Flavius Stoican a găsit varianta perfectă și știe cum să mențină Viitorul Pandurii în topul Ligii 2. Antrenorul pornește încrezător în noul an: ”Vom arăta că nu e o întâmplare locul ocupat. Nu am făcut poze cu clasamentul!”

Andrei PASCU 02 Jan. 2021, 16:32 Liga 2
Flavius Stoican a găsit varianta perfectă și știe cum să mențină Viitorul Pandurii în topul Ligii 2. Antrenorul pornește încrezător în noul an: ”Vom arăta că nu e o întâmplare locul ocupat. Nu am făcut poze cu clasamentul!”

Flavius Stoican, antrenorul echipei Viitorul Pandurii, pornește cu încredere în noul an, cu speranța că în 2021 vor continua rezultatele bune înregistrate de gorjeni în 2020. ”Principalul” e conștient că adversarele vor aborda cu totul diferit meciurile cu echipa sa, dar va continua să își facă treaba ca și până acum, după cum a declarat.

Stoican a afirmat că relațiie în vestiar sunt unele foarte bune, foarte deschise, motiv și pentru care Viitorul Pandurii reîncepe campionatul de pe poziția a 2-a, la numai patru puncte de liderul U Craiova 1948 SA.

Flavius Stoican: ”Vrem mai mult fiindcă știu că putem”

Flavius Stoican se așteaptă ca pauza competițională să nu fi adus un minus echipei la reluarea pregătirilor, ci din contră. Este convins că săptămânile libere le vor da jucătorilor un nou suflu, mai proaspăt, pentru ultimele meciuri din sezonul regular, în primă fază.

Le-am arătat respect, mi-au oferit respect. Le-am arătat fotbal, ne-au oferit fotbal. Avem stilul nostru. Avem traseele noastre. Ceea ce facem la antrenamente se vede și pe teren. Totul pornește de la încredere. Echipa chiar nu joacă la voia întâmplării, totul e cu cap, după ceea ce exersăm zi de zi la locul de muncă. 

Sper că jucătorii au avut zile liniștite, pentru ca împreună să facem un 2021 mai bun pentru echipă, pentru fiecare dintre noi. Eu cred că dacă vom rămâne modești și vom aplica antrenamentele, vom arăta că nu este o întâmplare locul pe care suntem acum. Nu am făcut niciunul dintre noi poze cu clasamentul! Vrem mai mult fiindcă știu că putem”, a declarat Flavius Stoican pentru GSP.

Viitorul Pandurii n-a realizat nici măcar un transfer până acum, dar e interesată de un portar din Liga 3 

Viitorul Pandurii și-a manifestat interesul pentru transferul portarului Paul Cosma (18 ani), de la Sportul Şimleu Silvaniei (Seria 10 din Liga 3). Gorjenii au însă de așteptat dacă vor în continuare să îl ia, pentru că tânărul va merge în probe la o echipă din Liga 1, FC Botoșani.

Riscă însă să piardă mai mulți jucători, poate chiar din această iarnă, pentru că sunt câțiva care până acum nu au semnat contractele scadente în vară. Din informațiile oferite în exclusivitate de Liga2.ro, fundașul Andrei Dragu (21 de ani), mijlocașii Marius Cioiu (21 de ani) și Paul Chiorean (23 de ani) și atacantul Daniel Paraschiv (21 de ani) au înțelegerile scadente la final de stagiune și au fost demarate negocierile cu ei, în privința prelungirilor.

Doar că fotbaliștii ar fi refuzat să semneze noi contracte, la primele discuții cel puțin, și se gândesc serios la transferurile la alte echipe. Nu au acceptat prevederile noilor înțelegeri. În privința lui Daniel Paraschiv au apărut deja primele cluburi interesate, atât din Liga 2, dar și din Liga 1. De el s-a informat și Steaua.

Viitorul Pandurii începe anul în Liga 2 cu ”U” Cluj  

Viitorul Pandurii a terminat prima parte a sezonului și anul 2020 pe locul 2 în Liga 2, cu 26 de puncte. A înregistrat în 14 partide, opt victorii, două egaluri și patru înfrângeri și este la patru lungimi de liderul U Craiova 1948 SA. Distanța față de poziția a 7-a, prima care nu asigură prezența în play-off la finalul sezonului regular este de patru puncte. Locul respectiv este ocupat momentan de Metaloglobus.

În prima rundă din 2021, gorjenii vor evolua pe teren propriu cu ”U” Cluj.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-forteaza-transferul-golgheterului-under-21-din-liga-2-jucatorul-e-dorit-si-de-mai-multe-echipe-din-liga-1-19163292

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-scrie-istorie-la-viitorul-pandurii-insa-n-a-uitat-de-pandurii-e-loc-pentru-doua-echipe-in-targu-jiu-ce-i-doreste-antrenorul-fostei-sale-echipe-pe-care-a-retrograd-19163238

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-si-a-atins-potentialul-maxim-in-prima-parte-a-sezonului-in-opinia-lui-flavius-stoican-antrenorul-gorjenilor-sincer-la-final-de-an-nu-stiu-daca-se-putea-un-parcurs-mai-b-19163095

 

 

 

 

Andrei PASCU 02 Jan. 2021, 16:32 Liga 2
Pe aceeași temă