Veste ȘOC la ”FC U” Craiova! Eugen Trică a fost demis cu mai puțin de o săptămână înainte de startul sezonului Ligii 2. Reacția antrenorului | EXCLUSIV

Autori: Marius ANGHEL, Andrei TRIFAN Publicat: 24 Aug. 2020, 14:46 Actualizat: 24 Aug. 2020, 15:14 Liga 2
Veste ȘOC la ”FC U” Craiova! Eugen Trică a fost demis cu mai puțin de o săptămână înainte de startul sezonului Ligii 2. Reacția antrenorului | EXCLUSIV

Veste șoc la ”FC U” Craiova, cu mai puțin de o săptămână înainte de startul noului sezon al Ligii 2, ediția 2020/2021, care chiar astăzi și-a aflat programul sezonului regular. Echipa nou-promovată în Liga 2 patronată de Adrian Mititelu și-a demis antrenorul principal, pe Eugen Trică.

Până la numirea unui nou antrenor principal, antrenamentele echipei U Craiova 1948 SA vor fi conduse de ”secunzii” Valentin David și Ovidiu Dănănae.

”Contractul dintre FC Universitatea Craiova și antrenorul Eugen Trică a încetat astăzi, 24.08.2020.
Urmează ca, în scurt timp, să fie angajat un nou colectiv tehnic.
Pentru următoarele zile de provizorat, antrenamentele echipei vor fi conduse de către Vali David și Ovidiu Dănănae”, a anunțat U Craiova 1948 SA pe pagina sa de Facebook.

Eugen Trică: ”Nu ştiu nimic! Eu mă pregătesc de antrenament. Nu ştiu ce are de gând patronul Mititelu”

Eugen Trică (44 de ani) susține, pentru ProSport, că el nu a semnat nicio reziliere a contractului cu ”FC U” Craiova și că se va prezenta la antrenamentul echipei programat astăzi, de la ora 17:00.

”Cum să reziliez contractul? Zic ei că am fost dat afară, că a încetat contractul? Întrebaţi-i pe ei! Eu nu ştiu nimic! Eu mă pregătesc de antrenament, la ora 17 mă prezint la şedinţă. Să vedem dacă mă dau afară… Eu mă duc la echipă. Nu vreau să comentez dacă au existat divergenţe, ce vă spun sigur este că eu nu am semnat nimic ca să plec. Nu am discutat cu patronul Mititelu despre asta, nu ştiu ce are de gând. Acum mă gândesc la ce o să fac la antrenament”, a declarat Eugen Trică pentru ProSport.

Trică a preluat U Craiova 1948 SA la începutul sezonul trecut al Ligii 3, în iunie 2019, și în cele 16 etape în care a condus echipa în Seria a 4-a a obținut 13 victorii și 3 egaluri, fiind neînvins și având un golaveraj de 40 de goluri marcate și 9 primite.

Echipa olteană și-a desfășurat meciurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin, Filiași și Târgu Jiu și în momentul în care sezonul a fost ”înghețat” din cauza pandemiei avea 13 puncte avans față de a doua clasată Șoimii Lipova, motiv pentru care a și fost declarată direct promovată în Liga 2.

Tot cu Trică antrenor, U Craiova 1948 SA a ajuns în ediția trecută a Cupei României până în faza 16-imilor, acolo unde a pierdut pe ”Ion Oblemenco” în fața divizionarei secunde ”U” Cluj, cu 2-3.

În cariera sa, ”FC U” Craiova a mai antrenat echipele Juventus București, CFR Cluj, UTA, Metalul Reșița și Sportul Snagov (tot Metalul Reșița, dar sub altă denumire, antrenată în altă perioadă de timp). Antrenor secund a fost la Ittihad (Arabia Saudită) și Politehnica Iași.

”FC U” Craiova debutează în Liga 2 contra Ripensiei, la Severin

La tragerea la sorți pentru stabilirea programului Ligii 2, ediția 2020/2021, nou-promovata U Craiova 1948 SA a nimerit numărul 4, de gazdă, astfel că în prima etapă o va întâlni pe teren propriu pe Ripensia Timișoara. Echipa olteană își va desfășura meciurile de acasă pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

TOT PROGRAMUL SEZONULUI REGULAR ÎL POȚI VEDEA AICI

Contractul dintre FC Universitatea Craiova si antrenorul Eugen Trica a incetat astazi, 24.08.2020. Urmeaza ca, in scurt…

Publicată de FC Universitatea Craiova 1948 pe Luni, 24 august 2020

Autori: Marius ANGHEL, Andrei TRIFAN Publicat: 24 Aug. 2020, 14:46 Actualizat: 24 Aug. 2020, 15:14 Liga 2
Pe aceeași temă