Amical spectaculos, cu multe goluri, între FK Csikszereda și Gaz Metan Mediaș. Ciucanii au marcat încă din secunda 35, dar în cele din urmă au pierdut

Răzvan STÎNGĂ 09 Jul. 2021, 15:01 Liga 2

Joi, FK Csikszereda a mai programat o partidă de verificare, premergătoare sezonului următor de Liga 2. Ciucanii au primit, pe teren propriu, vizita echipei Gaz Metan Mediaș. Au făcut un meci bun, dar în cele din urmă au pierdut.

FK Csikszereda, eșec cu 2-3 în fața echipei Gaz Metan Mediaș 

Partida a fost una spectaculoasă, cu cinci goluri, iar în final Gaz Metan Mediaș a învins cu 3-2. Asta deși FK Csikszereda a fost cea care a deschis scorul. Norbert Pinter a marcat norocos după doar 35 de secunde, potrivit informațiilor oferite de ciucani pe site-ul oficial, FK Csikszereda.

După doar 15 minute din meci, antrenorul Valentin Suciu a fost cât pe ce să facă o primă modificare, din cauza unei accidentări. Fotbalistul împrumutat de FK Csikszereda de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Lorant Kovacs, s-a accidentat destul de serios, dar după câteva minute de îngrijiri medicale și-a revenit și a continuat partida.

Ulterior acestui moment, Gaz Metan Mediaș a restabilit egalitatea. Vlad Morar a marcat în minutul 19. Reușita i-a dat încredere atacantului, întrucât avea să facă 2-1 pentru medieșeni în minutul 33, după o greșeală în lanț a apărării adverse. Acesta avea să fie și scorul la pauză.

FK Csikszereda, mai incisivă în repriza a doua 

Valentin Suciu a schimbat echipa în repriza a doua și, conform informațiilor oferite de echipa din Liga 2, prestația a fost mai bună pentru ciucani. În primă fază, recent transferatul Rokas Krusnauskas a ieșit la rampă și a fost la un pas să restabilească egalitatea, pentru ca mai apoi, în minutul 58, Srdjan Grabez să treacă pe lângă gol.

În cele din urmă, contrar cursului jocului, Gaz Metan Mediaș a marcat și a făcut 3-1 în minutul 70, când Răzvan Trif a transformat o lovitură de pedeapsă. Scorul final, 3-2 pentru echipa din prima ligă, a fost stabilit în minutul 89, când Petre Ivanovici, venit și el în această vară la FK Csikszereda, a marcat de la 11 metri.

FK Csikszereda în prima repriză: Gyenge – Apro, Gergely, Csuros, Szondi, Kovacs (Bara 35.), Pinter, Gal-Andrezly, Rotar, Meszaros, Hodgyai.
FK Csikszereda în repriza a doua: Albert – Kelemen, Grabez, Vereguț, Bujdoso (Apro 76.), Ivanovici, Jebari, Bara, Hernando, Schieb, Krusnauskas.

Gaz Metan Mediaș: Vâlceanu – Kanda, Trif (Horj 85.), Jeferson, Filip, Lixandru (Pațurcă 68.), Moura (Gaspar 83.), Chamed, Grădinaru, Morar (Addama 35.), Horșia.

FK Csikszereda va pleca în cantonament în Turcia 

Zilele trecute, FK Csikszereda a mai jucat un meci amical cu o echipă din Liga 1, Chindia Târgoviște, care s-a terminat la egalitate, 0-0.

De pe 11 iulie, pregătirile echipei FK Csikszereda vor continua în Turcia, într-un cantonament. Apoi, fotbaliștii lui Valentin Suciu se vor antrena din nou la Miercurea Ciuc cu o săptămână înainte de începerea Ligii a 2-a.

Antrenorul speră ca echipa să dispute șase meciuri de pregătire în cantonamentul din Turcia.

Foto: Zoltan Pal/ FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-transferat-doi-atacanti-cu-gabarit-valentin-suciu-i-a-bagat-deja-la-joc-in-amicalul-cu-chindia-targoviste-19191646

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-are-cinci-achizitii-doua-de-la-sepsi-osk-una-de-la-asu-poli-dar-si-un-sarb-si-un-spaniol-ultimul-plecat-si-cei-sapte-jucatori-care-au-semnat-prelungirea-19191356

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-pierdut-primul-amical-din-slovenia-marius-maldarasanu-a-utilizat-toti-jucatorii-valizi-printre-care-si-cei-veniti-recent-la-echipa-19191724

Răzvan STÎNGĂ 09 Jul. 2021, 15:01 Liga 2
Pe aceeași temă