FK Miercurea Ciuc, numire importantă în funcția de director tehnic. A fost oficialul unor cluburi cunoscute din Europa, dar și a câtorva naționale: ”Poate contribui la succesul echipelor noastre”

Andrei PASCU 20 Sep. 2022, 15:49 Liga 2
FK Miercurea Ciuc, numire importantă în funcția de director tehnic. A fost oficialul unor cluburi cunoscute din Europa, dar și a câtorva naționale: ”Poate contribui la succesul echipelor noastre”

FK Miercurea Ciuc are un nou director tehnic! Laszlo Csaba va ocupa poziția, după ce ultima dată a fost manager al clubului Chennaiyin FC, din India, de care s-a despărțit în urmă cu un an și jumătate.

Noul conducător al ciucanilor a mai lucrat în România, fiind manager la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, între iulie și noiembrie 2019.

Laszlo Csaba, noul director tehnic al echipei FK Miercurea Ciuc!

Laszlo Csaba, în vârstă de 58 de ani, născut la Odorheiu Secuiesc, cu cetățenie maghiară, are o experiență bogată în fotbal, activând la peste 10 cluburi de-a lungul carierei, iar printre cele mai importante sunt Dundee United (Scoția), MTK Budapesta (Ungaria), RSC Charleroi (Belgia) sau Ferencvaros (Ferencvaros), unde a îndeplinit mai multe funcții în conducere.

În plus, are câteva experiențe și la nivelul unor naționale, precum Uganda, Lituania sau Ungaria. FK Miercurea Ciuc a anunțat că acordul cu Laszlo Csaba este valabil până la finalul acestui campionat, dar că în înțelegere este prevăzută o clauză prin care poate fi prelungită.

Luni, clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Csaba Laszlo, care din această zi va ajuta echipe FK în calitate de director tehnic. Profesionist cu experiență internațională serioasă, Csaba a acceptat cu bucurie invitația clubului și este încrezător că poate contribui la succesul echipelor lui FK Miercurea Ciuc prin sfaturile și cunoștințele sale profesionale. Contractul lui Csaba Laszla se întinde până la finalul sezonului 2022/2023 cu posibilitatea de prelungire. Ne-a răspuns la întrebări după numire”, se precizează pe site-ul echipei FK Miercurea Ciuc, în maghiară, unde este prezentat și un interviu cu noul conducător.

FK Miercurea Ciuc, în zona play-off-ului de Liga 2

Pe locul 6 se află FK Miercurea Ciuc în urma a șapte partide jucate în Liga 2, având 13 puncte.

Trecând în revistă rezultatele înregistrate de formația din Miercurea Ciuc până acum, ciucanii au pierdut la un gol în primele două etape de Liga 2. În prima rundă au cedat cu 1-2 în disputa cu Unirea Dej, după care cu 0-1 în duelul cu Concordia Chiajna.

Ulterior, au venit cinci rezultate pozitive la rând pentru formația pregătită de Francisc Dican. Patru victorii consecutive, 4-0 cu Steaua, 3-2 cu Gloria Buzău, 1-0 cu Unirea Slobozia, 3-0 cu Minaur Baia Mare, după care a venit egalul din weekendul trecut, cu Ripensia, de la Timișoara, scor 0-0.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/elanul-echipei-fk-miercurea-ciuc-taiat-pe-arena-electrica-din-timisoara-francisc-dican-sincer-daca-nu-poti-sa-castigi-un-meci-fa-totul-pentru-a-nu-l-pierde-19245962

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-reuseste-sa-incurce-fk-miercurea-ciuc-si-obtine-un-punct-important-iulian-muntean-am-sacrificat-putin-jocul-cu-care-suntem-obisnuiti-19245954

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-runda-se-incheie-de-la-ora-1100-cu-ultimele-patru-meciuri-unirea-slobozia-revine-pe-locul-1-daca-invinge-19245806

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-si-romania-u20-mizeaza-pe-fotbalisti-din-ligile-inferioare-alexandru-pelici-a-trimis-convocari-pentru-12-jucatori-in-timp-ce-daniel-pancu-a-chemat-sapte-19245826

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-singur-jucator-din-liga-2-convocat-la-nationala-u21-a-romaniei-de-catre-emil-sandoi-19245805

Andrei PASCU 20 Sep. 2022, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă