FK Csikszereda a profitat că nu joacă în etapa a treia și a organizat un amical cu Sepsi. Echipa lui Valentin Suciu a pierdut partida: ”I-am respectat prea mult”

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2020, 16:04 Liga 2
FK Csikszereda a profitat că nu joacă în etapa a treia și a organizat un amical cu Sepsi. Echipa lui Valentin Suciu a pierdut partida: ”I-am respectat prea mult”

FK Csikszereda a organizat un meci de pregătire miercuri, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Formația din Liga 2 nu a avut însă prea multe șanse în fața echipei din primul eșalon, cedând cu 3-1 (3-0 la pauză). Rachid Bouhenna, minutul 11, a fost cel care a deschis scorul, iar Florin Purece a marcat următoarele două goluri, în minutele 25 și 35.

Portarul Ladislav Rybansky a limitat proporțiile scorului 

Dacă în prima parte jocul a fost dominat în totalitate de echipa din Liga 1, după cum precizează Szekelyhon, în a doua repriză meciul a fost mai echilibrat. FK Csikszereda a ieșit mai mult la joc și a reușit să aibă câteva șanse de gol. Drept dovadă, formația lui Valentin Suciu a marcat golul de onoare în minutul 75, prin Janos Botorok. Al doilea remarcat al celor de la FK Csikszereda a fost portarul Ladislav Rybansky, care a avut multe intervenții bune și a redus din proporțiile scorului, anunță sursa amintită.

Valentin Suciu: ”Ne-am respectat prea mult adversarii” 

Valentin Suciu a fost mulțumit de meci, în ciuda eșecului. A declarat la final că jucătorii lui au avut momente bune de joc. A remarcat însă și câteva greșeli, în special în prima repriză, când au fost lăsate multe spații libere.

Ambele reprize au fost utile, avem ceva de învățat din ele. În primul, dacă am fi îndrăznit să luăm mai multă inițiativă și nu am fi făcut greșelile inacceptabile la acest nivel, rezultatul ar fi putut fi mai strâns. Jucătorii mei păreau să-și respecte prea mult adversarul și le-au lăsat zone libere unde să poată combina. A fost însă un meci excelent pentru antrenament și pregătire”, a declarat Valentin Suciu.

Robert Ilyeș, antrenorul secund al celor de la Sepsi, a spus că meciul a fost foarte bun pentru jucătorii care au fost mai puțin utilizați în acest început de sezon. Au fost analizați mai bine decât în ședințele de antrenamente și ar putea juca în meciurile următoare din Liga 1.

A fost un meci de pregătire foarte bun pentru noi, avem jucători cărora li s-au oferit mai puține oportunități de joc până acum și de această dată i-am putut încerca. Am experimentat în ce parte a jocului și în ce structură am greșit. Am fost mulțumiți de jocul echipei de start, dar când au ieșit cei trei sau patru jucători de bază, am suferit. A fost un meci bun înainte de cel din weekend împotriva echipei Astra. E clar unde și ce trebuie să îmbunătățim”, a declarat Robert Ilyeș.

FK Csikszereda stă în etapa a treia, iar în etapa a patra dă peste Petrolul 

FK Csikszereda a debutat cu dreptul în noul sezon de Liga 2. A câștigat partida din deplasare cu nou-promovata Fotbal Comuna Recea, cu 1-0, iar în etapa a doua, cu U Craiova 1948 SA (acasă), a scos un egal, 1-1. În runda a treia ciucanii vor sta, iar ulterior vor întâlni Petrolul (acasă), Aerostar Bacău (deplasare), ASU Politehnica (acasă).

Foto: FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-fc-u-craiova-se-joaca-acum-ciucanii-deschid-repede-scorul-si-sunt-la-controlul-jocului-19146623

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-transferat-un-atacant-mutarea-a-sasea-a-ciucanilor-din-aceasta-vara-19146521

https://liga2.prosport.ro/seria-1/goluri-multe-si-o-surpriza-in-primele-meciuri-ale-etapei-a-doua-din-liga-2-turris-oltul-a-comis-o-din-nou-dupa-ce-avea-2-0-si-om-in-plus-in-minutul-65-19146625

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Sep. 2020, 16:04 Liga 2
Pe aceeași temă