Eșec drastic pentru FK Miercurea Ciuc, în ultimul amical din Slovenia. A condus de două ori, dar a pierdut la scor

Andrei PASCU 20 Jul. 2023, 13:24 Liga 2
Eșec drastic pentru FK Miercurea Ciuc, în ultimul amical din Slovenia. A condus de două ori, dar a pierdut la scor

FK Miercurea Ciuc a cedat în ultimul amical disputat în Slovenia, acolo unde are programat cantonamentul de vară. Cu 2-5 a fost învinsă formația din Liga 2, de maghiarii de la Paksi FC, după ce la pauză a fost egal, 2-2.

FK Miercurea Ciuc s-a aflat în două rânduri în avantaj pe tabelă, cu 1-0 și 2-1, dar în repriza a doua a căzut și a încasat trei goluri.

FK Miercurea Ciuc, eșec la scor cu Paksi FC

Confruntarea de verificarea a avut loc miercuri seară, iar FK Miercurea Ciuc a deschis scorul încă din minutul 10, când a punctat Gabor Makrai. Ulterior a egalat formația din prima ligă maghiară, după patru minute, prin Zsolt Haraszti. Ciucanii pregătiți de Robert Ilyeș au trecut în avantaj, 2-1, în urma golului lui Soufiane Jebari, din minutul 18.

Însă, scorul pauzei a fost stabilit în minutul 44, în urma unui autogol. David Kelemen și-a marcat în propria poartă, iar la cabine s-a intrat cu rezultat de egalitate, scor 2-2.

Partea a doua a curs doar într-o direcție, dacă ne luăm după scorul de la final. Au marcat de trei ori jucătorii de la Paksi FC, iar primul care și-a trecut numele pe lista marcatorilor a fost Norbert Konyves, în minutul 63.

Până la final, au punctat și Kristof Papp, minutul 74, și Janos Hahn, în minutul 83, și s-a terminat 5-2 pentru Paksi FC, iar FK Miercurea Ciuc revine în România pentru ultimele retușuri înainte de startul Ligii 2.

  • FK Miercurea Ciuc, în amicalul cu maghiarii: Gyenge – Gheralia, Kelemen, Apro, Gal-Andrezly (Csiszer 46’), Veres (Balogh 80’), J. Nagy, Ronai (Karandi 46’), Jebari, L. Kovacs, Makrai.

FK Miercurea Ciuc mai are un amical până la startul Ligii 2

Anterior, înaintea jocului cu maghiarii, în cantonamentul din Slovenia, FK Miercurea Ciuc a mai disputat trei meciuri amicale. În primul a trecut cu 2-0 cu Macva Sabac (echipă din liga secundă a Serbiei), în al doilea a pierdut cu scorul de 1-2 în fața formației Kapfenberger SV (echipă din liga secundă Austria), iar apoi a a cedat în fața Sharjah FC (echipă din prima divizie a Emiratelor Arabe Unite), scor 0-2.

În România, până să înceapă cantonamentul din Slovenia, FK Miercurea Ciuc a disputa un amical cu FC Hermannstadt, cedat cu 1-5. După revenirea în țară va avea loc și un ultim meci de verificare până la startul Ligii 2, cu AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3).

FK Miercurea Ciuc debutează cu Concordia Chiajna în noul sezon

FK Miercurea Ciuc a aflat cu cine va juca în prima etapă a noului sezon de Liga 2. Va primi, pe teren propriu, vizita formației Concordia Chiajna. Ulterior, în următoarele patru runde, va întâlni FC Brașov / Progresul Spartac (acasă), Corvinul Hunedoara (deplasare), CSM Reşiţa (acasă) și Viitorul Pandurii (deplasare).

Programul complet al sezonului regular din Liga 2 e disponibil AICI.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-frf-stabileste-astazi-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-sezon-2023-2024-19277624

https://liga2.prosport.ro/seria-1/premierul-trimite-corpul-de-control-la-csa-steaua-dupa-ce-fcsb-nu-si-a-indeplinit-visul-de-a-fi-primita-pe-stadionul-din-ghencea-ce-verificari-a-solicitat-marcel-ciolacu-si-reactia-lui-gigi-becali-19277660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-treia-victorie-in-cantonamentul-din-slovenia-19277625

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-castigat-in-stefan-cel-mare-amicalul-cu-cs-dinamo-dupa-ce-a-revenit-pe-tabela-si-s-a-desprins-abia-in-minutele-de-final-concluziile-lui-andrei-prepelita-19277618

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-ceahlaul-au-remizat-in-ultimul-lor-amical-din-cantonamentul-montan-in-aceeasi-zi-nemtenii-au-aplicat-o-corectie-alexandriei-19277614

 

 

Andrei PASCU 20 Jul. 2023, 13:24 Liga 2
Pe aceeași temă