Fotbal Comuna Recea continuă seria plecărilor. A pus pe liber un fundaș, dar acesta și-a găsit repede echipă și a fost prezentat oficial

Andrei PASCU 06 Feb. 2021, 12:10 Liga 2

Fotbal Comuna Recea continuă să se despartă de jucătorii alături de care a început campionatul. Ultimul plecat din tabăra echipei care a promovat în Liga 2 la finalul sezonului precedent este fundașul central David Simion (22 de ani). Clubul maramureșean nu a anunțat nici de această dată despărțirea, așa cum s-a întâmplat și în cazul altor jucători plecați.

David Simion, prezentat de Progresul Șomcuta Mare

Însă, informația a fost aflată în urma precizărilor făcute de noua echipă a lui David Simion, Progresul Șomcuta Mare (locul 8 în Seria 10 din Liga 3). Formația din eșalonul al treilea a făcut publică aducerea apărătorului care a prins doar două meciuri pentru Fotbal Comuna Recea din vară și până acum. El venise chiar la începutul campionatului la Recea, de la Minaur Baia Mare.

Contractul dintre David Simion și noua sa echipă a fost semnat până la finalul acestui campionat de Liga 3.

Odată cu încheierea perioadei de transferuri, echipa CS Progresul Șomcuta Mare, îi urează bun venit, celui mai proaspăt  jucător transferat, David Simion!”, a precizat pe pagina de Facebook, Progresul Șomcuta Mare.

Fotbal Comuna Recea, cel puțin patru despărțiri și trei noutăți 

Fotbal Comuna Recea a ajuns la a patra plecare, cel puțin, în această iarnă. De când s-a deschis perioada de transferuri, s-a mai aflat de faptul că maramureșenii s-au mai despărțit de următorii jucători: Arsene Luboya, ajuns la U Craiova 1948 SA, Romariu Rus, achiziționat de ASU Politehnica Timișoara, sau Ante Bakmaz, care a semnat cu FK Radnik Bijeljina, din prima ligă bosniacă.

În privința venirilor, la Fotbal Comuna Recea au ajuns și atacantul Paul Batin (33 de ani), mijocașul Alin Fică (19 ani) și fundașul Andrei Gal (21 de ani).

Atmosfera în tabăra maramureșenilor nu este una prea bună în această perioadă, dat fiind faptul că au pierdut în primă fază procesul cu fostul antrenor Ciprian Danciu și trebuie să îi plătească acestuia 60.000 de euro. În plus, conform informațiilor oferite de fostul ei fundaș, Ante Bakmaz, pentru Liga2.ro, toate problemele se răsfrâng mult și la nivelul jucătorilor.

Cu toate acestea, președintele Florin Gherasim susține că situația se va regla, după discuțiile cu Consiliul Judeţean Maramureş și cu anumiți oameni de afaceri.

Am reuşit să ne întâlnim cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş şi am primit promisiunea că vom fi sprijiniţi financiar şi în acest an. Vom şti pe ce sumă ne vom putea baza doar după stabilirea bugetului judeţului pe anul 2021. Au mai venit lângă noi nişte oameni de afaceri şi acum suntem ceva mai optimişti”, a declarat recent preşedintele Florin Gherasim, pentru Glasul Maramureşului.

Foto: Direct Maramureș și Progresul Șomcuta Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-castiga-tot-in-2021-a-inregistrat-o-noua-victorie-in-fata-unei-echipe-dintr-un-esalon-inferior-paul-batin-omul-meciului-cu-doua-goluri-19168103

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-a-facut-doua-transferuri-maramuresenii-au-obtinut-imprumutul-lui-alin-fica-de-la-cfr-cluj-si-au-adus-un-fost-fundas-de-la-pandurii-19167978

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-victorie-impotriva-unei-echipe-din-liga-4-in-al-doilea-test-al-iernii-maramuresenii-anunturi-in-privinta-transferurilor-cantonamentului-si-meciurilor-amicale-19167529

 

Andrei PASCU 06 Feb. 2021, 12:10 Liga 2
Pe aceeași temă