupa-ce-avea-2-0-si-om-in-plus-in-minutul-65-19146625

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-a-transferat-un-mijlocas-din-liga-1-clubul-ii-ureaza-bun-venit-si-mult-noroc-19146294

 

 

 

 

 

Cornel POPESCU 06 Sep. 2020, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă