Fotbal Comuna Recea a făcut două transferuri. Maramureșenii au obținut împrumutul lui Alin Fică de la CFR Cluj și au adus un fost fundaș de la Pandurii

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 03 Feb. 2021, 19:12 Actualizat: 03 Feb. 2021, 19:16 Liga 2
Fotbal Comuna Recea a făcut două transferuri. Maramureșenii au obținut împrumutul lui Alin Fică de la CFR Cluj și au adus un fost fundaș de la Pandurii

Fotbal Comuna Recea mai și transferă, în ciuda faptului că lucrurile nu sunt grozave la club. Are multe deficiențe de ordin economic, dar echipa maramureșeană nu pare dispusă să dea înapoi cu planul pe care l-a anunțat după ce s-a aflat de probleme, finalizarea sezonului.

Alin Fică și Andrei Gal au semnat cu Fotbal Comuna Recea 

La Recea au ajuns recent doi jucători, mijocașul Alin Fică (19 ani) și fundașul Andrei Gal (21 de ani). În ceea ce îl privește pe primul, el a fost împrumutat până la finalul campionatului de la CFR Cluj, notează Axa News. Tânărul a evoluat și în prima parte a campionatului în Liga 2, dar la Rapid. Nu a jucat acolo prea mult.

A prins doar șapte meciuri, dintre care în doar unul a fost trimis în primul ”11”. În ceea ce îl privește pe Andrei Gal, el a fost transferat definitiv de Fotbal Comuna Recea, pentru că era liber de contract. A reziliat înțelegerea cu Pandurii, pentru care a jucat și el destul de puțin în actuala stagiune. Doar trei meciuri a prins pentru trupa din Gorj.

Fotbal Comuna Recea nu a făcut nici o precizare în privința transferurilor din această iarnă, dar în categoria celor veniți intră și atacantul Paul Batin (33 de ani), cu multă experiență la nivelul Ligii 1. De altfel, el chiar a marcat în partida disputată de Fotbal Comuna Reacea cu Recolta Dorolț, scor 2-0.

Fotbal Comuna Recea a renunțat la trei jucători, cel puțin / Maramureșenii au plecat în cantonament pe plan local 

Nici în privința despărțirilor maramureșenii nu au comunicat ceva. Cert este că de la echipă au plecat Arsene Luboya, ajuns la U Craiova 1948 SA, Romariu Rus, achiziționat de ASU Politehnica Timișoara, sau Ante Bakmaz, care a semnat recent cu FK Radnik Bijeljina, din prima ligă bosniacă.

Fotbal Comuna Recea a intrat într-un cantonament pe plan local pe 1 februarie, timp în care va mai juca încă două meciuri amicale. Până acum, au fost programate partidele cu Arieșul Turda și cu Avântul Reghin.

Maramureșenii au mai disputat o partidă de verificare până în acest moment, pe lângă cea cu Recolta Dorolț. Au jucat contra echipei de Liga 3, Someșul Dej, în fața căreia s-au impus cu 5-0, prin golurile lui Micaș, de două ori, Brata, Mărieș și Balha.

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 03 Feb. 2021, 19:12 Actualizat: 03 Feb. 2021, 19:16 Liga 2
Pe aceeași temă