FK Miercurea Ciuc a sunat adunarea și și-a trimis jucătorii direct la cabinetul medical. Doctorul clubului, despre ”cea mai dificilă sarcină” care îi așteaptă pe elevii lui Robert Ilyeș

Marius ANGHEL 08 Jan. 2024, 16:01 Liga 2

FK Miercurea Ciuc este una dintre echipele din Liga 2 care încep din această săptămână, chiar de luni, pregătirea părții a doua a sezonului.

Formația antrenată de Robert Ilyeș a sunat astăzi, 8 ianuarie 2024, adunarea, iar în primele două zile ale săptămânii are programată vizita medicală. Imediat, de miercuri, se pleacă în primul cantonament din această iarnă, la Harghita-Băi.

Jucătorii echipei FK Miercurea Ciuc au început testarea medicală după pauza de iarnă

În prima parte a pregătirii din această iarnă, jucătorii lui Robert Ilyes au drum mai întâi la cabinetul medical al FK Miercurea Ciuc, unde sunt supuși examinărilor de către doctorul Nora Suto, șeful centrului medical al clubului, și colegii săi.

”Coordonarea corporală, stabilitatea gleznelor, stabilitatea genunchilor, șoldurilor, simetria-asimetria corpului. Noi investigăm acestea. Cea mai dificilă sarcină, evaluarea forței musculare, cu un instrument numit dinamometru, așteaptă echipa marți: măsurăm efortul maxim, rezistența statică, rezistența dinamică, reacția și coordonarea”, a împărtășit doctorul Nora Suto despre ce îi așteaptă pe David Kelemen și compania în aceste două zile de testări medicale.

Harghitenii merg și în cantonament în Turcia

După aceste două zile, FK Miecurea Ciuc merge pentru o scurtă perioadă de timp, până în data de 16 ianuarie, într-un cantonament montan la Harghita-Băi.

Din 17 ianuarie, ciucanii se vor pregăti pe plan local, iar până la plecarea în stagiul programat în Turcia vor disputa două amicale cu adversari inferiori, pe teren propriu. Primul are loc în data de 20 ianuarie, cu AFC Odorheiu Secuiesc, locul 4 în Seria 5 a Ligii 3 după 15 etape, iar al doilea va avea loc în data de 25 ianuarie, cu Bicskei, formație din liga a treia maghiară, pe locul 4 în seria nord-vest după 17 etape.

În perioada 30 ianuarie – 13 februarie, harghitenii vor fi în cantonament în Turcia, în stațiunea Belek, unde va disputa mai multe amicale, adversarii nefiind însă stabiliți.

Echipa lui Robert Ilyes iernează pe locul 10 în Liga 2 și nu a renunțat la play-off

Echipa iernează pe locul 10, cu 22 de puncte acumulate în 15 meciuri, la fel ca Steaua, Concordia Chiajna și Ceahlăul Piatra Neamț, poziționate mai bine în clasament datorită golaverajului.

În ultimele patru etape ale sezonului regular, ciucanii au jocuri cu Campionii FC Argeș (acasă), Unirea Slobozia (deplasare), Ceahlăul Piatra Neamț (acasă) și CSC Dumbrăvița (deplasare) și își propun accederea în play-off-ul Ligii 2, adică să termine cel puțin pe locul 6 după 19 etape.

Momentan, trupa antrenată de Robert Ilyeș nu a anunțat vreo despărțire de vreun jucător pe care s-a bazat în prima parte a sezonului ori vreo achiziție.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-inca-nu-a-stabilit-amicalele-din-turcia-19296797

https://liga2.prosport.ro/seria-1/szilard-gyenge-si-attila-csuros-au-analizat-parcursul-avut-de-fk-miercurea-ciuc-19296618

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ilyes-concentrat-si-in-vacanta-pe-calificarea-in-play-off-ul-din-liga-2-cu-fk-miercurea-ciuc-19296501

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ilyes-vrea-sa-aduca-trei-atacanti-la-fk-miercurea-ciuc-19296161

Marius ANGHEL 08 Jan. 2024, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă