”FC U” Craiova a renunțat la un fotbalist. L-a trimis în Liga 3 pentru un sezon

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 10 Sep. 2020, 20:23 Liga 2
”FC U” Craiova a renunțat la un fotbalist. L-a trimis în Liga 3 pentru un sezon

U Craiova 1948 SA a decis să renunțe la unul dintre portarii din lot pentru acest sezon și l-a împrumutat Mario Enache (16 ani) în Liga 3, la ACSO Filiași. Florin Spânu, președintele echipei din Filiași, a declarat că este mulțumit de aducerea tânărului, pentru că era nevoie de un astfel de jucător, care să se încadreze în limita de vârstă a fotbaliștilor impuși prin regulament de Federația Română de Fotbal.

Îi mulțumesc frumos domnului Adrian Mititelu pentru ajutor. Suntem în relații foarte bune și mă bucur că dânsul a acceptat să ni-l dea sub formă de împrumut pe Mario Enache la Filiași, până la data de 30.06.2021. Noi mai aveam nevoie de un portar junior. Aveam la echipă un portar junior, Bosnea, dar mai aveam nevoie de încă un portar junior. Miercuri l-am legitimat pe Mario Enache.

Avem un lot și un portar cu experiență, Jianu. Am mare încredere în Mario Enache și sunt convins că o să ne ajute foarte mult. Însă, vă anunț că antrenorul nostru principal, Mario Găman, și antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca, vor avea mână liberă ca să decidă cine o să apere. Am mare încredere în colectivul nostru tehnic și sunt convins că vom face o figură foarte frumoasă în noul campionat”, a declarat Florin Spânu pentru Ediție.

”FC U” Craiova a adus un portar argentinian zilele trecute 

U Craiova 1948 SA a mai făcut două transferuri, după începerea campionatului Ligii 2, iar unul dintre ei este portar. Ultinele noutăți din lotul oltenilor sunt Federico Taborda (portar, 31 de ani) și Alexandru Munteanu (mijlocaș stânga, 18 ani). Au semnat pe un sezon, dar situațiile sunt diferite. Primul a venit liber de contract, în timp ce al doilea a fost împrumutat de la formația din Liga 1, FC Voluntari.

Federico Taborda a evoluat ultima dată la FK Senica (Slovacia), de care s-a despărțit în luna ianuarie, iar anterior a mai jucat pentru US Civitanovese (Italia), CA San Lorenzo de Alem, Sol de America de Formosa și Club Atletico Union de Sunchales (toate din Argentina).

Foto: FC Universitatea Craiova 1948

 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 10 Sep. 2020, 20:23 Liga 2
Pe aceeași temă