FK Csikszereda, și mai încrezătoare în accederea în play-off, după abandonul celor de la Turris Oltul. Ciucanii și-au trimis în Antalya și echipele U17 și U19

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 18 Feb. 2021, 18:53 Actualizat: 19 Feb. 2021, 19:19 Liga 2
FK Csikszereda, și mai încrezătoare în accederea în play-off, după abandonul celor de la Turris Oltul. Ciucanii și-au trimis în Antalya și echipele U17 și U19

FK Csikszereda începe sâmbătă seria ultimelor meciuri din sezonul regular, cu CSM Reșița pe teren propriu. Ciucanii sunt aproape de locul 6, care duce în play-off, iar speranțele sunt mari în cadrul clubului. Președintele Zoltan Szondy speră ca Valentin Suciu să scoată cât mai mult din ultimele partide.

Conducătorul a afirmat că retragerea celor de la Turris Oltul din Liga 2 a schimbat un pic datele problemei, dar și că anumite echipe sunt afectate de acest aspect, în special cele care au jucat contra teleormănenilor și au și câștigat.

FK Csikszereda a pierdut un punct după retragerea echipei Turris Oltul 

Acum, Zoltan Szondy speră ca în cele din urmă situația să nu afecteze FK Csikszereda. Ciucanii au jucat și ei cu Turris Oltul și au scos un punct, 0-0 la Turnu Măgurele.

”Când Turnu Măgurele s-a retras din campionat, se ştia deja că echipele vor pierde punctele pe care le-au câștigat împotriva lor. Noi am pierdut un punct, dar au fost echipe care au pierdut trei. Asta este. Trebuie să ne gândim doar la propria echipă, la propriul nostru joc de acum înainte, trebuie să câştigăm meciul de sâmbătă împotriva celor de la Reșița.
Este primul pas pentru a termina sezonul regular între primele șase echipe și a intra în play-off-ul campionatului”, a declarat președintele FK Csikszereda pentru Szekely Sport.

FK Csikszeda și-a trimis și echipele U17 și U19 în Antalya, unde din Liga 2 a mai ajuns doar Metaloglobus 

În altă ordine de idei, FK Csikszereda și-a trimis și echipele sub 17 și sub 19 ani în Turcia, acolo unde a organizat cantonamentul din această iarnă și echipa mare. Ele vor sta acolo, potrivit FK Csikszereda, 10 zile. Vor disputa, așa cum era și de așteptat, și câteva meciuri amicale. Unul dintre ele s-a jucat deja.

Echipa sub 19 ani a evoluat în compania naționalei Rusiei U17, în fața căreia a cedat cu 0-1. În privința echipei mari, aceasta a înregistrat în Turcia următoarele rezultate: 0-4 cu Obolon Kiev, 0-2 cu Dinamo Moscova 2, 0-1 cu Șahtior Donețk U21, 1-0 cu FK Kaspiy Aktau și 1-1 cu FK Zeta.

Foto: Szekely Sport 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 18 Feb. 2021, 18:53 Actualizat: 19 Feb. 2021, 19:19 Liga 2
Pe aceeași temă