Amicale puternice pentru CSM Slatina în această vară. În șase din șapte teste întâlnește adversare din Liga 2

Andrei PASCU 11 Jun. 2024, 13:55 Liga 2
Amicale puternice pentru CSM Slatina în această vară. În șase din șapte teste întâlnește adversare din Liga 2

CSM Slatina a anunțat programul de pregătire pentru vară, inițial fiind cunoscută doar data la care se va reuni, perioada în care va organiza cantonamentul și când vor avea loc meciurile amicale. Daniel Oprescu, mai nou, a reușit să stabilească și numele adversarelor pe care oltenii îi vor avea până la începerea sezonului de Liga 2.

Oltenii vor disputa șapte meciuri amicale, iar cinci dintre adversari sunt din divizia secundă și, în plus, cu unul dintre ei, cu FCU Craiova FC, va organiza două întâlniri de verificare. O singură formație este dintr-un eșalon inferior Slatinei, Viitorul Dăești.

CSM Slatina, șapte amicale în perioada de pregătire de vară

În primă fază va avea loc vizita medicală, iar ulterior vor demara și antrenamentele și pregătirea sezonului 2024/ 2025 al Ligii 2. Antrenorul Daniel Oprescu va avea jucătorii sub comandă peste mai puțin de o săptămână din acest moment, la 17 iunie.

Slătinenii se vor antrena doar pe plan local în această vară, pentru că stagiul de pregătire a fost anunțat la Slatina sau în apropiere. Acum, marți, 11 iunie, în calendarul publicat de CSM Slatina apar și numele adversarilor pe care le va avea echipa, șapte la număr, iar șase dueluri vor fi contra unor formații pe care le va întâlni în stagiunea următoare de Liga 2.

Clubul din Olt va începe seria amicalelor cu Steaua, iar ulterior le va înfrunta și pe FCU Craiova FC (de două ori), CS Afumați, AFC Câmpulung Muscel și Campionii FC Argeș. Un al șaptea adversar este o echipă dintr-un eșalon inferior, Viitorul Dăești.

Referitor la cantonament, el a fost programat pentru perioada 24 iunie – 6 iulie.

Programul jocurilor de pregătire ale verii

Echipa noastră se va reuni luni, 17 iunie, primele zile fiind programate şi pentru vizita medicală. Divizionara secundă pregătită de Daniel Oprescu va intra, în perioada 24 iunie-6 iulie, într-un stagiu centralizat de pregătire, desfăşurat pe plan local, urmând ca până la începerea noului sezon al Ligii a II-a să susţină şapte meciuri de verificare.

Programul meciurilor:

9 iulie: CSM Slatina- CSA Steaua (în deplasare)
13 iulie: CSM Slatina-FCU Craiova 1948 (locul disputării nu a fost stabilit)
17 iulie: CSM Slatina-CS Afumaţi ( se va juca la Curtea de Argeş)
19 iulie: CSM Slatina-Viitorul Dăeşti (pe teren propriu)
20 iulie: CSM Slatina-FCU Craiova 1948 (locul disputării nu a fost stabilit)
24 iulie: CSM Slatina – Câmpulung Muscel (pe teren propriu)
27 iulie: CSM Slatina- FC Argeş (locul disputării nu a fost stabilit)
”, a transmis CSM Slatina pe Facebook.

Schimbări semnificative la CSM Slatina

Daniel Oprescu și CSM Slatina au fost activi în ultimele zile în privința anunțurilor care au făcut referire la conturarea lotului de jucători, fiind consemnate plecări, dar și veniri. Fundașii Alexandru Sălcianu, Jhon Mondragon și Robert Riza, mijlocașii Alexandru Ciocâlteu şi Mircea Donca și atacantul Valentin Alexandru sunt primii plecați de la CSM Slatina după terminarea sezonukui trecut de Liga 2.

În privința venirilor, portarul Paul Toroc (ex CSC Dumbrăvița), fundașii David Savu (ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu) și Alexandru Sima (ex CS Tunari), mijlocașii Emilian Pacionel (ex Progresul Spartac) și Cătălin Golofca (ex Chindia Târgoviște) și atacantul Cătălin Țîră (ex Dinamo) au fost anunțați ca noutăți ai lotului Slatinei.

Foto: CSM Slatina

Andrei PASCU 11 Jun. 2024, 13:55 Liga 2
Pe aceeași temă