FK Csikszereda a zdrobit Dacia Unirea și pune presiune pe echipele din zona de play-off. Valentin Suciu: ”Trebuie să demonstrăm pe teren, trebuie să muncim pentru a ajunge unde ne dorim”

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2021, 15:35 Liga 2
FK Csikszereda a zdrobit Dacia Unirea și pune presiune pe echipele din zona de play-off. Valentin Suciu: ”Trebuie să demonstrăm pe teren, trebuie să muncim pentru a ajunge unde ne dorim”

FK Csikszereda are un parcurs bun în campionat, pe care l-a continuat și în etapa a 14-a a Ligii a 2-a, când a trecut fără probleme de ultima clasată, Dacia Unirea Brăila, în deplasare, cu scorul de 5-1.

Practic, ciucanii au rezolvat partida din primele 45 de minute, deși înaintea meciului antrenorul Valentin Suciu se temea, oarecum, de formația lui Florentin Petre.

Valentin Suciu: ”Am luat cele trei puncte, acesta a și fost obiectivul și suntem mulțumiți”

La finalul partidei, ”principalul” formației FK Csikszereda a lăudat jucătorii și a trecut peste momentul începutului slab de campionat. E convins că echipa sa, în ciuda punctelor importante pierdute în debutul sezonului, poate face o surpriză mare și se poate califica în play-off. Însă, e nevoie de victorii pe linie în ultimele runde ale sezonului regular.

  • Lorant Kovacs (min. 27), Petre Ivanovici (min. 43 și 67) și Richard Jelena (min. 45 și 50) au marcat pentru FK Csikszereda. Pentru brăileni a marcat Raphael Stănescu (min. 59).

Valentin Suciu: ”Trebuie să demonstrăm pe teren, trebuie să muncim în fiecare zi pentru a ajunge unde ne dorim” 

Până când Liga 2 se va opri pentru pauza de iarnă, FK Csikszereda va mai juca două partide, cu Unirea Slobozia (acasă) și cu Ripensia (deplasare). În 2022, îi vor mai rămâne, la fel ca tuturor echipelor, trei meciuri, cu Unirea Dej (acasă), CS Comunal Șelimbăr (deplasare) și FC Brașov (acasă).

Am luat cele trei puncte, acesta a și fost obiectivul și suntem mulțumiți. Terenul a arătat chiar bine, acesta a fost și unul din avantajele pe care le-am avut astăzi. Ceea ce a fost la începutul campionatului nu mai putem schimba, important e ce vom face de acum înainte. Este bine că avem un parcurs bun, că suntem pe drumul cel bun.

Trebuie să fim modești, să muncim și să câștigăm și etapa următoare. Trebuie să facem tot posibilul să învingem și în meciul următor. Ne dorim să câștigăm ultimele meciuri din acest an, acum trebuie să și putem. Trebuie să demonstrăm în teren, trebuie să muncim în fiecare zi pentru a ajunge unde ne dorim.

Trebuie să ne axăm pe ce avem de făcut de mâine. Astăzi ne bucurăm, mâine muncim”, a spus Valentin Suciu la Metropola TV.

  • FK Csikszereda, cu Dacia Unirea Brăila: Gyenge – Aszaros, Gergely, Apro (cpt.), Ivanovici, Bara (Csuros 59’), L. Kovacs (Kelemen 70’), Szondi (Jebari 59’), Gal-Andrezly, Schieb (Rotar 67’), Jelena Rodri Hernando (67’).
    Rezerve neutilizate: Becze – Bor, Bărăbaș, A. Meszaros.
    Antrenor: Valentin Suciu.

Valentin Suciu: ”E bine că am avut liniște în momentele cheie” 

Valentin Suciu a recunoscut și că un merit în rezultatele obținute de formația din Miercurea Ciuc îl are și conducerea. A continuat să îi dea încredere, în ciuda începutului slab, nu a pus presiune pe el, pentru ca acum FK Csikszereda să aibă șanse mari la primele șase locuri, la finalul sezonului regular.

E bine că am avut liniște în momentele cheie. La început, e adevărat că am avut probleme sportive, extrasportive și mai multe cauze, dar am reușit să depășim momentul și sper ca pe viitor să nu se mai întâmple acele episoade.

Din fericire, în perioadele în care s-a întrerupt campionatul am reușit să reglăm unele puncte, unde sufeream, și din punct de vedere fizic, și din punct de vedere tactic. Sper să o ținem tot așa”, a mai spus Valentin Suciu.

FK Csikszereda, cinci victorii și o remiză în ultimele șase runde din Liga 2 

Șase meciuri cu rezultate pozitive are în acest moment FK Csikszereda în Liga 2. În afara succesului de sâmbătă cu Dacia Unirea Brăila, le-a mai învins pe Unirea Constanța (2-1), Poli Iași (3-1), Dunărea Călărași (2-0) și Viitorul Pandurii (3-1). În acest interval a bifat și o remiză, cu Metaloglobus (1-1).

Etapa a 14-a va fi terminată de FK Csikszereda pe locul 7, cu 22 de puncte, la egalitate cu locul 8, Metaloglobus, dar pe care o devansează la golaveraj.

Meciul integral dintre Dacia Unirea Brăila și FK Csikszereda, scor 1-5 

Foto și video: FK Csikszereda 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-s-a-calificat-matematic-in-play-off-ul-ligii-2-cu-cinci-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-clasamentul-intermediar-si-celelalte-echipe-cu-sanse-in-lupta-pentru-promovare-19210604

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iesenii-plini-de-optimism-pentru-al-doilea-meci-din-acest-sezon-la-timisoara-ianos-brinza-victoriile-aduc-victorii-ripensia-are-un-singur-succes-acasa-in-sapte-meciuri-in-timp-c-19210542

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-multa-prudenta-la-u-cluj-inaintea-derby-ului-cu-steaua-erik-lincar-ii-lauda-pe-militari-dar-le-cere-jucatorilor-sai-cadoul-perfect-de-craciun-analiza-duelului-din-ghencea-19210526

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-e-pregatita-pentru-primul-duel-din-istorie-cu-poli-iasi-florian-fabian-imi-doresc-sa-fim-o-echipa-redutabila-acasa-19210535

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ibrahimovic-de-ploiesti-senad-jarovic-promite-sa-fie-copia-suedezului-si-sa-duca-petrolul-unde-ii-e-locul-visul-meu-e-sa-promovam-in-liga-1-19210494

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2021, 15:35 Liga 2
Pe aceeași temă