FK Miercurea Ciuc s-a întărit la mijlocul terenului. Fotbalistul a jucat doar 43 de minute sezonul trecut, dar Francisc Dican speră să fie de ajutor

Andrei PASCU 11 Aug. 2022, 19:08 Liga 2
FK Miercurea Ciuc s-a întărit la mijlocul terenului. Fotbalistul a jucat doar 43 de minute sezonul trecut, dar Francisc Dican speră să fie de ajutor

FK Miercurea Ciuc a mai făcut o achiziție, deși campionatul din Liga 2 a început deja și s-a scurs o primă etapă. Joi, 11 august, formația pregătită de Francisc Dican a oficializat aducerea lui Mickael Panos, mijlocaș francez în vârstă de 25 de ani, ultima dată legitimat în Albania.

FK Miercurea Ciuc, o nouă achiziție. L-a prezentat pe Mickael Panos, mijlocaș francez

Până la 1 iulie, Panos a fost legitimat la KF Vllaznia, pentru care sezonul trecut nu a jucat mai deloc. A fost utilizat în doar patru partide (43 de minute), astfel că se poate spune că nu se află în cea mai bună formă fizică. Plusul său este că, pe lângă poziția de mijlocaș, poate juca și fundaș central.

În trecut, Mickael Panos a mai jucat, la nivel profesionist, la Pafos FC și EN Paralimniou (ambele din Cipru) și Saint-Etienne B (Franța). El a trecut pe la mai multe academii înainte, printre care și LB Chateauroux, în ultima parte a junioratului, în perioada 2012-2017.

FK Miercurea Ciuc și Mickael Panos, acord pe un an

Contractul dintre FK Miercurea Ciuc și Mickael Panos a fost semnat pe un sezon, după cum a anunțat clubul. Există, însă, și o clauză prin care înțelegerea se poate prelungi pentru încă un sezon din vara lui 2023.

Tânărul francez, înalt de 183 de centimetri, de picior drept, profil defensiv, a semnat cu FK Miercurea Ciuc pentru un sezon, cu posibilitatea prelungirii pe încă un an. (…)

Îi dorim mult succes!”, sună o parte din caracterizarea făcută de FK Miercurea Ciuc.

FK Miercurea Ciuc va juca pe terenul echipei Concordia Chiajna în etapa a 2-a

La debutul în noul sezon de Liga 2, FK Miercurea Ciuc a pierdut meciul cu Unirea Dej, de la Dej, la limită, cu scorul de 1-2, după ce a condus. De acum, trupa pregătită de Francisc Dican va întâlni, până în runda a 5-a, Concordia Chiajna (acasă), Steaua (în deplasare), Gloria Buzău (acasă) și Unirea Slobozia (în deplasare).

E drept că după etapa a 5-a FK Miercurea Ciuc va avea, teoretic, meciuri mai ușoare, câteva cu echipe nou-promovate din Liga 3 în Liga 2. În această ordine, în intervalul etapelor 5-10, le va întâlni pe Minaur Baia Mare (etapa 6, acasă), Ripensia Timișoara (etapa 7, în deplasare), Metaloglobus (etapa 8, acasă), CSM Slatina (etapa 9, în deplasare), FC Brașov (etapa 10, în deplasare).

Șanse mici ca Mickael Panos să joace în partida cu Concordia Chiajna

În ceea ce-l privește pe Mickael Panos, e greu de crezut că el va juca în etapa a 2-a din Liga 2, cu Concordia Chiajna, de vineri, de la ora 18:30, care va fi în format live-text pe Liga2.ro. Și ilfovenii au cedat la debutul în Liga 2, 0-3 cu CSM Slatina.

Foto: FK Miercurea Ciuc

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 11 Aug. 2022, 19:08 Liga 2
Pe aceeași temă