FK Miercurea Ciuc, înfrângere usturătoare în amicalul cu FC Hermannstadt. Sibienii, o echipă prea puternică pentru formația din Liga 2

Andrei PASCU 09 Jul. 2023, 16:35 Liga 2
FK Miercurea Ciuc, înfrângere usturătoare în amicalul cu FC Hermannstadt. Sibienii, o echipă prea puternică pentru formația din Liga 2

FK Miercurea Ciuc a cedat la scor într-un amical disputat în compania FC Hermannstadt, vineri, 7 iulie, pe terenul pe care formația din SuperLiga României își dispută partidele de pe teren propriu.

S-a terminat 5-1 pentru FC Hermannstadt, FK Miercurea Ciuc făcând, apoi, deplasarea în cantonamentul de vară, în Slovenia.

FK Miercurea Ciuc, eșec la scor cu FC Hermannstadt

FK Miercurea Ciuc nu le-a făcut față sibienilor, care s-au desprins încă din prima repriză, când aveau 3-0 pe tabelă. A deschis scorul Silviu Balaure, în minutul 14, dar au marcat, până la pauză, și Daniel Paraschiv, în minutul 33, și Cosmin Bucuroiu, în minutul 40.

La pauză, Robert Ilyeș a făcut schimbări numeroase la nivelul echipei, dar FK Miercurea Ciuc a punctat în minutul 66, prin Szilard Vereș, imediat după ce FC Hermannstadt a înlocuit toți jucătorii pe care îi avea în acel moment pe teren.

Conform Szekely Sport, în urma modificărilor efectuate de Marius Măldărășanu, FK Miercurea Ciuc a început să fie mai periculoasă, să aibă câteva șanse de gol, însă nu a mai punctat până la final. În plus, a mai încasat două goluri.

FK Miercurea Ciuc a marcat cu FC Hermannstadt prin Szilard Vereș

Au marcat, pentru formația din SuperLiga României, Petrișor Petrescu, în minutul 70, și Bogdan Rotar, în minutul 80. S-a terminat 4-1, iar pentru FK Miercurea Ciuc a urmat deplasarea în Slovenia, unde va sta până la 20 iulie.

  • FC Hermannstadt a început în formula: Letica – Medina, Găman, Stoica, Oroian, Sota, Baba, Neguț, Bucuroiu, Balaure, Paraschiv.
  • FK Miercurea Ciuc a început în formula: Gyenge – Ronai, Kelemen, Vita, Gheralia, Csiszer, Nagy, Botond, Dzsebari, Csongor, Szilard.
  • FK Miercurea Ciuc, în repriza a doua: Gyenge– Csiszer, Botond, Apro, Csuros, Botond, Pinter, Kovacs, Veres, Gyorgyi, Jelena.
  • A mai intrat: Makrai

FK Miercurea Ciuc, amicale în Slovenia

FK Miercurea Ciuc va juca patru amicale în cantonament, trei adversari fiind stabiliți deja, toți din Ungaria, Paks, Kisvarda și Szombathelyi Haladas.

Înainte de reluarea campionatului, programată la 5 august, FK Miercurea Ciuc va juca un ultim meci de verificare, cu AFC Odorheiu Secuiesc, formație din Liga 3.

Foto: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-bate-tot-in-amicale-19277033

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-intalnit-echipa-maghiara-csanad-academia-2-19277022

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-succes-la-scor-cu-olimpic-zarnesti-19277015

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-finalizat-cantonamentul-de-vara-19277002

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-a-pierdut-amicalul-cu-cfr-cluj-19276998

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-dandea-s-a-inteles-cu-fc-brasov-19276995

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 09 Jul. 2023, 16:35 Liga 2
Pe aceeași temă