Valentin Suciu, neliniștit înaintea partidei cu Dacia Unirea. Antrenorul lui FK Csikszereda nu vede disputa cu ultima clasată drept una simplă, mai ales că are probleme de efectiv

Răzvan STÎNGĂ 18 Nov. 2021, 14:14 Liga 2
Valentin Suciu, neliniștit înaintea partidei cu Dacia Unirea. Antrenorul lui FK Csikszereda nu vede disputa cu ultima clasată drept una simplă, mai ales că are probleme de efectiv

Aflată într-o revenire de formă, cu patru victorii și un egal în ultimele cinci etape din Liga 2, FK Csikszereda are, teoretic, un meci facil în runda a 14-a din Liga 2, cu ultima clasată, Dacia Unirea Brăila. În ciuda acestui aspect, antrenorul Valentin Suciu se teme de formația omologului Florentin Petre.

Partida ce va avea loc la Însurăței, terenul propriu al Daciei Unirea Brăila, opune două formații aflate în situații diametral opuse. Valentin Suciu a văzut câteva partide ale brăilenilor și a observat o exprimare pe care a remarcat-o, chiar dacă Dacia Unirea Brăila pare una din echipele cu cele mai mici șanse la salvarea de la retrogradare.

Valentin Suciu, despre Dacia Unirea Brăila: ”O echipă care nu mai are nimic de pierdut”

Norocul a lipsit în etapele trecute trupei lui Florentin Petre, potrivit lui Valentin Suciu, care speră ca șansa să nu surâdă adversarilor chiar în confruntarea cu FK Csikszereda, de sâmbătă, de la ora 11:00.

  • 2-1 cu Unirea Constanța, 3-1 cu Poli Iași, 1-1 cu Metaloglobus, 2-0 cu Dunărea Călărași și 3-1 cu Viitorul Pandurii sunt rezultatele înregistrate de FK Csikszereda în ultima perioadă.

Mă gândesc doar la meciul de sâmbătă. Deși Brăila este pe ultimul loc, nu trebuie subestimată deloc. Am văzut câteva dintre meciurile ei, a avut situații și, dacă ar fi avut puțin noroc, ar fi putut avea mult mai multe puncte. Nu au fost mari schimbări la Dacia Unirea față de sezonul trecut de Liga 3, iar acum e o echipă care nu mai are nimic de pierdut.

Trebuie să luăm jocul împotriva ei în serios, nu va fi deloc un meci ușor”, a declarat Valentin Suciu, citat de Szekely Sport.

Probleme pentru FK Csikszereda, în special la capitolul portari 

FK Csikszereda are și câteva probleme de efectiv, poate cele mai multe de când a început campionatul. În special, ciucanii suferă la capitolul portari, Ladislav Rybansky și Hunor Albert sunt accidentați. Analiza lui Valentin Suciu, în privința situației jucătorilor:

Portarul Gyenge și fundașul Gergely au fost la națională, Dzsebari s-a îmbolnăvit. Ceilalți doi portari ai noștri, Albert și Ribanszky, se luptă cu o accidentare, dar nici Takacs nu a putut să se antreneze din cauza unei accidentări.

Vestea bună este că Apro, Csuros și Marrone și-au revenit complet, însă acesta din urmă s-a întors după o lungă absență, vom fi atenți la asta, nu vrem să forțăm cu el. Oricum, vom merge la victorie în meciul de sâmbătă”.

FK Csikszereda și Dacia Unirea Brăila au luat câte patru goluri în amicalele din pauză 

În pauza Ligii 2 pentru meciurile echipelor naționale, ambele formații au disputat partide amicale. FK Csikszereda a jucat contra lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în fața căreia a pierdut cu 2-4. În partida respectivă, pentru că nu avea portar valid, deoarece pe lângă accidentările celor amintiți Szilard Gyenge a fost în lotul naționalei României U21, ciucanii l-au ”împrumutat” pe Hunor Gedo (17 ani), de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Dacia Unirea Brăila a fost învinsă, surprinzător, de Înainte Modelu, locul 8 în Seria 3 a Ligii a 3-a, cu 13 puncte după 11 meciuri disputate. Formația lui Florentin Petre a cedat chiar la o diferență considerabilă, cu scorul de 1-4. Pentru divizionara a treia au marcat Adrian Răduca, Liviu Gheorghe, Alexandru Moise și Paul Gheţu.

Foto: FK Csikszereda 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-s-a-intors-in-curtea-scolii-fotbalistii-alb-violeti-au-jucat-un-meci-cu-elevii-din-peciu-nou-foto-19210233

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-fara-doi-titulari-pe-bega-contra-ripensiei-revenire-importanta-in-echipa-lui-costel-enache-19210228

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-a-marcat-in-amicalul-cu-dinamo-dar-n-a-fost-suficient-a-pierdut-testul-cu-cainii-rosii-de-la-ploiesti-19210181

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-continua-sa-se-faca-de-ras-a-incasat-patru-goluri-si-a-pierdut-amicalul-cu-csu-alba-iulia-o-echipa-din-liga-4-19210186

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-da-o-importanta-uriasa-duelului-cu-concordia-chiajna-primul-nostru-examen-e-cea-mai-buna-echipa-din-toate-punctele-de-vedere-antrenorul-petrolul-a-facut-strategia-d-19210163

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Nov. 2021, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă