Nicolae Cârnat, hattrick în amicalul câștigat de FC Voluntari cu Olimpic Zărneşti. Claudiu Niculescu are interdicție de la club să vorbească!

Adi MARICA 11 Jul. 2024, 10:49 Liga 2
Nicolae Cârnat, hattrick în amicalul câștigat de FC Voluntari cu Olimpic Zărneşti. Claudiu Niculescu are interdicție de la club să vorbească!

FC Voluntari a câștigat primul amical al verii. Aflată în cantonament la Poiana Brașov, echipa antrenată de Claudiu Niculescu a câștigat cu scorul de 4-0 (1-0) meciul test cu Olimpic Zărneşti (Liga 3), disputat, miercuri, la baza sportivă ”Campo Verde” din Ghimbav, unde, mai înainte, Concordia Chiajna și Metaloglobus, alte echipe din Liga 2, au remizat la scorul de 0-0.

Hattrick Cârnat pentru FC Voluntari. Debut cu gol pentru cehul Fantis

Golurile victoriei ilfovene au fost marcate de Nicolae Cârnat, în minutele 8, 77 și 81, și cehul nou-adus Antonin Fantis (79).

Chemați din vacanță pentru acest meci, jucătorii lui Mihai Stere au dat o replică bună echipei antrenate de Claudiu Niculescu. Scorul a fost 1-0 până pe final, atunci când zărneștenii au căzut fizic și au încasat trei goluri în cinci minute.

Aflat în discuții în iarnă pentru a trece la Unirea Slobozia, Eduard Lambrinoc nu a mai ajuns la ialomițenii care aveau să promoveze în prima ligă, continuând la FC Voluntari, unde a primit, în sfârșit, și minute la prima echipă a ilfovenilor. A strâns 160 în cinci meciuri din prima ligă și 60 într-un joc din Cupa României. Acum, fotbalistul brașovean ajuns în vara trecută la Voluntari, a fost titular în echipa antrenată de Claudiu Niculescu. Lambrinoc a făcut o primă repriză bună în banda stângă și a centrat perfect la primul gol marcat de Cârnat.

Claudiu Niculescu, mut la finalul jocului!

Claudiu Niculescu, un antrenor care a scris istorie la FC Voluntari în primul său mandat la gruparea ilfoveană, câștigând Cupa României și Supercupa în 2017, a refuzat dialogul cu presa la finalul meciului. ”Nu am acceptul clubului să vorbesc cu presa”, a spus, sec, Niculescu.

Altfel, clubul din Voluntari se comportă ca unul amator în special după ce a retrogradat din prima ligă. În afară de câteva transferuri, ilfovenii nu și-au anunțat nici măcar programul de pregătire, lotul de jucători cu care s-au reunit sau au plecat în cantonament fiind ceva de domeniul SF.

Până și echipa din Liga 3 Olimpic Zărnești este mai deschisă pentru comunicare decât clubul din Voluntari.

”Înfrângere în Amicalul cu FC Voluntari
Ieri, echipa noastră Olimpic Zărnești a suferit o înfrângere dureroasă în meciul amical împotriva celor de la FC Voluntari, scor final 0-4.
Deși am avut momente bune pe teren, adversarii au reușit să profite de ocaziile lor și să marcheze de patru ori.
Rămânem optimiști și privim înainte. Aceste meciuri de pregătire sunt esențiale pentru a ne consolida echipa și a învăța din greșeli”, a transmis Olimpic Zărnești despre meci, spre deosebire de FC Voluntari, care nu a oferit suporterilor săi absolut nicio informație.

Cristian Bălgrădean, în cantonament cu FC Voluntari!

Portarul Cristian Bălgrădean (36 de ani), liber de contract după ce a plecat de la CFR Cluj, se află în cantonament cu FC Voluntari.

Bălgrădean nu a jucat în amicalul cu Olimpic Zărneşti și așteaptă o ofertă bună din SuperLigă. Nu ar fi exclus să continue cu Voluntariul, în condițiile în care Jesus Fernandez și Octavian Vâlceanu, cei care au apărat în sezonul trecut, au plecat la Poli Iași, respectiv Concordia Chiajna.

”Pufi doar se pregătește cu noi, nu se pune problema să semneze cu FC Voluntari”, au spus apropiații clubului ilfovean. Rămâne de văzut însă dacă va fi așa.

În această vară, FC Voluntari i-a anunțat ca achiziții pe Iustin Chirilă (împrumutat de la ”U” Cluj), Alexandru Șuteu, Cătălin Alexe, Andrei Pițian, Florinel Mitrea, Alexandru Gîț, Daniel Toma, Mickael Panos, Marvin Schieb și Antonin Fantis. Clubul ilfovean este un fel de CSC Șelimbăr 2 în acest sezon, după ce Niculescu a luat mai mulți jucători de la echipa la care a antrenat ultima dată.

Diego Alupoaie, transfer la Olimpic Zărneşti. Bogdan Rusu a îmbrăcat tricoul echipei zărneștene!

În meciul cu FC Voluntari, la Olimpic Zărneşti a jucat și mijlocașul Diego Alupoaie. Fotbalistul și-a încheiat contractul cu Olimpic Cetate Râșnov și a ajuns la un acord cu gruparea lui Mihai Stere.

În partea secundă a amicalului, pentru zărneșteni a jucat și atacantul Bogdan Rusu (foto, cu părul blond), jucător liber de contract după ce a încheiat contractul cu Campionii FC Argeș. Rusu doar se pregătește cu echipa brașoveană în această perioadă, el spunând că este în discuții avansate cu o echipă din Liga 2.

Olimpic Zărnești: Botiș – Berloiu, Albu, Gavrilă, Cantauz – Diego Alupoaie, Mielușoiu, Horia Ilie, Crantea – Marinescu, Al. Ilie
Au mai jucat: Olaru, Hamciuc, Marcu, Mateoiu, Bogdan Rusu, Hodorog
Antrenor: Mihai Stere

FC Voluntari, primul 11: Maxim – Gîț, Pițian, Armaș, Fl. Mitrea – Schieb, D. Toma, Panos, Lambrinoc – Cârnat, Nemec

Adi MARICA 11 Jul. 2024, 10:49 Liga 2
Pe aceeași temă