FOTO | ”Centralul” Cristian Moldoveanu, ironizat de Unirea Slobozia: ”Cum e, domnule arbitru? Îți dăm un indiciu”. Clubul a reacționat pe Facebook după meciul cu Poli Iași

Andrei PASCU 20 Sep. 2022, 14:20 Liga 2

Unirea Slobozia acuză arbitrajul după ce a făcut egal cu Poli Iași, în etapa a 7-a a Ligii 2. Partida s-a terminat fără gol, scor 0-0, dar a fost o fază la care formația lui Constantin Enache a solicitat o lovitură de la 11 metri. La finalul confruntării, Unirea Slobozia a postat fotografii cu momentul incriminat.

UPDATE: Poli Iași a reacționat la postarea Unirii Slobozia, chiar în comentarii. Clubul din Moldova consideră că modul în care a căzut Serges Ekollo e unul teatral și că decizia corectă era acordarea cartonașului galben pentru simulare.

Îl ajutăm și noi: galben pentru simulare!”, a scris în comentariile postării Poli Iași.

Unirea Slobozia, ironică la adresa arbitrului central Cristian Moldoveanu, care a condus jocul cu Poli Iași

Unirea Slobozia a fost echipa mai bună în duelul cu trupa lui Claudiu Niculescu și doar neșansa a făcut să nu ia cele trei puncte. La o cădere a lui Serges Ekollo în careu, gazdele au cerut lovitură de pedeapsă, doar că arbitrul central Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe), chiar dacă era aproape de fază și avea o poziție excelentă, a lăsat jocul să continue.

La doar câțiva metri de jucători se afla ”centralul”, dar a considerat că acea cădere a jucătorului Unirii Slobozia în careu a fost prea ușoară, astfel că nu a fost arătat punctul de la 11 metri.

Unirea Slobozia, pe Facebook: ”Cum este,  domnule arbitru?”

Echipa din Slobozia a contestat decizia la finalul jocului, pe pagina de Facebook, postând și trei imagini cu momentul în care Serges Ekollo a fot agățat în careu, când i-a fost pusă piedică.

Cum este domnul arbitru?

Îți dăm noi un indiciu, poza 2, gheata verde….!”, a postat, în mod ironic, Unirea Slobozia pe site-ul de socializare, în momentul publicării fotografiilor care arată contactul dintre jucători.

Unirea Slobozia, pe locul 2 în Liga 2

Unirea Slobozia a pierdut locul 1 în Liga 2, după etapa a 7-a. Formația lui Constantin Enache a fost echipa mai bună în duelul cu Poli Iași, de pe teren propriu, dar a făcut doar o remiză fără goluri, 0-0, și a terminat runda pe locul 2, la un punct de liderul SC Oțelul.

Unirea Slobozia și Poli Iași fac parte din grupul echipelor cu 14 puncte. În afara lor, sub liderul SC Oțelul la un punct, se mai află și CS Comunal Șelimbăr și Unirea Dej. Cele patru sunt despărțite de golaveraj în acest moment.

Nu cred că e vorba de ghinion, în fotbal trebuie să ai soluții, să încerci să rezolvi situația. Poate nu am avut precizie la finalizare, pentru că trebuie să îmbunătățim asta. Sunt mulțumit la modul general de joc, în special în partea a doua, de implicarea jucătorilor. N-am de ce să fiu supărat, chiar dacă eu consider că am pierdut două puncte.

Rămânem cu bucuria că am dominat un adversar puternic, clasat sus. Nu aș vrea să vorbesc despre adversari prea mult, vreau să vorbesc despre jucătorii mei. Ne-am apărat foarte bine, am dominat centrul terenului mai ales în repriza a doua. Mi-am văzut echipa superioară astăzi”, a spus Constantin Enache la finalul partidei.

Referitor la runda a 8-a din Liga 2, Unirea Slobozia va juca pe teren advers, cu Dinamo. Înaintea jocului cu ”câinii” va avea meciul din play-off-ul Cupei României, cu Gloria Bistrița Năsăud, din deplasare.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-ianis-zicu-si-concordia-chiajna-nu-mai-continua-impreuna-startul-modest-de-sezon-a-dus-la-despartire-19246072

https://liga2.prosport.ro/seria-1/achizitie-interesanta-pentru-concordia-chiajna-un-campion-al-danemarcei-in-2020-cu-un-trecut-care-atrage-atentia-noua-mutare-a-ilfovenilor-19246063

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sperante-risipite-la-galati-marin-mitran-dezamagit-de-parcursul-fc-brasov-sincer-ma-asteptam-la-mai-mult-presedintele-vrea-sa-vada-alta-fata-a-echipei-dupa-aceasta-pauza-19246060

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jocul-slab-al-politehnicii-iasi-nu-a-ramas-fara-urmari-claudiu-niculescu-contestat-de-tot-mai-multi-suporteri-reactia-conducerii-19246054

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-meci-de-cosmar-cu-csc-dumbravita-ciprian-danciu-si-a-trimis-secundul-la-interviuri-care-si-a-cerut-scuze-publicului-oamenilor-din-oras-conducerii-si-mu-19246046

Andrei PASCU 20 Sep. 2022, 14:20 Liga 2
Pe aceeași temă