FOTO | ”FC U” Craiova și-a prezentat echipamentele de joc pentru sezonul de Liga 2!

Andrei PASCU 24 Aug. 2020, 19:35 Liga 2

U Craiova 1948 SA și-a prezentat echipamentele de joc pe care fotbaliștii le vor îmbrăca în sezonul 2020 / 2021 din Liga 2. Oltenii vor avea trei rânduri de ținute, unul pentru meciurile de acasă, unul pentru partidele din deplasare și unul pentru cele din Cupa României. Cel pe care jucătorii îl vor purta în meciurile de acasă este albastru cu câteva detalii de alb, asemănător cu cel pe care l-au purtat sezonul precedent, în Liga 3.

Eugen Trică nu a fost prezent la ședința foto 

Ținuta pentru deplasare este neagră, cu câteva detalii de alb, iar cea de cupă este alb cu albastru deschis. Toate cele trei rânduri de echipamente sunt inscripționate, potrivit Ediție, cu mesajul: ”Justice for Craiova”. De la ședința foto a lipsit fostul antrenor Eugen Trică, îndepărtat de pe banca tehnică luni.

  • Jucătorii prezenți la ședința foto: Valentin Munteanu, Ionuț Zamfir, Călin Cristea, Mario Enache, Robert Popa, Sorin Mogoșanu, Alexandru Gîț, Jeremy Huyghebaert, Samuel Zimța, Abdelaye Diakite, Andrea Compagno, Costinel Gugu, Claudiu Bălan, Marian Anghelina, Vlad Pop, Andrei Ciolacu, Marian Stoenac, Marius Avram, Radu Negru, Alex Raicea, Alex Blidar, Radu Cristiu, Dragoș Albu.

Fotografiile au fost realizate pe stadionul ”Ion Oblemenco” 

Ședința foto pentru prezentarea echipamentelor de joc din ediția 2020 / 2021 a Ligii 2 a fost realizată pe stadionul ”Ion Oblemeco”, unde ”FC U” a primit răspunsuri negative din partea autorităților locale, cu privire la posibilitatea de a juca acolo partidele de pe teren propriu. Asta deși pe 18 august clubul patronat de Adrian Mititelu anunța pe pagina de Facebook faptul că a primit un nou refuz din partea Primăriei Municipiului Craiova, că nu poate juca pe cel mai mare stadion al orașului.

Astfel, U Craiova 1948 SA nu va putea reveni în Bănie și va evolua mai mult ca sigur la Drobeta Turnu Severin, acolo une a mai făcut-o. Autoritățile locale susțin că pentru ca echipa din Liga 2 să joace pe stadionul ”Ion Oblemenco”, acolo unde își desfășoară jocurile de acasă U Craiova din Liga 1, e nevoie de modificarea unei hotărâri a Consiliului Local privind stabilirea și aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020, iar după aceea se va putea analiza solicitatea venită din partea clubului condus de Mititelu.

În returul sezonului trecut de Liga 3, ”FC U” Craiova i-a desfășurat meciurile de acasă la Târgu Jiu, însă acum nu mai e posibil, din moment ce acolo joacă două echipe de Liga 2, Pandurii și Viitorul Pandurii.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/veste-soc-la-fc-u-craiova-eugen-trica-a-fost-demis-cu-mai-putin-de-o-saptamana-inainte-de-startul-sezonului-ligii-2-19145315

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lista-lui-mititelu-pentru-inlocuitorul-lui-eugen-trica-patronul-fc-u-craiova-e-gata-de-o-mutare-traznet-pe-banca-tehnica-exclusiv-19145330

 

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-a-primit-acceptul-sa-intre-pe-stadionul-ion-oblemenco-dar-nu-pentru-disputarea-vreunui-meci-oltenii-au-realizat-sedinta-foto-pentru-echipamentul-de-l-19145053

 

 

 

Andrei PASCU 24 Aug. 2020, 19:35 Liga 2
Pe aceeași temă