Constantin Enache, mândru de Unirea Slobozia chiar dacă nu a reușit să câștige cu Poli Iași. Antrenorul a remarcat plusurile, dar și minusul decisiv din jocul cu moldovenii

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 18 Sep. 2022, 16:53 Liga 2
Constantin Enache, mândru de Unirea Slobozia chiar dacă nu a reușit să câștige cu Poli Iași. Antrenorul a remarcat plusurile, dar și minusul decisiv din jocul cu moldovenii

Unirea Slobozia a pierdut locul 1 în Liga 2, după etapa a 7-a! Formația lui Constantin Enache a fost echipa mai bună în duelul cu Poli Iași, de pe teren propriu, dar a făcut doar o remiză fără goluri, 0-0, și termină runda pe locul 2, la un punct de liderul SC Oțelul.

Unirea Slobozia merita victoria cu Poli Iași, în opinia lui Constantin Enache

Unirea Slobozia a dominat în special repriza a doua, iar în ultimele minute a trecut pe lângă golul victoriei. Din acest motiv, pentru jocul prestat de fotbaliștii săi, Enache a avut cuvinte de laudă, precizând că doar inspirația la finalizare a lipsit.

E adevărat că Politehnica Iași a mizat pe o strategie de apărare, fiind concentrată mai mult să nu ia gol. I-a ieșit, astfel că moldovenii sunt pe locul 4 în Liga 2, la egalitate de puncte cu Unirea Slobozia, 14.

Constantin Enache, mândru de jucătorii echipei Unirea Slobozia, chiar dacă nu au învins Poli Iași

Constantin Enache a mai remarcat și modul în care s-au apărat jucătorii săi, dar și prestația făcută de mijlocași l-a bucurat. Are încredere că Unirea Slobozia poate continua seria de rezultate pozitive în etapele următoare, după pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale.

Nu cred că e vorba de ghinion, în fotbal trebuie să ai soluții, să încerci să rezolvi situația. Poate nu am avut precizie la finalizare, pentru că trebuie să îmbunătățim asta. Sunt mulțumit la modul general de joc, în special în partea a doua, de implicarea jucătorilor. N-am de ce să fiu supărat, chiar dacă eu consider că am pierdut două puncte.

Rămânem cu bucuria că am dominat un adversar puternic, clasat sus. Nu aș vrea să vorbesc despre adversari prea mult, vreau să vorbesc despre jucătorii mei. Ne-am apărat foarte bine, am dominat centrul terenului mai ales în repriza a doua. Mi-am văzut echipa superioară astăzi”, a spus Constantin Enache la finalul partidei, pentru Liga2.ro.

  • Unirea Slobozia, în jocul cu Poli Iași: Contra – Ibrian, Dinu, Toma (cpt.), Perju, Coadă, Ekollo, Boțogan (Dorobanțu 59’), Silaghi (Bolohan 59’), Afalna (Cruceru 59’), Rus (Golda 80’)
    Rezerve neutilizate: Păduraru – Levy, Lemnaru, Ciobanu, Lazăr

Unirea Slobozia și Poli Iași, la egalitate de puncte în clasamentul din Liga 2

Unirea Slobozia și Poli Iași fac parte din grupul echipelor cu 14 puncte. În afara lor, sub liderul SC Oțelul la un punct, se mai află și CS Comunal Șelimbăr și Unirea Dej. Cele patru sunt despărțite de golaveraj în acest moment.

Referitor la runda a 8-a din Liga 2, Unirea Slobozia va juca pe teren advers, cu Dinamo, locul 16, în timp ce Politehnica Iași va întâlni Minaur Baia Mare, locul 13, pe teren propriu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/punct-ochit-punct-lovit-poli-iasi-a-obtinut-un-punct-norocos-pe-terenul-unirii-slobozia-dupa-un-meci-in-care-nu-a-contat-in-ofensiva-gazdele-marile-ocazii-in-repriza-a-doua-19245937

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-runda-se-incheie-de-la-ora-1100-cu-ultimele-patru-meciuri-unirea-slobozia-revine-pe-locul-1-daca-invinge-19245806

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sebastian-novovic-si-a-dat-demisia-de-la-poli-timisoara-dar-si-din-asociatia-suporterilor-timisoreni-druckeria-19245941

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lider-de-otel-sc-otelul-bate-fc-brasov-si-urca-pe-locul-1-dan-alexa-resemnat-am-jucat-prost-nu-meritam-mai-mult-din-acest-meci-19245933

 

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 18 Sep. 2022, 16:53 Liga 2
Pe aceeași temă